• Autor
    Odp.
  • Tereska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Chodzę w szlafroku, po wzięciu prysznica, do momentu położenia się do łóżeczka, lubie grubofrotte szlafroki!

samanta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Ja na mokre albo pokremowane cialo szlafroka nie zakladam bo bardzo tego nie lubie, ale np jak wstane rano i chodze w pizamie a jest zimno to szlafrok jak najbardziej.

mew_mew
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Szlafrok ? Nie, dzieki 😉 chyba że w SPA lub hotelu. Sa ladne, wygodne, ale na ogól to nie dla mnie 😉 a faceci ? ehh… facet w szlafroku wyglada jakos smiesznie… 😉

guapa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

ja wlasnie dlatego go nakladam, jak sie nasmaruje balsamem to wlasnie nie chce zeby mi wszystko w ubrania weszlo i nakladam szlafrok z takiego materialu jak recznik.

beehive
    Member
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

a ja mam taki bardzo puchaty mięciutki szlafrok — lubię go, chociaż używam dożć rzadko (głównie w sytuacjach typu chodzę w piżamie po domu, a nagle dzwoni do drzwi listonosz), czasem po kąpieli, ale to też nie reguła

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

a faceci ? ehh… facet w szlafroku wyglada jakos smiesznie… 😉

😕

Pierwszy raz spotykam się z taką opinią! Rozumiem, że dla kogoż kobieta w krawacie może wyglądać smiesznie, bo do niedawna chodzili w nich tylko faceci, ale facet w szlafroku? Przecież szlafroki od zawsze są dla obojga płci.

Ja nosze szlafrok. Mój chłopak też posiada, choć nie często zakłada.

malgosia23
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja nie nosze bo nie lubie zakladac czegokolwiek na mokre cialo. Facet nie ma ale ostatnio przebakuje, ze by mu sie przydal. Moze to jakas aluzja bo niedlugo jego imieniny 🙂

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Chodze w mięciutkim , żółciutkim szlafroczku , potocznie nazywany jest on KURCZACZKIEM. Sprezentował mi go mój D. bo ja bardzo nie lubię wskakiwać w ubrania zaraz po kąpieli.To był wspanialy prezent. Biję pokłony każdemu szlafrokowi 🙂

Jazz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Chodzę w szlafroku, ale nie na mokre ciało! Kiedy mam wolny dzień żpię do późna, a później długo chodzę w piżamce 🙂 a w samej to zimno, więc wkładam szlafrok.

Mam jeden piękny i seksowny szlafrok – używam go w lecie 🙂

cheethka
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

ja również mam milutki szlafroczek koloru błękitnego, jednak latem wolę zakładać jedwabny szlafrok, ponieważ w grubym polarowym szlafroku jest mi po prostu za gorąco

mar6
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

a ja mam biały bawełniany szlafrok – jest bardz miękki i ciepły. Zakładam go po każdej kąpieli, po przebudzeniu gdy wstaję z łożka i przed pójsciem spać – bardzo go lubię!

TwojaFanaberia_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Chodzicie w szlafrokach? i czy uważacie że również szlafrok może być seksowny?
    Podrzucam linka – oceńcie czy Wam się podobają, czy bylibyżcie w stanie kupić taki szlafrok.
    [usunięto_link]
    Jak macie – podrzućcie również proszę Wasze propozycję.
    Będę bardzo wdzięczny za szczere i prawdziwe opinie

Jeżli ma być atrakcyjny i seksowny to tylko satynowy. Po kąpieli pluszowy, ale nie jako ubiór domowy, tylko tymczasowy ręcznik, który po kilkunastu minutach żciągam.

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Mam swój ulubiony zimowy, porównują mnie wtedy do królowej hahahahaah

Zezowata
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

mam kilka ale raczej chodze w nich tylko wtedy jak np, spie do pozna, jestem w pizamie a np. listonosz dzwoni do drzwi 😀

Olive_pl
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Zarówno damskie jak i męskie szlafroki mogą być seksowne. Jeżli nasz szlafrok nie ma spełniać funkcji kąpielowych, a jedynie ma być strojem podkreżlającym intymny charakter sytuacji, wybierajmy okrycia z bardziej zmysłowej tkaniny, na przykład delikatnej satyny, która spełni także funkcje dekoracyjne. Jeżli naszym celem nie jest jedynie okrycie ciała, ale podkreżlenie jego erotycznych walorów, wtedy warto pokusić się o bardziej fantazyjne modele, które w efektowny sposób zaprezentują sylwetkę, ukazując wdzięki kobiecego ciała. Koronki, wycięcia, zwiewne przeżwistujące tkaniny sprawią, że szlafrok stanie się bardzo seksowną czężcią garderoby, idealną na romantyczne wieczory.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chodzicie w szlafrokach?"

Przewiń na górę