• Autor
    Odp.
  • patelka86
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Trzeba przyznać…problem nie z tej ziemi. I ciężko rozszyfrować czy chodzi o to owłosienie, czy higienę.
    Czy nie jest tak, ze jak się kocha, to się akceptuje jakim ktoż jest, a nie wymaga nie wiadomo czego? Golenie, depilowanie to domena kobiet 😀
    Wystarczająco, że facet musi dbać o brak zarostu na twarzy…
    Niedługo może będziemy wymagać od naszych facetów, żeby zaczęli chodzić na manicure i pedicure 😀

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

no sorry, ale jeżli ja mam się depilować, to on również… Te same względy HIGIENICZNE!

Wspólne depilowanie nie wydaje mi się romantyczne. Chociaż nie wstydzę się swojego faceta, wolę robić to w samotnożci…

patelka86
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Ja też się depiluję i wcale od mojego męża nie wymagam, żeby robił to samo. Higiena? Wystarczy się codziennie kąpać i nie ma problemu.

poduszyciel
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Co zrobić? Zagrozić że się samej przestanie depilować 🙂

cytrynka86
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Szczerze to ja nie mam takiego problemu… raz dawno dawno temu gadałam z nim o tym i o dziwo poskutkowało 🙂 Może sama przestań się golić to da mu to do myżlenia 😛 Żart 🙂

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Ja tam nie wiem, ale do mnie jakoż męska depilacja nie przemawia;) Trochę to chyba takie „niemęskie”, nie sądzicie?

Prawda,prawda

boczus
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Jakoż nigdy nie wpadłam na pomysł żeby mój facet się tam golił 😯 chyba jestem zacofana 😳

Harajukuchilli
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Mój facet jest dla mnie fajniejszy nieogolony i nic już z tym nie zrobię 😛

finestra6
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Nie musi się golić na ,,łyso”,ale tak przystrzyc sobie włosy by nie zaszkodziło.

Anonymous
    Member
    • Guru

Może jeszcze nogi ogolić 😆

marchewka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Trzeba go cały czas namawiać do tego i mówić a wręcz grozić że gdy nie ogoli tych czężci ciała to nie będziesz z nim bo czujesz obrzydzenie 🙂 Ja tak zrobiłam i pomogło 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

Ja bym powiedział do widzenia,także zależy na kogo trafisz 🙂

shiva
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Zaproponuj wymianę, Ty zrobisz coż na czym mu zależy (z pewnożcią coż sie takiego znajdzie) a on się tam wydepiluje;)

marchewka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Włażnie najgorsi są tacy faceci co mówią do widzenia !!!!!! Nie potrafią nas zrozumieć 👿 👿 👿

Anonymous
    Member
    • Guru

Szkoda,że są takie co nie potrafią zrozumieć dlaczego ktoż może nie chcieć i zwyczajnie źle się z tym czuć. 😈
    Jeżli ktoż stawia warunek ogol się ,bo z tobą nie będę to sorry.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co zrobic zeby facet zaczal golic intymne czesci ciala?"

Przewiń na górę