• Autor
    Odp.
  • pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

No jesli tak to masz racje ale wiadomo, ze w kazdym zwiazku sa wzloty i upadki. Przeciez to jest normalne. Nie uwierze jeżli ktos mi powie, ze w zwiazku nigdy sie nie klocil, mial chwile zwatpienia lub cos w tym stylu….

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

klotnie? owszem.

chwile zwatpienia? nigdy.

zazdrosc? nigdy.

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

Parvati jak zwykle idealnie idealna, nie zazdrożci, ma poczucie włąsnej wartożci w ogóle jak w każdym poscie mozemy przeczytać ONA MA IDEALNIE 😉 proponuje nie zwracać na to uwagi 😛

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Parvati jak zwykle idealnie idealna, nie zazdrożci, ma poczucie włąsnej wartożci w ogóle jak w każdym poscie mozemy przeczytać ONA MA IDEALNIE 😉 proponuje nie zwracać na to uwagi 😛

jasne:)))
    jak ktos ma lepiej, to nalezy nie zwracac uwagi, bo to w oczy kole:)))

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

polska mentalnosc ;p

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

ja tu też mogę pisać o IDEALNOSĆI mojego zycia 🙂 ale po co…

tak oczywiżcie mnie zazdrożć nie dotyczy to zbyt płytkie i przyziemne 😛

pokahontaz2
    Member
    • Zapaleniec

Wydaje mi sie, ze jesli ktos ma „idealny” zwiazek to tak samo nie ma pojecia o innych rzeczach. Chwile zwatpienia nigdy?? Kazdy ma taka chwile… A jesli nie ma/nie mial, nie mozna mowic nigdy: nigdy

miszczu
    Member
    • Maniak

ja tam w idealy nie wierze – w sumie w d**** to mam ale jezeli dla Niej Jej zwiazek jest idealny to tylko pogratulowac i zyczyc takich innym

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Włażnie tego typu komentarze są zupełnie niepotrzebne.. i powodują, że odbiegacie od tematu. Byłoby prożciej gdyby każdy zajmował sie wyłacznie swoim życiem..

Wracajcie do tematu ❗

pokahontaz2
    Member
    • Zapaleniec

Wlasnie sie z Toba zgadzam Iga81

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

tak wiec wracajac do tematu 😛 uważam ze zazdrożć istnieje w kazdym zwiazku mniejsza lub większa, niektorzy sie przyznaja niektorzy nie 😛 ale nie wierze ze jak sie kogos kocha to nie było sie nigdy w sytuacji gdzie tak igiełka zazdrożci sie pojawia 😛

ja tam jestem cholernie zazdrosna i sie otwarcie do tego przyznaje 😛 im bardziej mi zalezy tym moja zazdrożc jest silniejsza 😛 🙂 i tyle 🙂

miszczu
    Member
    • Maniak

no to co do tematu – nikt Ci tu nie pomoze bo to jest sprawa ktora dzieje sie w twojej glowie – skoro nie dostajesz zadnych sygnalow z zewnatrz ze powinnas byc zazdrosna a jednak jestes to jest kwestia twojej psychiki i sama musisz sie z tym uporac – postaraj sie podniesc swoja samoocene i tyle – ja mimo swoich 4564569847694 wad nie mysle o nich i jestem troche narcyzem co daje mi duzo pewnosci siebie – kwestia nastawienia – pozdro

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Ostatnio bylam na dobrym spektaklu w teatrze „Posprzatane”.
    Kobieta pewna siebie, idealna, z zawodu lekarz, duzo kasy, poczucie wyzszosci- dlatego nigdy nie zazdroscila.

Jej maz ja podziwial. Podziwial. Ale po kilkunastu latach malzenstwa znalazl kobiete-nie lekarza, nie NAJLEPSZA, tylko po prostu POZYTYWNA i użmiechnieta. I w niej sie zakochal.

Taki pryklad, bo troche mi sie skojrzyl z brakiem zazdrosci i pewnoscią siebie. Zycie jest pelne niespodzianek po prostu…

miszczu
    Member
    • Maniak

to nie chodzi o to czy ktos jest idealny czy nie tylko o nastawienie do siebie samego ;p ja tam w hajsie nie plywam, Bradem Pittem czy koksem nie jestem ale wysoko sie cenie i to ewidentnie pomaga w zyciu ;p wiadomo ze ma to swoje wady bo skromnosci ciezko sie u mnie doszukac ale coz – taki juz jestem ;p

pokahontaz2
    Member
    • Zapaleniec

Tak czytam Wasze posty i musze przyznac, ze cos w nich jest. Chyba faktycznie cos mi sie uroilo. Wczesniej taka nie bylam. Ale musze sie troszke cofnac do czasow kiedy nie mialam takich mysli i wszystko zmienic. To moze byc trude w sumie, no ale pozniej bedzie juz tylko lepiej ….
    🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chora zazdrożć."

Przewiń na górę