- AutorOdp.
- 7 lipca 2007 at 08:20
U mnie wisi tablica korkowa i pelno na niej przeroznych rzeczy przyczepionych 馃槅 ,a tak to male obrazki w rozyczki,oraz obraz CUBY plazy:) z palmami 馃槅 ,kalendarz nad wie偶a, wisi tez polka nad lozkiem , na ktorej sa rozne tuperele typu delfinki,sloniki,ksiazeczki,album ze zdjeciami,swieczki male,ramka na zdjecia.:) 馃槅
A u Was co wisi na scianach w pokoju?
7 lipca 2007 at 09:33chyba wiekszosc z nas ma takie pulki z za przeposzeniem duperelami, swiecznik, swinka, wazonik, zasuszona roza z Walentynek, zdjecie ukochanej osoby. A jeszcze na scianie wisi mi obraz z pieknym krajobrazem. a poza tym niewiele mam na scianach, bo mam malo miejsca i nie chcialam zrobic graciarni
7 lipca 2007 at 10:19no ja mam
lustro
zegar z lustra
kalendarz
i obraz JP2i tyle ja nie lubi臋 mie膰 obwieszone 偶ciany 馃檪
7 lipca 2007 at 11:27U mnie mnustwo plakatow z roznych koncertow. Wisza one nad moim lozkiem na calej scianie
7 lipca 2007 at 14:11U mnie wisi tablica korkowa,a na niej r贸偶ne pierdo艂y,wisz膮 ramki ze dj臋ciami,obrazek z bursztyn贸w,snowboard(a nia mim pe艂no pozawieszanych torebek 馃檪 ).
8 lipca 2007 at 18:30U mnie na 偶cianie nic nie wisi ale za to mam wszystko na p贸艂kach i komodzie. Zdj臋cia, kwiatki w wazonach i pe艂no wsz臋dzie kolorowych 偶wieczek.
9 lipca 2007 at 05:47c贸偶 ja nie mam swojego pokoju. Ale 偶e w mieszkaniu mam dwa to mog臋 si臋 pochwali膰 og贸lnie co wisi 馃檪
1 pok贸j : tablica korkowa a na niej moje rysunki z postaciami z bajek i zdj臋cie mojego synka
2 pok贸j : tarcza do lotek, 3000 puzzli przedstawiaj膮cych trzy statki morze i ocean, 6 zdj臋膰 synka, obraz od mojej szwagierki
w kuchni kalendarz 馃檪10 lipca 2007 at 14:34zdjecie moje i mojego chlopaka, obrazek z nad morza, kalendarz, swieczniki, dwa kwiaty z rodziny bluszczowatych:)
10 lipca 2007 at 17:23Rega艂 z p艂ytami i obrazki z ksi膮偶ek Pratchetta. 馃檪 A poza tym duperlki… duperelki… 馃檪
10 sierpnia 2007 at 06:43u mnie na 偶cianie wisi obraz od 1 Komunii oraz 偶liczny z Kotkami i doda膰 jeszcze zdj臋cie wielkie mnie i mojego Kochanie, a za to na drzwiach mam pe艂no kartek z 18 po przyczepianych
10 sierpnia 2007 at 16:17Kalendarz
M贸j i siostry obrazek z Komunii
M贸j dyplom uko艅czenia 18 lat
R贸偶owy anio艂ek z napisem „Anio艂ek na dobry humor”i to mi wystarczy 馃槢
10 sierpnia 2007 at 16:31u mnie na 偶cianie wisz膮 moje rysunki, du偶e lustro 馃榾 i krzy偶yk nad drzwiami 馃槈
22 sierpnia 2007 at 07:42Dobry temat nie wiem tylko czy miejsca starczy 8)
u mnie na scianie wisi:
1) kalendarz z przystojniakami 馃榾
2) zegar
3) obrazek (w艂asnor臋cznie wyszyty konik)
4) plakat wielkoscie A2 ( wyt贸wr wlasnej fantazji)
5) mapa europy 馃槸
6) 3 tablice rejestracyjne od samochodu
7) tabliczka dorgowa typu „objazd”
8) 4 tabliczki ze s艂upa „nie dotyka膰! urz膮dzenie elektryczne”
9)dwie p贸艂ki z rumplami 馃榾
10) jakis tam dyplom oprawiony w antyrame (mama sie upar艂a) 馃槙 hehehe
11) i jakies tam inne naklejki a pociag贸w i autobus贸w s膮 poprzyklejane na 偶ciny:)ufffff…… 8)
24 sierpnia 2007 at 15:41Tablica korkowa z mn贸stwem zdj臋膰 najbli偶szych przyjaci贸艂, kalendarz z przystojnymi m臋偶czyznami z Cosmo i kilka kwiatk贸w 馃槈
24 sierpnia 2007 at 17:30Na 偶cianie w sypialni wisi jeden obraz: moje ukochane s艂oneczniki. Na 偶cianie w przedpokoju jest lustro i w planie nasze zdj臋cia z urlopu (ju偶 nad tym pracuj臋), w tzw. du偶ym pokoju jest jeden obrazek z masy tynkarskiej, kwiaty w tonacji pastelowej. W kuchni na czerwonej 偶cianie jeszcze te偶 nic nie ma, bo nadal szukam inspiracji.
- AutorOdp.