Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 301 do 315 (z 1,662 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

wlasnie wrocilam z ryneczku,pogoda fatalna:/ ale dalam rade 馃槅 Teraz klikam na forum i denerwuje mnie pewna osoba,ktora jest z innego …forum i mi dokucza. 馃懣

Kwiat we wlosach
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

niedawno wr贸ci艂am, z pracy 馃檪 a tera zide spac zeby sie wyspac bo ide ana nocke do pracy nastepnej:) na 12 godzin nie wiem jak ja to wytrzytmam ale jako偶 musze bedzie dpobrze:) napewno

tigerka
    Cz艂onek
    • Ekspert

Wrocilam od ginekologa a teraz wcinam snaidanko sobie:D 馃槅

xyz
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Powr贸ci艂am z test贸w. Niestety 800 pyta艅 kt贸re opanowa艂am w 3 dni na nic mi si臋 nie przyda艂y. By艂y pytania z informatyki. Obla艂am na 100 % przez co jestem troszk臋 za艂amana. Czar prys艂. Praca posz艂a w niepami臋膰. Niestety dalej trzeba sprz膮ta膰, podciera膰 dup臋 dziecku, gotowa膰… nie tak to mia艂o by膰, kurcze nie tak… my偶la艂am 偶e jako偶 z luzem podejd臋 ale jednak jestem bardzo zawiedziona 馃槬

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ogl膮dam moje zakupy 馃榾 no i buszuje po forum 馃榾

RudaMaruda
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

Siedz臋 w pracy i udaj臋, 偶e pracuj臋 馃檪

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Prostuje w艂osy a p贸藕niej ruszam w miasto,bo trzeba opakowanko na prezenty kupi膰 馃榾

tigerka
    Cz艂onek
    • Ekspert

Wlasnie wrocilam z zakupow,teraz pije herbate i glowa mi peka bo cieplej na dworze sie robi w koncu… 馃檪

awgusta
    Cz艂onek
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

@WarnGirl wrote:

Prostuje w艂osy….

oj widze ze tez masz problemy z wlosami.kreca mi sie 馃槙 strasznie, nie zaleznie od tego jakich kosmetykow uzywam poprostu rece mi opadaja,prostuje sobie tylko grzywke a i tak efekt jest marny szczegolnie w deszczowy dzien.im jest wieksza wilgotnosc tym bardziej mi sie kreca 馃槨

a teraz odpoczywam sobie po pracy i czytam poczte 馃檪

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Wracaj膮c z pracy wst膮pi艂am do polskiego sklepu i teraz pije sw贸j ulubiony soczek Kubu偶. Oj jak ja si臋 za nim st臋skni艂am. 馃槈

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

awgusta,ja niestety nie mam kr臋conyh w艂os贸w,a bardzo chcia艂abym takie mie膰 馃檪 Moje w艂osy s膮 bardzo niesforne,bo mimo,偶e sa proste to jednak gdzies tam sie podwijaj膮,gdzies sie wywijaj膮 a jeszcze w innym miejscu faluj膮.Czasem wi臋c je prostuje a czasem wgniatam w nie 偶el i wtedy sa tak fajnie pokr臋cone 馃榾

Chyba prezeszadzi艂am…zjad艂am w艂asnie mleko zag臋szczane s艂odzone z chrupkami bekonowymi… 馃槙 ale nie jest mi wcale niedobrze 馃榾

awgusta
    Cz艂onek
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

@WarnGirl wrote:

awgusta,ja niestety nie mam kr臋conyh w艂os贸w,a bardzo chcia艂abym takie mie膰 :)…

Chyba prezeszadzi艂am…zjad艂am w艂asnie mleko zag臋szczane s艂odzone z chrupkami bekonowymi… 馃槙 ale nie jest mi wcale niedobrze 馃榾

no tak to juz jest jezeli sie na krecone chce sie miec proste i na odwrot

馃槬

nie przejmuj sie cos od zycia nam sie chyba nalezy no nie 馃檪 tez czasami mieszam rzeczy ktore nie powinno sie laczyc ale jezeli smakuja nam to jest ok, 馃檪

ps mleka zageszczonego z chrupkami bekonowymi bym nie zjadla,ale tylko dlatego ze jestem vegetarianka od 7 lat,ale z jakimis chipsami o smaku cebulkowym lub czosnkowym to owszem 馃槈

siedze teraz pije piwo i mysle o zyciu 馃檮

RudaMaruda
    Cz艂onek
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

Cia艂em jestem w pracy, duchowo nad morzem 馃檪

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

aaa nic w sumie nie robi臋… raczej mia艂am ci臋偶k膮 noc i teraz jestem zmi臋ta 馃槙 nadmucha艂am 8 r贸zowych balon贸w-id臋 wko艅cu na kinder party dzi偶 馃檪

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

W艂a偶nie wr贸ci艂am z pracy i szykuje si臋 do wyj偶cia na plotki przy kawce ze znajomymi 馃槅

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 301 do 315 (z 1,662 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋