- AutorOdp.
- 22 lipca 2009 at 09:03
Milk to jest prowokacja a nie poważny człowiek-poczytaj jego posty wdziale Kobieta i Seks aprzekonasz się,że to wszystko co wypisuje jest tylko głupią prowokacją!
22 lipca 2009 at 09:11nie wiadomo czy sie żmiać czy płakać 😆
Mnie tez sie wydaje ze ktos sobie jaja robi .
Pewnie są uczniowie którzy podkochują się w swoich nauczycielkach, ale na pewno do głowy bym im nie przyszło zeby ją gdzież zapraszać
chyab że ja chodziłam w jakiejs innej epoce do szkoły 🙄
22 lipca 2009 at 10:17ja sobie jaj nie robię 🙂 więc gdzie najlepiej byłoby Ją zaprosić????
22 lipca 2009 at 12:14do psychoanalityka-tzn Ty tam zostaniesz na kozetce a ona Cię tylko odprowadzi i upewni się,że tam napewno będziesz!
Wszyscy skorzystają!22 lipca 2009 at 13:32lady kaLA niewiem czy prowokacja czy nie ale u nas w budzie na serio jest taka nauczycielka co leci na wszystkich chłopaków!! ej poważnie
Ona ma chyba gdzież z 28 lub 29 lat bo niedawno przyszła do naszej szkoły zaraz po studiach. ma meza a i tak robi takie numery ze az p**** sie kurczy. jak bylismy w pierwszej klasie gim na zielonej szkole to kazała mowic do siebie po imieniu i wogle mówiła ze przyjdzie do nas w nocy do pokoju. albo że lubi soczek z młodego korzenia i takie tam22 lipca 2009 at 13:34moim zdaniem to prawda ze starsze laski mogom lecieć na młodych. nasza pani jest przykładem.
22 lipca 2009 at 16:40milk a ty ile lat masz???? co ta nauczycielka jeszcze robi????
22 lipca 2009 at 16:42no prawie tyle co ty 😀 niedlugo skoncze 15
22 lipca 2009 at 17:09zaraz sie okaże , że macie tą samą panią 8)
22 lipca 2009 at 17:49a to skąd jesteż Milk??? i co ta nauczycielka jeszcze robi z zachowania????
22 lipca 2009 at 17:56napisze ci na pw.
22 lipca 2009 at 19:53Czekam bo na razie nic nie dostałem 🙂
23 lipca 2009 at 14:27Milk napiszesz mi 🙂 ???
26 lipca 2009 at 10:12pisałem ale chyba niedochodzi. No to ta pani w ogole leci na chłopaków w szkole ale tylko na tych przystojnych. Jak woła do tablicy to tak sie usmiecha. Chłopaków traktuje inaczej niz dziewczyny dla dziewczyn jest surowa a jak mielismy zakończenie roku to mówila że bedzie do nas pisać na nk bo bedzie tesknić oczywiżcie tylko do chłopaków tak mówiła.
Do mnie nic nieepisala jeszcze ale ona wie ze mam kobiete moze dlatego.ale kumpel mowil podobno ze mu wyslala na nk pozdrowienia i buziaczka26 lipca 2009 at 10:18a wogóle jak byłem w pierwszej klasie to było spoko ale potem sie dowiedziała ze mam kobietę i juz nie była dla mnie taka miła:? a wogóle to jak teraz od nowego roku moja dziewczyna będzie chodzic do naszego gim to będzie miec zajęcia z ta panią mam nadzieje ze nie bedzie jej dokuczać 😕
- AutorOdp.