• Autor
    Odp.
  • Czerwolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

no jasne! jak wychodze spod prysznica no i prawie zawsze, jak jestem chora. wygodne są strasznie, ciepłe i luźne. no i czasem też rano sie zdarzy, że mój mały smyk nie da mi czasu się nijak konkretnie ubrać, i biegam za nim po domu do południa ubrana w szlafrok i kapcie 🙂

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Pewnie,czasem się przydaje i często używam szlafroka. Nie jest on jakiż wymyżlny,fantazyjny. Raczej taki zwykły do codziennego użytku, zazwyczaj jak wychodzę spod prysznica.

Biogaleria_pl
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Chodzicie w szlafrokach? i czy uważacie że również szlafrok może być seksowny?
    Podrzucam linka – oceńcie czy Wam się podobają, czy bylibyżcie w stanie kupić taki szlafrok.
    [usunięto_link]
    Jak macie – podrzućcie również proszę Wasze propozycję.
    Będę bardzo wdzięczny za szczere i prawdziwe opinie

Większożć z nas posiada w domu szlafrok, ponieważ jest on bardzo przydatny w celu otulenia się po kąpieli. W tej roli najlepiej spisują się miękkie szlafroki z frotte, jeżli chcemy coż bardziej uwodzicielskiego to wybieramy satynę i koronki, które jednak nie dają dużo ciepła.

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Szlafrok? Zdecydowanie tak! To jest takie przyjemne, szczególnie jak robię sobie taki leniwy dzień 🙂

WaniliaiPieprz
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Satynowe szlafroki sprawiają, że kobieta wygląda niezwykle zmysłowo i uwodzicielską. Stanowią one bardzo fajne uzupełnienie nocnej bielizny.

rosaa
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Oj tak, uwielbiam szlafroki, na zimę mam gruby z polaru a w lecie seksowne z satyny

michalina92
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

uwielbiam! zwłaszcza w satynie, kiedy przychodzi do mnie mój kotek;] 🙂

vajola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Chodze! Najbardziej uwielbiam chodzić w szlafroku mojego Miżka, chociaż mam swój;)

Ola44
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

chciałabym chodzić…
    ale na razie z łazienki do pokoju mam ze 3 metry…
    zacznę chodzić po żlubie – wtedy będę miała trochę dalej;p
    No ale musiałbym mieć jakiż fajowski szlafrok:)

Gorseciarka_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Szlafrok tradycyjnie kojarzy się z nie pierwszej młodożci jejmożcią o tłustych loczkach i w przydeptanych kapciach, dlatego dla współczesnych, seksownych szlafroczków warto byłoby przeznaczyć jakąż inną nazwę. Funkcjonuje nazwa peniuar, poznaniacy mówią porannik… A generalnie – tak, doskonała sprawa na intymne randki.

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Mam fajny miękki i ciepły szlafrok, ale jakoż nie chodzę w nim zbyt często. Zwykle od razu wyskakuję z piżamy, nawet, kiedy mam dzień wolny i zakładam po prostu… dres :).

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

W domowych pieleszach, szlafroki to najlepsze, co może być! Uwielbiam, plus ciepła herbatka i film 🙂

k0rzerka
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

najlepiej znalezc takiego faceta dla którego będzie się seksowną w szpilkach i w kapciach.;) ja miałam tyle szczężcia, ze na takiego trafiłam.;)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chodzicie w szlafrokach?"

Przewiń na górę