- AutorOdp.
- 26 października 2008 at 12:37
a ty jakich pisarzy lubisz? 😆 😉
bo tak szczerze…coz mnie obchodzi „twoj profesor od laciny”? moje zdanie o naukowcach-humanistach jest hmmm…niezbyt dobre.
26 października 2008 at 12:39dobrze, więc po raz kolejny wytłumaczę- nie musi obchodzić Cię profesor, sęk, żebyż sobie może jego słowa do serca wzięła i zaczęła być trochę bardziej ambitna, a nie satysfakcjonowała się byciem w tej pierwszej dziewiątce, którym trzeba mówić jasniej, bo jak nie, to będą nieporozumienia..
26 października 2008 at 12:43[usunięto_link] wrote:
dobrze, więc po raz kolejny wytłumaczę- nie musi obchodzić Cię profesor, sęk, żebyż sobie może jego słowa do serca wzięła i zaczęła być trochę bardziej ambitna, a nie satysfakcjonowała się byciem w tej pierwszej dziewiątce, którym trzeba mówić jasniej, bo jak nie, to będą nieporozumienia..
moja ambicja nie musisz sie martwic:)))
daruj sobie i nie rozsmieszaj mnie 😆
26 października 2008 at 12:47żmieszka z Ciebie 🙂
strasznie łatwo Cię rozżmieszyć. No ale to chyba dobrze, ciesz się z tego 😆
26 października 2008 at 12:56[usunięto_link] wrote:
żmieszka z Ciebie 🙂
strasznie łatwo Cię rozżmieszyć. No ale to chyba dobrze, ciesz się z tego 😆
sluchaj…odpusci sobie jakies proby sporzadzania mojej charakterystyki.
bylam juz dla ciebie dziewica, niezaspokojona dziewica…teraz jestem nieambitna smieszka…
osmieszasz sie.
nie potrafisz korzystac z forum, nie umiesz dyskutowac, nie radzisz sobie z dyskutantami o wiekszym iq, wiedzy. doswiadczeniu zyciowym, innej sytuacji zyciowej…to sobie odpusc. po prostu.
26 października 2008 at 13:03Nie ma nic gorszego jak obrażanie sie na forum,ja jestem pacyfistką i mówię Wam,że miesiąc pożlubny spędzilam-będąc co drugi dzień-w gabinecie ginekologicznym 😆
26 października 2008 at 13:11moze trzeba bylo wczesniej zadbac o zdrowie…
moze uniknelabys ochoty na zdrade i cichych dni.
😆 😆 😆
26 października 2008 at 13:17[usunięto_link] wrote:
Nie ma nic gorszego jak obrażanie sie na forum
włażnie.
gdyby tak uważali wszyscy korzystający z forum nie byłoby obrażania i niepotrzebnych, przykrych docinek… echh, to nie ja, to ktos inny z forum korzystac raczej nie potrafi. przezyjemy to jakos, nie?moze trzeba bylo wczesniej zadbac o zdrowie…
moze uniknelabys ochoty na zdrade i cichych dni.
porażka..
26 października 2008 at 14:17Zapalenie jajnika podczas ciąży malo ma wspólnego z dbaniem o zdrowie,to po prostu przychodzi i już
Nie sądze abyż była odpowiednia osobą do oceniania mnie……..
Ty raczej nie masz szans aby skoczyć w bok, bo Twój jad działa raczej odstraszajaco 😆
A ciche dni…….,cóż,jesteż chyba za smarkata by wiedzieć,że z nich są same korzyżci……..Assha,są ludzie,ludziska i parapety 😆 😆 😆
26 października 2008 at 14:54[usunięto_link] wrote:
Zapalenie jajnika podczas ciąży malo ma wspólnego z dbaniem o zdrowie,to po prostu przychodzi i już
Nie sądze abyż była odpowiednia osobą do oceniania mnie……..
Ty raczej nie masz szans aby skoczyć w bok, bo Twój jad działa raczej odstraszajaco 😆
A ciche dni…….,cóż,jesteż chyba za smarkata by wiedzieć,że z nich są same korzyżci……..Assha,są ludzie,ludziska i parapety 😆 😆 😆
fakt…nie mam szans. ale z nieco innych przyczyn.
26 października 2008 at 16:27normalnie żal.pl
11 listopada 2008 at 12:46A czy ktos mowil, ze w podroz poslubna to obowiaskowo za granice trzeba wyjezdzac. Jesli ktos ma mniej pieniedzy to moze wybrac inna opcje. My np. bedziemy zwiedzac nasz piekny kraj i wcale mie musimy wydawac na to mnostwa pieniedzy. A kolezanka, ktora w tym roku brala slub byla po prostu w gorach i byli bardzo zadowoleni.
13 marca 2009 at 12:38Racja! W Polsce jest mnóstwo pięknych zakątków!
Warto je wszystkie zobaczyć, chociażby po to by potem nie narzekać jaki to mamy brudny, brzydki kraj.29 sierpnia 2010 at 17:59Racja! W Polsce jest mnóstwo pięknych zakątków!
Warto je wszystkie zobaczyć, chociażby po to by potem nie narzekać jaki to mamy brudny, brzydki kraj.u nas tez coż się znajdzie, a jakież egipty i tunezje to już takie popularne…
23 września 2010 at 15:23Ja miałam to szczężcie że szefowa dała mi w prezencie tydzień w Egipcie 🙂
- AutorOdp.