- AutorOdp.
- 20 marca 2008 at 21:47
no ja mam taką nadzieje. wiem ze mnie czeka duzo pracy ale wazne ze chce 😉 mam nadzieje ze mi sie to wszystko uda 😉 teraz żwięta to bedzie ciezko pewnie ale bede sie ograniczac jak moge 😉 Wiosna- nowe , lepsze nastawienie na życie. Mysli o stroju kompielowym z moimi fałdkami mnie przeraza dlatego nie pozwole na kolejne zmarnowane wakacje 🙂
21 marca 2008 at 13:01W święta jest ciężko się odchudzać czy ćwiczyć. Ale znów po takim żwiątecznym obżarstwie jest jeszcze ciężej. Z własnego dożwiadczenia wiem, że lepiej się powstrzymać przed 3 kawałkiem mazurka niż później zrzucić jeden cm w pasie:( Pięknych świąt!
20 kwietnia 2008 at 19:10Sprawnożć fizyczną na szczężcie da się wyrobić. Zwłaszcza w Twoim wieku, najważniejsze jest zacząć ćwiczyć. Należy jednak rozpocząć treningi od bardzo lekkich, obserwować swoje ciało, np. czy nie bolą nas stawy. Najważniejszym elementem treningu powinna być rozgrzewka. Należy zacząć od lekkich treningów i systematycznie go modyfikować, najlepiej pod okiem instruktora, lub po zapoznaniu się z artykułami na ten temat. Warto poczytać trochę na temat:)
Pozdrawiam
27 kwietnia 2008 at 19:20[usunięto_link] wrote:
no ja robię te ćwiczenia na cellulit ze stronki schudnijmy.pl jak już wyżej pisałam, już od miesiąca, widzę poprawę ale ja oprócz tego stosuje jeszcze masaże i biore clarinol cla
jakie te masaże? całego ciała czy na jakies konkretne partie?
29 czerwca 2008 at 20:57noramlna sprawa, jak ktoż się 19 lat nie ruszał i nagle zaczyna to ma prawo go wszystko boleć. Trzeba przecierpieć, minie. Ja juz po 1 miesięcznej przerwie w ćwiczeniach, przez pierwsze dwa dni mam takie problemy 🙂
- AutorOdp.