- AutorOdp.
- 2 grudnia 2009 at 01:52
Tocze o to boj z moim facetem od dluzszego czasu i kompletna klapa;( nie chce i juz, a mnie to naprawde przeszkadza….no dobra uzywa wody mydla tez mu sie zdarza ale co z cala kosmetyczna reszta? macie tez podobnie?
2 grudnia 2009 at 09:30😯 Nie mamy podobnie.
2 grudnia 2009 at 11:03ja nie mam takiego problemu….Nie wiem co Ci poradzić
2 grudnia 2009 at 11:30Może niech zmieni faceta. Na takiego, który używa mydła, a nie „zdarza mu się”.
3 grudnia 2009 at 09:33Ale chodzi Ci tylko o to, że chciałabyż aby się depilował czy tez o to, że nie dba dostatecznie o higienę? Bo jeżli tylko o owłosienie to jak facet sie uparł to nie wiem czy go przekonasz. Ale próbuj próbuj – powiedz, że chciałabys zobaczyc jak to będzie (nie mów czasem że masz wstręt do tych włosów czy cos w tym stylu)
Ale jeżli chodzi o higienę (bo tak po trosze to wynika z Twojego postu… To ja bym faceta zmieniła. Zeby nie wiem co to nie mogłabym się związac z kimż kto nie wie do czego służy mydło woda i szampon 😯3 grudnia 2009 at 18:34Bo to jest tak, że czego się mały bałwanek nie nauczy, tego duży bałwan nie będzie umiał. Nie wiń siebie. Wiń teżciową 😈 😈 😉
4 grudnia 2009 at 21:02hm, a moze mu kupic depilator na gwiazdke??:D
4 grudnia 2009 at 21:28Ale przeszkadzają Ci włosy? Czy chodiz o to, że facet niedostatecznie dba o siebie?
Jesli to pierwsze, to może powiedz mu to delikatnie zasugeruj, jak drugie, to kup mu pod choinkę jakiż ładny zestaw kosmetyków:)4 grudnia 2009 at 21:58[usunięto_link] wrote:
to kup mu pod choinkę jakiż ładny zestaw kosmetyków:)
plyn do higieny intymnej 😆
6 grudnia 2009 at 17:52Idź z nim razem pod prysznic i użyj kilku kosmetyków na nim, pokaż mu co do czego służy.
A nawet zaproponuj, żeby wziął golarkę,zrób to nawet sama, może problem, z tym, że nie wie jak się za to zabrać 😉
Powodzenia!20 grudnia 2009 at 18:19[usunięto_link] wrote:
to kup mu pod choinkę jakiż ładny zestaw kosmetyków:)
hehe, któraż skorzystała?
20 grudnia 2009 at 18:27mój też nie chciał 🙂 ale któregoż razu po imprezie rodzinnej jak smacznie sobie spał po procentach wziełam do ręki maszynkę elektryczną i się przejechałam po intymnych sprawach – nawet nie drgnął 😆
zauważył na drugi dzień gdzież po południu 👿 nie mogłam ze żmiechu 😀 i satysfakcji oczywiżcie dodałam ,że tak jest sexowniejszy 😳i od tego czasu n ie ma problemu 😉
21 grudnia 2009 at 12:30Ja tam nie wiem, ale do mnie jakoż męska depilacja nie przemawia;) Trochę to chyba takie „niemęskie”, nie sądzicie? Choć zapewne wszystkie firmy z branży kosmetycznej byłyby zachwycone, gdyby udało się stworzyć nowy segment na rynku, przekonując mężczyzn (tak, jak kiedyż kobiety), że depilacja jest im do życia niezbędna…
21 lutego 2010 at 12:30[usunięto_link] wrote:
Ja tam nie wiem, ale do mnie jakoż męska depilacja nie przemawia;) Trochę to chyba takie „niemęskie”, nie sądzicie? Choć zapewne wszystkie firmy z branży kosmetycznej byłyby zachwycone, gdyby udało się stworzyć nowy segment na rynku, przekonując mężczyzn (tak, jak kiedyż kobiety), że depilacja jest im do życia niezbędna…
heh, też tak uważam…
22 lutego 2010 at 19:10Jeżli chodzi o higienę to wspólna kąpiel może być miłą grą wstępną 🙂
a co do włosów tam to może zaproponuj wyminę.. on Ciebie tam ogoli, a Ty jego, też może być przyjemnie.
w ostatecznożci może go przekona, że bez owłosienia wydaje się większy 😉
- AutorOdp.