- AutorOdp.
- 2 marca 2007 at 15:32
to moze byc nprawde niebezpieczne 😕
2 marca 2007 at 16:15Czyli co mam nie iżć?
2 marca 2007 at 16:24mozesz iżć ale umów sie z nim w miejscu publicznym i w dzień
2 marca 2007 at 16:29park to nie jest odpowednie miejsce
2 marca 2007 at 16:50Bo koleżanka to odpada, bo tak głupio z przyzwoitką… Może na pizze czy cos?
2 marca 2007 at 16:54najlepsze miejsca to cantra handlowe
3 marca 2007 at 10:53Zgadzam sie z poprzednikami.. park to zle miejsce.. Lepiej tak bardziej przy ludziach.. tymbardziej jak sie spotykasz z nim pierwszy raz. 🙂
ja przez internet spotkalam wielu wspanialych ludzi.. jednak.. trzeba z tym uwazac 😛
3 marca 2007 at 11:59hej, podpowiem ci maly trik. Spotkaj sie z nim tak jak Ci wszyscy radza w miejscu publicznym, o ile wybierzesz kawiarnie, to kolezanka nie jest wcale takim zlym pomyslem ale nieco w innej formie. Niech przyjdzie oddzielnie z inna kolezanka i usiada gdzies daleko od was , tak zeby w razie czego miec na oku „pana Z internetu”. Zawsze jak cos sie stanie ( tfu tfu tfu , zeby nie zapeszyc) to kolezanka bedzie wiedziala jak on wyglada itd. A jak ty np. podczas spotkania uznasz ze jednak koles nie jest Twoim ksieciem z bajki , kolezanki moga Cie „odbic” i zaoszczedzic Ci beznadziejnego spotkania. Zastanow sie. On wcale nie musi wiedziec ze one tam sa. A jak bedziesz chciala kolezankom cos w trakcie spotkania powiedziec, ze np. on jest chamem i masz go dosyc, to umow sie z nimi ze jak bedziesz szla do lazienki by ktoras z kolezanek poszla za toba. Brzmi to wszystko troche smiesznie, ale zwazywszy na to ze jestes mlodziutka i zapewne brak Ci doswiadczenia w takich sytuacjach , to jakas „asekuracja” ze strony kolezanek sie przyda. A bezpieczenstwa nigdy za wiele 🙂
Pozdrawiam3 marca 2007 at 13:56Niezły pomyżł 🙂 Dzięki za rade 🙂 Zdaję sobie sprawę, że niektórzy mogą nie być tacy jak nam się wydaje.. Przemyżle to jeszcze:)
3 marca 2007 at 14:19ja bym sie bala 🙄
3 marca 2007 at 14:41Teraz to już sama nie wiem co robić… Iżć czy nie iżć. A jeżeli potem bede zalowac, ze stracilam taka szanse?
3 marca 2007 at 15:18jesli dobrze go znasz i mu ufasz to czemu nie. ale ja bym sie nie umawiala 🙄
3 marca 2007 at 19:22wole poznawac ludzi w normalny sposob na zywo bo w tedy mam wiecej zaufania. o wiele wiecej niz gdybym umuwila sie przez net
3 marca 2007 at 19:41Do odważnych żwiat należy. Spróbować zawsze można a może akurat to ten jedyny 🙂 Tylko oczywiżcie w miejscu publicznym na pierwsze spotkanie to najlepszy pomysł 🙂
Powodzenia
14 marca 2007 at 21:44a mój chlop to ciagle w internecie siedzi
albo knorrnudle.pl albo kurnik albo smiga po forach.
no to i ja tez sie wciagnela w siec
nieglugo zaczniemy do siebie na gg tylko pisac siedzac obok siebie;D
Waszych tez w gierki sieciowe tak wciaga?
- AutorOdp.