Co sądzicie dziewczyny o facetach bez prawa jazdy?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 333 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Nigdy egoistą nie byłem, lubię pomagać innym, wspierać ich i uszczężliwiać 🙄

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Tak, wiemy. To bardzo szlachetne z twojej strony.

😆 powiedz coż jeszcze

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Hmmm a takie powiedzmy 15-latki Cię nie kręcą?? one na pewno mają mniejsze dożwiadczenia seksualne niż 22-latki 😉 no ale mogę sie mylić.Wkońcu czasy się zmieniły,a młodzież tak szybko dorasta… 😆

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Wolałbym dziewczynę raczej rówieżniczkę, która już ma poważne podejżcie do życia, a współczesne 15stolatki, posiadające często sponsorów to zupełnie inne pokolenie od mojego. Dodam, że nie zamierzam się spotkać z dziewczynkami. Z drugiej strony nie przeżyłbym jak dziewczyna w moim wieku by musiała mnie wozić autem, byłoby to dla mnie upokarzające 🙄
    Powiem w skrócie: małolatki, które żyją techniawą, narkotykami, emo stylem itp. to nie są dziewczyny dla mnie. Zresztą nie szukam dziecka, ale poważnej dziewczyny, której zależy na stałym, prawdziwym związku. Dużo bardziej odpowiadają mi mentalnie dziewczyny bardziej do mnie zbliżone wiekowo, ale jest pewna bariera, która mnie i je często dzieli – dożwiadczenie seksualne…

WarnGirl
    Członek
    • Guru

Czyli do tych wszystkich wymagań dochodzi jeszcze to,żeby ewentualna kandydatka na Twą dziewczynę nie posiadała prawa jazdy 🙂
    Uważam,zę masz zbyt wygórowane oczekiwania.Możesz się bardzo rozczarować,kiedy los postawi na Twojej drodze kobietę,dla której z miejsca stracisz głowę,bo będzie fantastyczną osobą pełną cnót!a potem powie Ci,że nie jest już dziewicą,że ma prawo jazdy i miała w życiu różne 'wyskoki’.Co wtedy zrobisz?powiesz jej „eee to nie,dzięki” ?? serce nie sługa… 😉

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Akurat prawo jazdy to nie minus, pewnie bym się czuł poniżony, ale prawo jazdy i umiejętnożć jeżdżenia to zawsze cecha na plus 🙂
    Cóż jak będzie miała za sobą różne wyskoki to pewnie takim dożć spokojnym prawiczkiem w okularach jak ja się nawet nie zainteresuje, więc mi to niespecjalnie grozi 😉

WarnGirl
    Członek
    • Guru

Heh ale różne zdarzenia mogły ją popchnąć do tych wyskoków 😉 nie jest powiedziane,że tylko te bezpruderyjne,głożne i wulgarne dziewczyny takowe miewają… 😉 nie ma co szufladkować kobiet! 😀

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Mam nadzieję, że na taką jednak nie trafię. Jestem jednak prawiczkiem, takie dziewczyny lepiej pasują do dożwiadczonych facetów, poważnego związku ze mnie i takiej dziewczyny by raczej nie było. Owszem, że takie szanuję i nie uważam za gorsze, ale jednak między mną, a taką różnica jest spora, a jeżli ona by była dożwiadczona, to na pewno by wyczuła, że jestem prawiczkiem. Jest mnóstwo dziewczyn, również niedziewic, które żadnych wyskoków łóżkowych nie mialy 😉 Mi zależy na stałym, trwałym związku, a moim zdaniem z prawiczka i dziewczyny, która np. miała wielu partnerów i przygodny seks raczej by takiego nie było, bo to jednak dwa oddzielne żwiaty 😉
    Miło się pisało Warn, ja idę spać, dobranoc 🙂 Dobrego snu 😉

WarnGirl
    Członek
    • Guru

Eee tam,za bardzo skupiasz się na tym prawictwie i wszystko od tego uzalezniasz 😛 bzyknij się raz,a od razu spojrzysz na żwiat inaczej… 😉 😉 😀

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Wolę poczekać jednak na miłożć, na swoją kobietę. Dobranoc 😉 Miło się pisało 🙂

Blk
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

@WarnGirl wrote:

Eee tam,za bardzo skupiasz się na tym prawictwie i wszystko od tego uzalezniasz 😛 bzyknij się raz,a od razu spojrzysz na żwiat inaczej… 😉 😉 😀

co za rada 😀 popieram! 🙂

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Moim zdaniem rada zła. Chcę poczekać na ukochaną, ważną dla mnie dziewczynę

Blk
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

jak dla mnie facet bez prawa jazdy jest takim samym facetem jak z prawem jazdy 🙂 różnica jest jedynie taka, że nie będzie mógł nigdzie wozić… dla mnie to nie jest minus, bo sama zamierzam jeździć autem 🙂

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Tak tylko tutaj piszecie, a jak tylko myżlicie o facecie bez prawka to wam się żmiać chce 😀

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

kompleks prawa jazdy 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 333 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę