- AutorOdp.
- 10 maja 2010 at 12:57
@Kowal wrote:
Może jeszcze nogi ogolić 😆
Nogi ogolić to może nie(chociaż w niektórych krajach panowie to robią)’
ale pod pachami to tak.A nie zaszkodziłoby by skrócił włosy w miejscu intymnym.Nie każdy lubi jak włosy wchodzą w zęby.
😉 😉10 maja 2010 at 13:05[usunięto_link] wrote:
Trzeba przyznać…problem nie z tej ziemi. I ciężko rozszyfrować czy chodzi o to owłosienie, czy higienę.
Czy nie jest tak, ze jak się kocha, to się akceptuje jakim ktoż jest, a nie wymaga nie wiadomo czego? Golenie, depilowanie to domena kobiet 😀
Wystarczająco, że facet musi dbać o brak zarostu na twarzy…
Niedługo może będziemy wymagać od naszych facetów, żeby zaczęli chodzić na manicure i pedicure 😀No tak ;dba o zarost ,goli go prawie codziennie.Jaki problem by użył maszynki.pianki do golenia i balsamu po i ogolił pachy?
Niejednemu ,,capi”z pod pach ,a gdyby tam nie miał włosów to pot by się nie rozkładał na czynni pierwsze… 🙂11 maja 2010 at 12:35Ale co? Balsam do twarzy stosowac pod pacha? Tak samo w miejscach intymnych? Bo raczej nie robia do tego specjalnych balsamow dla mezczyzn, wiec jaki by mial stosowac? Chyba jakis chlodzacy? 😀
11 maja 2010 at 13:18To wy golicie głowę na zero ,a my jajka 😀 😆
11 maja 2010 at 13:56[usunięto_link] wrote:
Ale co? Balsam do twarzy stosowac pod pacha? Tak samo w miejscach intymnych? Bo raczej nie robia do tego specjalnych balsamow dla mezczyzn, wiec jaki by mial stosowac? Chyba jakis chlodzacy? 😀
Nie musi kupować specjalnych pianek i żeli do golenia.
Może swoją;nawet tą chłodzącą i do skóry wrażliwej…
no chyba,że podbierze mamie,żonie,dziewczynie… 😀11 maja 2010 at 14:02mi to tam wisi
i tak na to patrzy tylko partnerka, wiec niech sie jej podoba, rozne sa gusty, a mi nie wadzi ani na lyso ani odwrotnie ;p
faktycznie „busz” nie jest „apetyczny”, podobnie jak dziewczyna z wlosami miedzy zebami ;p11 maja 2010 at 14:06Ja tam nie widzę problemu.
Brat używa pianki do golenia pod pachy.
Nic się nie dzieje tylko to ,że nie czuć potu spod pach…11 maja 2010 at 14:12aaaa, akurat pod pachami nie mam zamiaru sie golic, to strasznie pedalskie ;p
i akurat golenie sie gdziekolwiek nie ma zadnego wplywu na higiene czy zapachy, to kwestia jedynie estetyczna, mydlo dziala tak samo czy sa wlosy czy ich nie ma.12 maja 2010 at 08:32Miszczu mój chłopak do pewnego czasu też myslal ze golenie pod pachami jest pedalskie a teraz goli i nie wyobraza sobie powrócic do włosów pod pachami, o wiele bardziej żwieżo się czuje 🙂
12 maja 2010 at 08:46widocznie dużo się pocił 😆
12 maja 2010 at 10:37dobra pianka chlodzaca jest z L’Oreala dla mezczyzn „Hydra Sensitive”. Mysle, ze do wszystkiego bedzie pasowac 😉
12 maja 2010 at 10:45@Kowal wrote:
widocznie dużo się pocił 😆
Wiesz, jak masz wlosy pod pachami to ma sie on gdzie zbierac i dlatego brzydki zapach jest intensywniejszy, wiec wskazane jest pozbywanie sie ich. Kiedys to bylo dobre bo wszystkie feromony i inne takie zapaszki byly przenoszone tedy.. ale teraz nie jest to najlepszy pomysl 😀
12 maja 2010 at 13:27A co teraz feromony nie są przenoszone 🙂
Dla mnie wystarczy higiena+ antyperspirant.12 maja 2010 at 14:05Ja też nie miałam z tym nigdy problemów. Ładnie poprosiłam i zgolił, ale to faktycznie może przeszkadzać.
13 maja 2010 at 16:54No wystarczy niby poprosić ale to zalezy od człowieka, poprosisz a jeszcze cie opierniczy i będzie zwada ….
- AutorOdp.