- AutorOdp.
- 27 września 2018 at 22:10
Od skarpetek lepszy jest zabieg calluspeeling firmy mavex 🙂 Super sprawa, jestem na prawdę pod wrażeniem. Wszystko robi się samemu w domu, prosty zabieg bo tylko nakłada się na stopy nasączone płatki, potem zdejmuje zrogowaciałą skórę, wygładza i nakłada krem 🙂 W ciągu 15 minut miałam gładkie, miękkie, ładniutkie stopy.
28 października 2019 at 10:53Ja tam uważam że, najlepszym sposobem na ładne i zadbane stopy jak i dłonie jest dobra kosmetyczka, do której będziemy chodzić systematycznie i w ten sposób zawsze będziemy zadbane a i przy okazji takie co miesięczne wyjście jest dobrym powodem robienia coś dla siebie oraz poprawy humoru, bo jak wiemy to nam Kobietą bardzo poprawia nastrój. Ja mam taką kosmetyczkę i mogę ją z czystym sumieniem polecić. W Warszawie na Tarchominie uczęszczam do Berja [usunięto_link]
31 października 2019 at 14:14Tak jak było wspominane to żeby mieć ładne stopy to raz na jakiś czas wystarczy zrobić u kosmetyczki zabieg calluspeeling i nie zapominać o codziennym kremowaniu stóp.
28 maja 2020 at 15:34ja kupuje sobie perełki do kapieli stóp z mocznikiem, do tego jakaś dobra maska na stopy i voila! 🙂
29 czerwca 2020 at 20:06Warto udac się do podologa i doprowadzić stopy do porządku. Ja w Warszawie właśnie na wiosnę już w sumie jeżdzę do Gabinetu Zdrowej Stopy na Sady Żoliborskie. Rewelacyjna podolog tu przyjmuje, pani Joanna Kowalewska
1 lipca 2020 at 20:31Hej. Na stopy super zabieg do wykonania w domu po kąpieli: peeling, specjalny spray po pilingu- ja używam aloe first (niezastąpiony nie tylko do stóp) na to krem i stopy jak nowe. Można kremu dać więcej i na około pół godziny nałożyć skarpetki. Efekt super. Polecam i jakby co to służę pomocą co to kosmetyków.
Pozdrawiam, Ania.
15 lipca 2020 at 15:18Ja na stopy stosuje z bielendy z serii minty fresh foot care preparat na zrogowacenia i pekajace piety i piling. Wystarczylo kilka razy je nalozyc i jest o niebo lepiej
16 sierpnia 2020 at 20:43O tak, ta seria z Bielendy Minty Fresh Foot Care jest rewelacyjna. ja stosoweałam i peeling i ten preparat na pękające pięty. Super środki, i ten miętowy zapach
19 sierpnia 2020 at 13:28ja idę do kosmetyczki przed sezonem wakacyjnym, tam mi doprowadza do porządku i taka potem domowa pielęgnacja tylko na podtrzymywanie efektu
27 października 2020 at 17:51najlepiej udac się do podologa. Mam zaufany Gabinet Zdrowej Stopy w Warszawie do którego regularnie chodze, Sady Żoliborskie. Przyjmuje tam pani Joanna kowalewska, podolog. Ale i jak odciski czy by zrobić manicure polecam Pania Agnieszke
11 listopada 2020 at 20:47Uważam, ze bardzo ważne jest dobre i regularne nawilżanie.
31 stycznia 2021 at 13:19Świetni podolodzy pracują w Instytucie podologicznym w Rzeszowie. Byłam tam niedawno
4 lutego 2021 at 12:34Od lat używam sole zmiękczające do kąpieli stóp i na noc krem Regenerum- serum do nóg i tyle.
14 lutego 2021 at 18:59Moje są zbyt często maltretowane w górach od łażenia lub w ciasnych butach wspinaczkowych, więc cieżko, by cały czas wyglądały idealnie 😉 Ale polecam solanki, dobre kremy i pumeks. Jak mam „czas luzu” dla stóp to maluję, na nogach paznokcie wolę krótsze.
19 marca 2021 at 11:15Zazwyczaj używałam dobrych kremów z mocznikiem ( wysoka zawartość procentowa urea).Lirene Foot Care zawiera 30% mocznika. Przed nałożeniem warto wypeelingować stópki.
- AutorOdp.