Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 391 do 405 (z 1,662 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Wlasnie poodkurzalam ca艂e mieszkanie i padam na pyszczek.:/ Teraz odpoczywam ,klikam na forum i gg. 馃榾

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jestem niesamowita! 馃榾 W艂asnie zjadam obiad(pyyyyszny),kt贸ry sama sobie zrobi艂am 馃榾 Jak pewnie ju偶 wiecie jestem kulinarna 艂amag膮,wi臋c mam pow贸d do zadowolenia z siebie 8) Jestem w trakcie jedzenia a za 10 min musze sie stawi膰 na um贸wionym miejscu,gdy偶 idziemy z kole偶ank膮 podbija膰 偶wiat 馃榾

tigerka
    Cz艂onek
    • Ekspert

Przebralam sie,wymalowalam i czekam na swojego Misia. 馃檪

pokahontaz1
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Co prawda nie podj臋艂am si臋 wyzwaniu przygotowania sobie obiadu, kolacji itp. Na ten krok jeszcze nie jestem gotowa 馃榾
    Wr贸ci艂am w艂a偶nie z wspania艂ego spotkania z przyjaci贸艂mi [kt贸re odk艂ada艂am od uhuhu], i relaksuj臋 si臋 przy ciep艂ym g艂osie erosa ramazzotti : ) W tym momencie do szcz臋偶cia potrzeba mi tylko dobrego fast foodu 馃榾

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Jak znikn臋艂am z domu o 15 tak pojawi艂am si臋 niedawno 馃檪 Zda偶a si臋 nawet najlepszym 馃槈 a teraz siedze sobie przed kompek,kolega z kt贸rym by艂am um贸wiona na gg sobie poszed艂(nie doczeka艂 sie na mnie 馃槙 ),a ja jestem sko艅czon膮 kretynk膮.C贸偶… jedni s膮 rozs膮dni,inni maj膮 sw贸j 偶wiat,a ja jestem totalnym debilem… 馃槙

tigerka
    Cz艂onek
    • Ekspert

@WarnGirl wrote:

Jak znikn臋艂am z domu o 15 tak pojawi艂am si臋 niedawno 馃檪 Zda偶a si臋 nawet najlepszym 馃槈 a teraz siedze sobie przed kompek,kolega z kt贸rym by艂am um贸wiona na gg sobie poszed艂(nie doczeka艂 sie na mnie 馃槙 ),a ja jestem sko艅czon膮 kretynk膮.C贸偶… jedni s膮 rozs膮dni,inni maj膮 sw贸j 偶wiat,a ja jestem totalnym debilem… 馃槙

WarnGirl samokrytyka jest potrzebna ale bez przesady! 馃槸

tigerka
    Cz艂onek
    • Ekspert

Ja siedze sobie przed kompem,szperam po internecie i pije herbatke.Zaraz zadzwonie do kumpeli i wyjdziemy sobie gdzies na miasto na lody np? 馃槈

basia23
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

a ja ta艅cz臋 i 偶piewam…

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

@tigerka wrote:

WarnGirl samokrytyka jest potrzebna ale bez przesady! 馃槸

Ale ja si臋 tak w艂a偶nie czu艂am…bo to nie pierwzy raz kiedy wystawiam cierpliwo偶膰 tej osoby na pr贸be… Na szcz臋scie mi wybaczy艂 馃榾

A teraz siedz臋 w r贸zowej g贸rze od bikini,r贸zowych spodenkach od pi偶amy i sobie klikam w klawiatur臋 馃檪

kasia20068
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

A ja w艂asnie siedze i zapoznaje sie z forum bo od niedawna tu jestem 馃槸 pozatym to pisze z moim misiakiem na gygy i w miedzyczasie na fotce sobie troszk臋 szperam:) ehhh fascynuj膮ce nie ma co:P

tigerka
    Cz艂onek
    • Ekspert

Klikam na gg z kumplem ,jem snaidanie i klikam na forum. 馃檪

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Przegl膮dam forum,od czasu do czasu zerkam na TV i buszuj臋 w internecie-ach,nie ma to jak podzielno偶c uwagi 馃槅

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Siedz臋 przed kompem na forum i nadrabiam zaleg艂o偶ci. Sporo si臋 nazbiera艂o.

Croppa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

eh…
    pi艂uj臋 pazurki
    my偶l臋 jak膮 taktyk臋 obra膰 jutro przy dalszej cz臋偶ci „powa偶nej” rozmowy z moim Facetem :/

w tle… „Rehab” Rihanny
    a w g艂owie t艂ucze si臋 [ile jeszcze takich faz Skarb co…? 馃檨 ]

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Wr贸c艂am od kolezanki,gdzie omawia艂y偶my wazne biznesowe sprawy 馃檪 a za godzin臋 wybywam na piwo.Od jakieg偶 czasu mam pewne dylematy zwi膮zane z moimi wyj偶ciami… zabawne jak to si臋 dziwnie w 偶yciu uk艂ada 馃檪 馃槈

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 391 do 405 (z 1,662 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋