• Autor
    Odp.
  • ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

to moze byc nprawde niebezpieczne 😕

Agnieszka_27
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Czyli co mam nie iżć?

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

mozesz iżć ale umów sie z nim w miejscu publicznym i w dzień

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

park to nie jest odpowednie miejsce

Agnieszka_27
    Member
    • Bywalec

Bo koleżanka to odpada, bo tak głupio z przyzwoitką… Może na pizze czy cos?

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

najlepsze miejsca to cantra handlowe

MidianOna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Zgadzam sie z poprzednikami.. park to zle miejsce.. Lepiej tak bardziej przy ludziach.. tymbardziej jak sie spotykasz z nim pierwszy raz. 🙂

ja przez internet spotkalam wielu wspanialych ludzi.. jednak.. trzeba z tym uwazac 😛

auslanderka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 9
    • Bywalec

hej, podpowiem ci maly trik. Spotkaj sie z nim tak jak Ci wszyscy radza w miejscu publicznym, o ile wybierzesz kawiarnie, to kolezanka nie jest wcale takim zlym pomyslem ale nieco w innej formie. Niech przyjdzie oddzielnie z inna kolezanka i usiada gdzies daleko od was , tak zeby w razie czego miec na oku „pana Z internetu”. Zawsze jak cos sie stanie ( tfu tfu tfu , zeby nie zapeszyc) to kolezanka bedzie wiedziala jak on wyglada itd. A jak ty np. podczas spotkania uznasz ze jednak koles nie jest Twoim ksieciem z bajki , kolezanki moga Cie „odbic” i zaoszczedzic Ci beznadziejnego spotkania. Zastanow sie. On wcale nie musi wiedziec ze one tam sa. A jak bedziesz chciala kolezankom cos w trakcie spotkania powiedziec, ze np. on jest chamem i masz go dosyc, to umow sie z nimi ze jak bedziesz szla do lazienki by ktoras z kolezanek poszla za toba. Brzmi to wszystko troche smiesznie, ale zwazywszy na to ze jestes mlodziutka i zapewne brak Ci doswiadczenia w takich sytuacjach , to jakas „asekuracja” ze strony kolezanek sie przyda. A bezpieczenstwa nigdy za wiele 🙂
    Pozdrawiam

Agnieszka_27
    Member
    • Bywalec

Niezły pomyżł 🙂 Dzięki za rade 🙂 Zdaję sobie sprawę, że niektórzy mogą nie być tacy jak nam się wydaje.. Przemyżle to jeszcze:)

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ja bym sie bala 🙄

Agnieszka_27
    Member
    • Bywalec

Teraz to już sama nie wiem co robić… Iżć czy nie iżć. A jeżeli potem bede zalowac, ze stracilam taka szanse?

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

jesli dobrze go znasz i mu ufasz to czemu nie. ale ja bym sie nie umawiala 🙄

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

wole poznawac ludzi w normalny sposob na zywo bo w tedy mam wiecej zaufania. o wiele wiecej niz gdybym umuwila sie przez net

Meru
    Member
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Do odważnych żwiat należy. Spróbować zawsze można a może akurat to ten jedyny 🙂 Tylko oczywiżcie w miejscu publicznym na pierwsze spotkanie to najlepszy pomysł 🙂

Powodzenia

maluchna
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

a mój chlop to ciagle w internecie siedzi

albo knorrnudle.pl albo kurnik albo smiga po forach.

no to i ja tez sie wciagnela w siec

nieglugo zaczniemy do siebie na gg tylko pisac siedzac obok siebie;D

Waszych tez w gierki sieciowe tak wciaga?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chłopak przez internet"

Przewiń na górę