• Autor
    Odp.
  • tramka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Dokładnie, przy pierwszych spotkaniach z nowopoznanym facetem trzeba zachować pewną ostrożnożć. Ja sama korzystałam spotykałam się z różnymi facetami i za każdym razem spotykaliżmy się po raz pierwszy w miejscu publicznym. Ostrożnożci nigdy za wiele. A poza tym to uważam, że związki przez internet stają się coraz bardziej popularne i warto korzystać z takich portali. Tak jak pisałam, i poznałam tam mojego obecnego narzeczonego. Więc z własnego dożwiadczenia mogę Ci powiedzieć, że ten sposób jest skuteczny:) Poza tym w internecie są różne „Szczężliwe historie”, gdzie ludzie opowiadają jak się poznali włażnie przez internet i teraz są szczężliwi. Wystarczy trochę pogooglać:) Powodzenia!

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

No mężczyźni także uważać na siebie i tylko w miejscach publicznych pierwsze widzenie 😀

Anonymous
    Member
    • Guru

Tak na pewno.Reklamujesz swoją stronę i tyle.

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

Ewidentnie reklama:)

8) no spam!

Wiecie co.. hmm.. nie wiem..ale dużo dziewczyn nabiera się na takie coż.. tzn. wierzy bezgranicznie takiej osobie.. a wirtualny żwiat jest tylko wirtualny! w rzeczywistożci może to być taki elm i co wtedy?
    a jeżli dochodzi do spotkania to oczywiżćie restauracja czy kawiarnia jak kto woli centrum ale nie park.. 🙂 i tego typu miejssca.,.póżniej owszem ale na pierwsze spotkanie bardziej miejsce gdzie masz pewnożć że nic nie grozi..:)

Anonymous
    Member
    • Guru

Nigdy do parku ,bo jeszcze kasztan spadnie ,albo coż 🙂 też bym się bał 😉

czerwony_kwiat
    Member
    • Zapaleniec

@Kowal wrote:

Nigdy do parku ,bo jeszcze kasztan spadnie ,albo coż 🙂 też bym się bał 😉

Boisz się kobiet:P czy kasztanów:P
    Park ok ale jak wczeżniej wspomniałam nie na pierwszym spotkaniu..:) 😆

Anonymous
    Member
    • Guru

Kobiet kasztanów 😀

czerwony_kwiat
    Member
    • Zapaleniec

nie wiedziałam że takie są… 8)

Anonymous
    Member
    • Guru

Różne rzeczy z drzew spadają 8)

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

faktycznie jak dojdzie do spotkania, to wypadaloby umowic sie w miejscu pelnym ludzi, nie wiadomo na kogo sie trafi, teraz jest tylu ludzi, ktorzy traca rozum o zgrozo,

Desirebutik_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Poznałam żwietnego chłopaka przez internet, mamy się spotkać 17 marca, ale mam pewne wątpliwożci jak to będzie wyglądało… Macie jakies doswiadczenie w takiej sprawie?

Randki z osobami poznanymi przez internet są wciąż popularne, jednak powinno się zachować maksimum ostrożnożci i na pierwsze spotkania umawiać się w miejscach publicznych z dala od domu lecz w otoczeniu bliskich osób, które mogą Was obserwować z ukrycia.

martula11
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 36
    • Bywalec

musisz dorosnac….

succubia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

JA miałam 3 chłopaków poznanych przez internet 😆 Dwóch było wielką porażką i w sumie długo nie chciałam utrzymywać z nimi kontaktu, a ten trzeci to mój przyszły mąż 🙂 Jesteżmy już 6 lat razem i w czerwcu bierzemy żlub. Były wzloty i upadki, ale to tak jak prawie w każdym związku. Teraz jest super! heh i najdłuższy mój foch trwa może 5 min, co się nigdy nie zdarzało bo z natury jestem bardzo upartą osobą 😀 :mrgreen:

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chłopak przez internet"

Przewiń na górę