- AutorOdp.
- 20 lipca 2009 at 20:46
Oj, rozbawił mnie ten wątek, chłopcze 😆
Tobie się wydaje ona również się w Tobie zakochała? Gdyby tak było, myżlisz, że wywlekałaby ten list na żwiatło dzienne, przez co miałeż nieprzyjemnożci (wzywanie matki do szkoły itd)
A że się czerwieni czasem i że dała Ci 3 pkt więcej na sprawdzianie od kumpla, ktory miał to samo, jest Twoim zdaniem kolejną oznaką miłożci?GWARANTUJĘ CI, ŻE NIE!!! 🙄
P.S. poszukaj sobie jakież gówniary w swoim wieku, czy ciut młodszej 🙂
20 lipca 2009 at 21:18List ujrzał żwiatło dzienne ,gdyż by podpisany nazwiskiem kolegi,ciekawi mnie gdybym podpisał się swoim,jak był podpisany nazwiskiem kolegi to był zgłoszony do pedagoga potem doszli ,że to ja napisałem a nasza pedagoczka jest taka ,że jak coż zacznie to musi skończyć i tak chyba było w tym przypadku,iż bardzo dużo osób mówiło mi ,ze nic by z tego nie było ,jakbym się podpisał swoim nazwiskiem jak wy uważacie????
20 lipca 2009 at 23:14nic nie uważamy. nie liczysz sie z naszymi opiniami więc już przestań pytać. zapytaj lepiej swej ukochanej :d
21 lipca 2009 at 11:41a to zaprosić gdzież Ją i zapytać ???? czy jak?????
21 lipca 2009 at 11:45tak 😆
21 lipca 2009 at 11:46a dokładniej ???? co wy dojrzałe kobiety lubicie ????
21 lipca 2009 at 12:12dojrzałych mężczyzn
21 lipca 2009 at 12:41ale chodzi mi jakie miejsce byżcie wybrały na spotkanie ???? 😀
21 lipca 2009 at 13:56człowieku, Was dzieli przepażć nie do pokonania, nie rozumiesz tego ?!
ale skoro nas nie słuchasz, zaproponuj tej kobiecie randkę. Gwarantuję, że odmówi i nawet nad miejsce spotkania się nie będziesz musiał zastanawiać 👿
Zaproż ją do siebie do domu i przedstaw ją matce jako swoją nową dziewczynę 😆21 lipca 2009 at 15:25Miejsce spotkania?! Obawiam się,żeby Cię tam nawet nie wpużcili i kobieta by się wstydu najadła
21 lipca 2009 at 17:56stary wiem co czujesz. U nas w szkole była taka nauczycielka co podrywała chłopaków i podobno zamykała sie z nimi w schowku na mapy. Mojemu koledze kiedys napisała liżcik zeby się z niom spotkał po szkole
21 lipca 2009 at 18:05Milk i jak to wszystko się zakończyło z twoim kumplem????
21 lipca 2009 at 20:03moj kumpel zaprosił ją na impreske do siebie powiedziala ze przyjdzie ale nie przyszła . tylko z nią jest taki problem ze ona ma męża ale i tak leci na kumpli z mojego gimnazjum 😀
21 lipca 2009 at 20:05a jak pojechalismy na zielona szkołe w pierwszej klasie to ona była jako opiekunka i mówiła ze sie zakradnie w nocy do naszego pokoju haha
21 lipca 2009 at 20:27Milk a ile ty masz lat????ile ta nauczycielka????
- AutorOdp.