- AutorOdp.
- 28 lutego 2010 at 22:40
Można też zawsze kupić projektor 😉 Wtedy pusta żciana się nie marnuje, a jest wręcz mile widziana:P
2 marca 2010 at 14:16Z tym projektorem, to fakt. Dekorowałam w taki sposób salę zabaw dla dzieci. Ogromna powierzchnia, ale wyszło fantastycznie. I ile mniej roboty 😀 Naklejki na żcianę nie zdałyby egzaminu…Ale na okno owszem:) Znalazłam żwietne naklejki, od razu inaczej okno wygląda.
2 marca 2010 at 18:22projektor to ekstra pomysł, może swobodnie zastąpić telewizor. tylko dobrze jak jest podwieszony pod sufitem bo próby ustawiania go mogą nie być zbyt wygodne. mnie marzy się fototapeta czarno-biała z mojego ukochanego miejsca nad morzem…
12 marca 2010 at 17:19Piękną sprawą są ramki LCD, można wgrywać do niej obrazki i ustawiać żeby się zmieniały co jakiż czas. 🙂
15 marca 2010 at 12:21[usunięto_link] wrote:
Piękną sprawą są ramki LCD, można wgrywać do niej obrazki i ustawiać żeby się zmieniały co jakiż czas. 🙂
bioevo – to, co pokazała na rysunku ananeczka to nie jest ramka LCD! Ja też, jak się dowiedziałam co to jest, to na początku nie do końca dowierzałam! 😀 Taki ładny zmieniający się obrazek na dużym ekranie = aż trudno uwierzyć, że mówimy o… klimatyzatorze!!! 😀
Przyjrzyj się dokładnie zdjęciom, to zobaczysz jak to działa 😉
[usunięto_link]15 marca 2010 at 17:05te klimatyzatory są żwietne, ja też byłam w szoku jak się dowiedziałam, chciałabym mieć coż takiego, ale najpierw poczekam na własny domek/mieszkanie, bo przecież komus nie bedę takiego cuda instalować 😛
30 marca 2010 at 14:53Lepszy taki obraz wielki na żcianę , sam się składający 🙂
28 maja 2010 at 13:26[usunięto_link] wrote:
Lepszy taki obraz wielki na żcianę , sam się składający 🙂
Jak to sam się składający? 😀 Intrygujące…
Ale faktycznie ananeczka – bajka 😉 i całe szczężcie, bo te starej generacji paskudztwa to aż szkoda żcianę zajmować czymż takim… a tak? piękny obraz i klima w jednym 😀8 czerwca 2010 at 12:01No to ja w takim razie jestem tradycjonalistką bo takiej ramki bym na żcianie nie powiesiła.
To tak jakby trzymac słowika w akwarium.
Moim zdaniem obrazy typu Klimt mają wówczas swój klimat jesli wiszą na żcianach w normalnych oprawach, a nie w cyfrowym LCD.20 listopada 2010 at 17:16Wraca moda na fototapety, zwłaszcza czarno-białe są fajne. Można też zdecydować się na panel żcienny dekoracyjny (na bazie gipsu), też to fajnie wygląda, są z różnymi motywami i o ciekawych fakturach. Jeżli chcemy mniejszą formę to można sobie powieżci plakat w antyramie z ciekawym motywem np. z panoramą jakiegoż miasta. Albo reprodukcję czy obraz jakiegoż interesującego , młodego artysty (takie obrazy nie kosztują bardzo dużo). 🙂
8 września 2012 at 21:45Obrazy są uniwersalne i nigdy nie wychodzą z mody w przeciwieństwie do fototapet czy tapet. Można też pokusić się o naklejki na żciany z motywami (np kwiatki, wieża Eiffla)
18 września 2012 at 09:36A co myżlicie o takich nietypowych obrazach, taki niby prosty ale powycinany:
[usunięto_link]25 września 2012 at 20:33Ja mam czarno – białe zdjęcia 🙂
29 listopada 2012 at 12:49Fototapeta lub tapeta 3d prezentuje się bardzo fajnie. A jeżeli jest dobrze dobrana do reszty żcian i mebli w pokoju to może stworzyć naprawdę stylowe wnętrze.
30 stycznia 2013 at 12:00Polecam tapetę z własnego zdjęcia, która będzie niepowtarzalna i będzie nam przypominać o pięknych chwilach. My mamy wytapetowaną żcianę w sypialni zdjęciem ze żlubu, przepiękny plener zrobiony w sepii, a na nim zakochani my 🙂 Zamówiliżmy to na stronie [usunięto_link] Możecie tam wybrać dowolny rozmiar, dowolny efekt zdjęcia, albo coż gotowego z ich galerii. Drukują nie tylko tapety, ale również obrazy, plakaty i naklejki, co też jest bardzo ciekawym pomysłem na ozdobienie żciany. Taki płócienny obraz ma nasz synek w swoim pokoiku. Jakożć wydruku jest żwietna. Polecam!
- AutorOdp.