• Autor
    Odp.
  • fiocci
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 38
    • Bywalec

@Kowal wrote:

Może jeszcze nogi ogolić 😆

Nogi ogolić to może nie(chociaż w niektórych krajach panowie to robią)’
    ale pod pachami to tak.A nie zaszkodziłoby by skrócił włosy w miejscu intymnym.Nie każdy lubi jak włosy wchodzą w zęby.
    😉 😉

fiocci
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Trzeba przyznać…problem nie z tej ziemi. I ciężko rozszyfrować czy chodzi o to owłosienie, czy higienę.
    Czy nie jest tak, ze jak się kocha, to się akceptuje jakim ktoż jest, a nie wymaga nie wiadomo czego? Golenie, depilowanie to domena kobiet 😀
    Wystarczająco, że facet musi dbać o brak zarostu na twarzy…
    Niedługo może będziemy wymagać od naszych facetów, żeby zaczęli chodzić na manicure i pedicure 😀

No tak ;dba o zarost ,goli go prawie codziennie.Jaki problem by użył maszynki.pianki do golenia i balsamu po i ogolił pachy?
    Niejednemu ,,capi”z pod pach ,a gdyby tam nie miał włosów to pot by się nie rozkładał na czynni pierwsze… 🙂

sally
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Ale co? Balsam do twarzy stosowac pod pacha? Tak samo w miejscach intymnych? Bo raczej nie robia do tego specjalnych balsamow dla mezczyzn, wiec jaki by mial stosowac? Chyba jakis chlodzacy? 😀

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

To wy golicie głowę na zero ,a my jajka 😀 😆

fiocci
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ale co? Balsam do twarzy stosowac pod pacha? Tak samo w miejscach intymnych? Bo raczej nie robia do tego specjalnych balsamow dla mezczyzn, wiec jaki by mial stosowac? Chyba jakis chlodzacy? 😀

Nie musi kupować specjalnych pianek i żeli do golenia.
    Może swoją;nawet tą chłodzącą i do skóry wrażliwej…
    no chyba,że podbierze mamie,żonie,dziewczynie… 😀

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

mi to tam wisi
    i tak na to patrzy tylko partnerka, wiec niech sie jej podoba, rozne sa gusty, a mi nie wadzi ani na lyso ani odwrotnie ;p
    faktycznie „busz” nie jest „apetyczny”, podobnie jak dziewczyna z wlosami miedzy zebami ;p

finestra6
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja tam nie widzę problemu.
    Brat używa pianki do golenia pod pachy.
    Nic się nie dzieje tylko to ,że nie czuć potu spod pach…

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

aaaa, akurat pod pachami nie mam zamiaru sie golic, to strasznie pedalskie ;p
    i akurat golenie sie gdziekolwiek nie ma zadnego wplywu na higiene czy zapachy, to kwestia jedynie estetyczna, mydlo dziala tak samo czy sa wlosy czy ich nie ma.

marchewka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Miszczu mój chłopak do pewnego czasu też myslal ze golenie pod pachami jest pedalskie a teraz goli i nie wyobraza sobie powrócic do włosów pod pachami, o wiele bardziej żwieżo się czuje 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

widocznie dużo się pocił 😆

hypoxia
    Member
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

dobra pianka chlodzaca jest z L’Oreala dla mezczyzn „Hydra Sensitive”. Mysle, ze do wszystkiego bedzie pasowac 😉

hypoxia
    Member
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

@Kowal wrote:

widocznie dużo się pocił 😆

Wiesz, jak masz wlosy pod pachami to ma sie on gdzie zbierac i dlatego brzydki zapach jest intensywniejszy, wiec wskazane jest pozbywanie sie ich. Kiedys to bylo dobre bo wszystkie feromony i inne takie zapaszki byly przenoszone tedy.. ale teraz nie jest to najlepszy pomysl 😀

Anonymous
    Member
    • Guru

A co teraz feromony nie są przenoszone 🙂
    Dla mnie wystarczy higiena+ antyperspirant.

1977dominika
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Ja też nie miałam z tym nigdy problemów. Ładnie poprosiłam i zgolił, ale to faktycznie może przeszkadzać.

marchewka
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

No wystarczy niby poprosić ale to zalezy od człowieka, poprosisz a jeszcze cie opierniczy i będzie zwada ….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co zrobic zeby facet zaczal golic intymne czesci ciala?"

Przewiń na górę