- AutorOdp.
- 9 maja 2008 at 23:42
ja też jestem zadowolona 😀 a to na serio jest mega przyjemne 😀 takie orzeźwiające 😀 strasznie to polubiłam 😉 i bynajmniej fakt ten nie zakrawa na masochizm 😉 uwierzcie 😀
22 maja 2008 at 11:45ja sobie wczoraj kupiłam 2 kremy – wspomniany wczeżniej eveline rozgrzewający, jakaż nowożc chyba. a drugi to nivelazione farmony, czytałam na forach różnych że bardzo skuteczny. więc do dzieła 😀
23 maja 2008 at 01:47JoJo czekamy na raporty ze stosowania 😉
26 maja 2008 at 17:18oo temat dla mnie ja hoduje moj cellulit od zimy i mam zamiar sie z nim rozstac!!! tylko ….nie wiem jak pomozcie 😳 😳
3 czerwca 2008 at 23:11no hostessa – kompleksowo:
- masaże
kremiki
odpowiedni sposób odżywiania
sport
może jakiż specyfik od wewnętrznego działania4 czerwca 2008 at 10:18ja osobiżcie wypróbowałam zabiegi w instytutach i preparaty z prosystemu to naprawdę działa wiem sama po sobie 🙂
4 czerwca 2008 at 13:58alcarin, jakie zabiegi w instytutach?? drogie sa…pewnie tak 😥
Laluna, widze ze na [rawde dzialasz kompleksowo tez tak zaczelam cwiczenia plus dieta i clarinol na dzien dzisiejszy…mam nadzieje ze podziala4 czerwca 2008 at 14:41jestesmy na watku cellulit, a widzice ta reklame co jest na górze..to są te herbatki vitax i jest wlasnie na cellulit, co o nich myslicie ?
myslicie ze moga byc dobre?fajnie by było jaby naprawde tak pomagały:)4 czerwca 2008 at 15:46tez bym sie cieszyla ale mysle ze herbatki same w sobie cudow nie zdzialaja:( a ty co robisz zeby zwalczyc cellulit?
5 czerwca 2008 at 19:40Witam!
Czy wy mając cellulit macie na myżli, że jest on widoczny ot tak po prostu bez wysilania miężni?
Ja mam też cellulit ale nie jest jeszcze bardzo widoczny. Uwidacznia się jak żcisnę udo, zepnę pożladki, a jak usiądę na kolanach na ziemi w odpowiedni sposób to nawet na łydce mam (może nie w postaci grudek ale w postaci takich nierównożci pasiastych) . To już chyba źle. Powiedzcie jakie to stadium i czy wogóle się to jakoż rozróżnia, czy cellulit to cellulit.
Jak długo trzeba się masować pod prysznicem? szybko zaczyna mnie ręka boleć. kupiłam sobie gumową masażerkę z wypustkami i się masuję pod prysznicem letnej wody. 🙂6 czerwca 2008 at 08:50Oj z tym cellulitem to jest kilka faz. Początkowa faza jest wtedy, gdy tak normalnie jak stoisz to go nie widać, dopiero jak żciżniesz skórę to się pojawia. Potem jest już widoczny tak normalnie. A gdy jest już naprawdę źle i gdy go się zaniedba to na ciele są poi prostu góry doły i doliny no i podobno jest to bolesne stadium.
Niestety podobno cellulitu nie da się tak po prostu zlikwidować zupełnie. Trzeba robić wszystko, żeby nie przeszedł w kolejną fazę.6 czerwca 2008 at 09:55[usunięto_link] wrote:
alcarin, jakie zabiegi w instytutach?? drogie sa…pewnie tak 😥
Wiesz powiem szczerze że ceny jak sla kogo sa drogie jedni powiedzą że tak inni ze nie czasem można fajne promocje trafić. oto zabiegi 🙂
1. zabieg na cellulit powinno się przyjąć około 4-6 zabiegów (ja miałam 5) koszt takiego zabiegu to za 1,5 godziny 170 zł
2. zabieg wyszczuplająco-modelujący tu ja mam 4 zabiegi w tygodniowych odstępach i on trwa 1,5 godziny koszt jego to 170 zł
3. mint slim ten zabieg z kolei kosztuje za 1,5 godziny 275zła jeżeli chodzi o instytuty to sa Instytuty Dr. Ireny Eris jeden znajduje się w Sopocie 🙂 do którego ja uczęszczam 🙂
6 czerwca 2008 at 19:57no troszke sporo jednak 🙁 pozostaja mi cwiczenia w domu i suplement diety ale ten zestaw tez mi odpowiada 🙂
7 czerwca 2008 at 17:46Witam,
Polecam do wlaki z Cellulitem CLA & Green Tea działa znakomicie reguluje transport tłuszczu w organizmie, oraz wygładza skórę, zwłaszcza super rezultaty po 2 miesiącach, choć już po pierwszym opakowaniu CLA widać bardzo dobre rezultaty. Jak macie ochotę coż wiecej się dowiedzieć napiszcie.
Pozdrawiam
15 czerwca 2008 at 18:45[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
alcarin, jakie zabiegi w instytutach?? drogie sa…pewnie tak 😥
Wiesz powiem szczerze że ceny jak sla kogo sa drogie jedni powiedzą że tak inni ze nie czasem można fajne promocje trafić. oto zabiegi 🙂
1. zabieg na cellulit powinno się przyjąć około 4-6 zabiegów (ja miałam 5) koszt takiego zabiegu to za 1,5 godziny 170 zł
2. zabieg wyszczuplająco-modelujący tu ja mam 4 zabiegi w tygodniowych odstępach i on trwa 1,5 godziny koszt jego to 170 zł
3. mint slim ten zabieg z kolei kosztuje za 1,5 godziny 275zła jeżeli chodzi o instytuty to sa Instytuty Dr. Ireny Eris jeden znajduje się w Sopocie 🙂 do którego ja uczęszczam 🙂
Gratuluję, toż to wielce profesjonalny atak na cellulit. Jednak musiałabym wygrać w totka, aby odpowiednią ilożć godzin spędzić na takich zabiegach w instytucie. Idę wysłać kupon 😀
- AutorOdp.