Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 406 do 420 (z 1,662 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Jem sniadanko,potem jade na miasto cos zalatwic,nastepnie kumpela do mnie wlatuje na ploty 馃槅 no a pozniej obiad,misiek iii nie wiem 馃槅

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

No nareszcie s艂ucham muzyki na kompie 馃榾 „I could be brown,I could be blue,I could be violet sky,I colud be hurtful,I could be purple,I could be anythink you like” 馃榾 馃榾 馃榾 (m贸j brat w艂asnie ta艅cz膮c to tego jak ofiara pora偶enia pr膮dem,waln膮艂 nog膮 o 艂贸zko,wi臋c mam mn贸stwo rado偶ci 馃槅 )

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Wr贸ci艂am ze spotkania przy piwie… i w艂asnie zmykam spa膰… Dobranoc 馃榾

Myszka19
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Wcinam 偶niadanie.. i pij臋 kakao.. i ogl膮dam „Na wsp贸lnej” nudz臋 si臋, i mam do艂a.. 馃檨

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Siedz臋 sobie w moim r贸偶owym(podomowym) bikini,gdyz opala艂am si臋 troch臋 馃檪 S艂ucham muzyki(„Odkryjemy mi艂o偶膰 nieznana,przegonimy wiatr weso艂y co po fali gnaaaa,oznaczymy kraj zakochanych,d艂ugo偶膰 taaa,szeroko偶c taaaa.Mi艂owania g艂odni jak wilcy,nauczymy si臋 w tym kraju od pierwszego dnia s艂贸w,kt贸rymi m贸wia tubylcy szaba daba da szaba daba da…” 馃槈 -ja po prostu spiewam zawsze prezed komputerem 馃槅 ale poza tym jestem normalna 馃檪 ) no i forum przegl膮dam 馃榾 jednak pd prysznic wypada艂oby sie udac…

Magdus
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Czekam na gg na mojego Skarbka 馃榾

Myszka19
    Cz艂onek
    • Ekspert

a ja nadal si臋 smuc臋.. i czekam na sms’a.. a w膮tpi臋 偶e dostan臋.. 馃檨

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

nic nie robi臋, siedz臋 i si臋 nudz臋 a tego nie lubi臋. Zaraz sobie znajd臋 zaj臋cie. 馃槅 馃槅 Wieczorem b臋de siedzie膰 na forum bo Misiak idzie sam na imprezk臋 馃槈

kiziaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

w艂a偶ciwie to sie nudze przed kompem (jak zwykle).. s艂ucham muzyczki (jak zawsze) 馃榾 [Mans Zelmerlow-Cara mia] sciagam muzyczk臋. A przede wszystkim na forum sobie jestem o. 馃檪

LOLiTA..
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 42
    • Bywalec

przegl膮dam forum i szukam jakich偶 fajnych stanik贸w, a mo偶e jaka偶 bielizna erotyczna..hmmm

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Wr贸ci艂am z „piwa” 馃榾
    Najpierw pi艂y偶my piwo pod urz臋dem stanu cywilnego,potem knajpa i gin z tonikiem,a p贸藕niej wyl膮dowalismy na stacji benzynowej,na takich pyyyysznych hot dogch(nie lubie par贸wek,ale te hot dogi sa super! 馃榾 ).

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

w艂a偶nie si臋 wyk膮pa艂am i id臋 spa膰 馃槢

Myszka19
    Cz艂onek
    • Ekspert

Przegl膮dam forum i mam do艂a beczy

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Wr贸ci艂am z ko偶cio艂a( 馃槸 ),w kt贸rym nie by艂o mnie od Wielkanocy( 馃槸 ).S艂ucham muzyki(weso艂ej,bo co偶 mnie smutek bierze… ) i popijam soczek.

tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ufff ODPOCZYWAM!! 馃槅 W piatek imprezka przed slubna,w sobote 2 sluby + wesele,dzisiaj wyladowalam o 4 w domku i przed chwila wstalam.Ogolnie mam kaca @_@ ale bawilam sie wspaniale ze znanymi ziomami i znanych Panstwa Mlodych.:)) No i zlapalam welon ,prosto na moj leb :/ 馃槢

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 406 do 420 (z 1,662 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋