- AutorOdp.
- 5 marca 2007 at 00:59korolova wrote:Ja tam swojego numeru nie rozgłaszam 🙂
Wpadniecie jutro na imprezkę do ZOO 🙂 ??
w zoo mnie nie było;) i tym ze zwierzątkami i tym na …hmm…mazowieckiej? bylas? jak bylo? widzialem pare fotek na ktoryms z blogow, nie wygladala na nudna impreze 😉
5 marca 2007 at 17:57Przede wszystkim podzieleniu sie opinia . A to cos karalnego ?
A tak poza tym chcialam zapytac co myslicie o tym , ze nowy operator ma wejsc na rynek komercyjny pod koniec marca ? Zamierzacie zmienic swojego operatora jesli oferta promocyjna na wejsci bedzie korzystna ?5 marca 2007 at 18:12Do manolo:
Imprezka wcale nie była nudna 😉 Mi się podobało 😉 Pełna integracja nastąpiła mniej więcej po 3 piwku 😀 Następnym razem obowiązkowo widzę Cię z nami 😉
Do lizz:
Mi też się portal podoba 😉 A co do ich oferty, to jeżli będzie tak korzystna jak zapowiadali na spotkaniu, to zostanę z nimi. Polubiłam mojego Samsunga 🙂5 marca 2007 at 18:32heh ja przeczytalam gdzies, ze podobno rozmowy maja byc o okolo 35% tansze niz u innych operatorow. pytanie czy to prawda,ale sadze, ze to wielce prawdopodobne. a czy ktos wie, co sie stanie z naszymi telefonami? duzo bedzie kosztowalo odkupienie ich?
6 marca 2007 at 17:30Mam nadzieję, że nie, w końcu obiecali nam baaardzo korzystne oferty 😉
Ja wiem tylko tyle, że wchodzą na rynek 22 marca.6 marca 2007 at 20:24ja tez zastanawiam sie nad porzuceniem swojego operatora , ciekawe jakie aparaty beda miec w ofercie ??
7 marca 2007 at 17:34Mnie całkowicie zaspokaja mój samsung 🙂 I chciałabym sobie go zostawić, o ile oczywiżcie cena nie będzie za wysoka..
7 marca 2007 at 20:51Oferta operatora PLAY ma być dostępna w sieci EMPIK od 16 marca 2007 r. Usługi nowej sieci komórkowej będą sprzedawane w wybranych salonach EMPIK w Warszawie, Krakowie, Katowicach, Poznaniu i Wrocławiu. W ofercie będą dostępne m.in. telefony:
* Samsung SGH-Z630 HSDPA w cenie 1 zł
* Motorola RAZR maxx V6 HSDPA w cenie 49 złZ moich informacji wynika, iż w ofercie nowego operatora będa dostępne jeszcze następujce modele telefonów:
Nokia n73
Nokia n76
Nokia 6151LG KU800
Więcej modeli wkrótce
Źródło: m.in :gsmonline.pl i blogp4
7 marca 2007 at 20:54Oferta operatora PLAY ma być dostępna w sieci EMPIK od 16 marca 2007 r. Usługi nowej sieci komórkowej będą sprzedawane w wybranych salonach EMPIK w Warszawie, Krakowie, Katowicach, Poznaniu i Wrocławiu. W ofercie będą dostępne m.in. telefony:
* Samsung SGH-Z630 HSDPA w cenie 1 zł
* Motorola RAZR maxx V6 HSDPA w cenie 49 złNokia n73
Nokia n76
Nokia 6151LG KU800
Więcej modeli wkrótce
Źródło: gsmonline.pl,blogp4
7 marca 2007 at 23:32wiesz raz napisane by wystarczyło 😉 ale ok rozumiem, że nie chciałaż żeby cokolwiek nam unmknęło 😉
myżlałem, że Samsung jest droższy od Motorolki ale te paredziesiąt złoty nie robi aż tak wielkiej. ok jeżli zobaczę w empiku na pewno się przyjżę. a co do cen? są jakież info? czy na razie tylko to?8 marca 2007 at 17:58Widzieliżcie billboardy 🙂 ?
Ja dzisiaj widziałam jeden na rondzie Daszyńskiego 🙂 Super jest, z taką kampanią mają naprawdę spore szanse na wybicie się na naszym rynku 🙂9 marca 2007 at 00:17korolova wrote:Widzieliżcie billboardy 🙂 ?
Ja dzisiaj widziałam jeden na rondzie Daszyńskiego 🙂 Super jest, z taką kampanią mają naprawdę spore szanse na wybicie się na naszym rynku 🙂też jadąc do szkoły widziałem dokładnie dwa plakaty ale nie dało rady się dokładnie przyjżeć 😉 na taki pierwszy rzut oka: kolorowe, wpadające w oko, nie banalne – i o to w plakatach chyba chodzi, co nie? 😉
9 marca 2007 at 08:15hmm… nie przyszlo Ci moze do glowy , ze byl problem z netem i dlatego wyslalo sie dwa razy ❓
A tak poza tym to billbordy sa tutaj , moim zdaniem sa bardzo wyrazistePrzeslij na prv.
linkow nie zamieszczamy………..mowa o tym jest calyc zas!
Fi9 marca 2007 at 18:22Widziałam dzisiaj reklamę w TV 🙂 Też fajna 🙂
[usunięto_link]
9 marca 2007 at 22:37ale billboardy lepsze 😀
- AutorOdp.