• Autor
    Odp.
  • elle
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Oj, rozbawił mnie ten wątek, chłopcze 😆
    Tobie się wydaje ona również się w Tobie zakochała? Gdyby tak było, myżlisz, że wywlekałaby ten list na żwiatło dzienne, przez co miałeż nieprzyjemnożci (wzywanie matki do szkoły itd)
    A że się czerwieni czasem i że dała Ci 3 pkt więcej na sprawdzianie od kumpla, ktory miał to samo, jest Twoim zdaniem kolejną oznaką miłożci?

GWARANTUJĘ CI, ŻE NIE!!! 🙄

P.S. poszukaj sobie jakież gówniary w swoim wieku, czy ciut młodszej 🙂

lama94
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

List ujrzał żwiatło dzienne ,gdyż by podpisany nazwiskiem kolegi,ciekawi mnie gdybym podpisał się swoim,jak był podpisany nazwiskiem kolegi to był zgłoszony do pedagoga potem doszli ,że to ja napisałem a nasza pedagoczka jest taka ,że jak coż zacznie to musi skończyć i tak chyba było w tym przypadku,iż bardzo dużo osób mówiło mi ,ze nic by z tego nie było ,jakbym się podpisał swoim nazwiskiem jak wy uważacie????

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

nic nie uważamy. nie liczysz sie z naszymi opiniami więc już przestań pytać. zapytaj lepiej swej ukochanej :d

lama94
    Member
    • Bywalec

a to zaprosić gdzież Ją i zapytać ???? czy jak?????

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

tak 😆

lama94
    Member
    • Bywalec

a dokładniej ???? co wy dojrzałe kobiety lubicie ????

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

dojrzałych mężczyzn

lama94
    Member
    • Bywalec

ale chodzi mi jakie miejsce byżcie wybrały na spotkanie ???? 😀

elle
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

człowieku, Was dzieli przepażć nie do pokonania, nie rozumiesz tego ?!

ale skoro nas nie słuchasz, zaproponuj tej kobiecie randkę. Gwarantuję, że odmówi i nawet nad miejsce spotkania się nie będziesz musiał zastanawiać 👿
    Zaproż ją do siebie do domu i przedstaw ją matce jako swoją nową dziewczynę 😆

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Miejsce spotkania?! Obawiam się,żeby Cię tam nawet nie wpużcili i kobieta by się wstydu najadła :mrgreen:

Milk
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

stary wiem co czujesz. U nas w szkole była taka nauczycielka co podrywała chłopaków i podobno zamykała sie z nimi w schowku na mapy. Mojemu koledze kiedys napisała liżcik zeby się z niom spotkał po szkole

lama94
    Member
    • Bywalec

Milk i jak to wszystko się zakończyło z twoim kumplem????

Milk
    Member
    • Bywalec

moj kumpel zaprosił ją na impreske do siebie powiedziala ze przyjdzie ale nie przyszła . tylko z nią jest taki problem ze ona ma męża ale i tak leci na kumpli z mojego gimnazjum 😀

Milk
    Member
    • Bywalec

a jak pojechalismy na zielona szkołe w pierwszej klasie to ona była jako opiekunka i mówiła ze sie zakradnie w nocy do naszego pokoju haha

lama94
    Member
    • Bywalec

Milk a ile ty masz lat????ile ta nauczycielka????

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co wy kobiety o tym sądzicie????czy ona coż do mnie czuje???"

Przewiń na górę