• Autor
    Odp.
  • manolo
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec
    korolova wrote:
    Ja tam swojego numeru nie rozgłaszam 🙂

Wpadniecie jutro na imprezkę do ZOO 🙂 ??

w zoo mnie nie było;) i tym ze zwierzątkami i tym na …hmm…mazowieckiej? bylas? jak bylo? widzialem pare fotek na ktoryms z blogow, nie wygladala na nudna impreze 😉

lizz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Przede wszystkim podzieleniu sie opinia . A to cos karalnego ?
    A tak poza tym chcialam zapytac co myslicie o tym , ze nowy operator ma wejsc na rynek komercyjny pod koniec marca ? Zamierzacie zmienic swojego operatora jesli oferta promocyjna na wejsci bedzie korzystna ?

korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Do manolo:

Imprezka wcale nie była nudna 😉 Mi się podobało 😉 Pełna integracja nastąpiła mniej więcej po 3 piwku 😀 Następnym razem obowiązkowo widzę Cię z nami 😉

Do lizz:
    Mi też się portal podoba 😉 A co do ich oferty, to jeżli będzie tak korzystna jak zapowiadali na spotkaniu, to zostanę z nimi. Polubiłam mojego Samsunga 🙂

bulka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

heh ja przeczytalam gdzies, ze podobno rozmowy maja byc o okolo 35% tansze niz u innych operatorow. pytanie czy to prawda,ale sadze, ze to wielce prawdopodobne. a czy ktos wie, co sie stanie z naszymi telefonami? duzo bedzie kosztowalo odkupienie ich?

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Mam nadzieję, że nie, w końcu obiecali nam baaardzo korzystne oferty 😉
    Ja wiem tylko tyle, że wchodzą na rynek 22 marca.

lizz
    Member
    • Stały bywalec

ja tez zastanawiam sie nad porzuceniem swojego operatora , ciekawe jakie aparaty beda miec w ofercie ??

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Mnie całkowicie zaspokaja mój samsung 🙂 I chciałabym sobie go zostawić, o ile oczywiżcie cena nie będzie za wysoka..

lizz
    Member
    • Stały bywalec

Oferta operatora PLAY ma być dostępna w sieci EMPIK od 16 marca 2007 r. Usługi nowej sieci komórkowej będą sprzedawane w wybranych salonach EMPIK w Warszawie, Krakowie, Katowicach, Poznaniu i Wrocławiu. W ofercie będą dostępne m.in. telefony:

* Samsung SGH-Z630 HSDPA w cenie 1 zł
    * Motorola RAZR maxx V6 HSDPA w cenie 49 zł

Z moich informacji wynika, iż w ofercie nowego operatora będa dostępne jeszcze następujce modele telefonów:

Nokia n73
    Nokia n76
    Nokia 6151

LG KU800

Więcej modeli wkrótce

Źródło: m.in :gsmonline.pl i blogp4

lizz
    Member
    • Stały bywalec

Oferta operatora PLAY ma być dostępna w sieci EMPIK od 16 marca 2007 r. Usługi nowej sieci komórkowej będą sprzedawane w wybranych salonach EMPIK w Warszawie, Krakowie, Katowicach, Poznaniu i Wrocławiu. W ofercie będą dostępne m.in. telefony:

* Samsung SGH-Z630 HSDPA w cenie 1 zł
    * Motorola RAZR maxx V6 HSDPA w cenie 49 zł

Nokia n73
    Nokia n76
    Nokia 6151

LG KU800

Więcej modeli wkrótce

Źródło: gsmonline.pl,blogp4

manolo
    Member
    • Bywalec

wiesz raz napisane by wystarczyło 😉 ale ok rozumiem, że nie chciałaż żeby cokolwiek nam unmknęło 😉
    myżlałem, że Samsung jest droższy od Motorolki ale te paredziesiąt złoty nie robi aż tak wielkiej. ok jeżli zobaczę w empiku na pewno się przyjżę. a co do cen? są jakież info? czy na razie tylko to?

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Widzieliżcie billboardy 🙂 ?
    Ja dzisiaj widziałam jeden na rondzie Daszyńskiego 🙂 Super jest, z taką kampanią mają naprawdę spore szanse na wybicie się na naszym rynku 🙂

manolo
    Member
    • Bywalec
    korolova wrote:
    Widzieliżcie billboardy 🙂 ?
    Ja dzisiaj widziałam jeden na rondzie Daszyńskiego 🙂 Super jest, z taką kampanią mają naprawdę spore szanse na wybicie się na naszym rynku 🙂

też jadąc do szkoły widziałem dokładnie dwa plakaty ale nie dało rady się dokładnie przyjżeć 😉 na taki pierwszy rzut oka: kolorowe, wpadające w oko, nie banalne – i o to w plakatach chyba chodzi, co nie? 😉

lizz
    Member
    • Stały bywalec

hmm… nie przyszlo Ci moze do glowy , ze byl problem z netem i dlatego wyslalo sie dwa razy ❓
    A tak poza tym to billbordy sa tutaj , moim zdaniem sa bardzo wyraziste

Przeslij na prv.
    linkow nie zamieszczamy………..mowa o tym jest calyc zas!
    Fi

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Widziałam dzisiaj reklamę w TV 🙂 Też fajna 🙂

[usunięto_link]

lizz
    Member