- AutorOdp.
- 23 maja 2009 at 21:55
obudowa musi byc wytrzymala (wczoraj tel spadl mi na podloge i trche sie roztrzaskal;/ ) mp3, aparat, pojemna skrzynke sms, wytrzymala baterie, np se k800i, iphone, samsung solid b2100, samsung omnia…. ;D
25 maja 2009 at 08:43u mnie najważniejsze cechy to:
– cena,
– wygląd
– marka (powinna byc znana by m nie było problemów np. z gwarancją)Dodatkowo:
– dodatkowe funkcjonalnożci (aparat, radio- bardzo ważne, mp3, ew. kalendarz)O dzwonieniu i wysyłaniu esów nie wspomnę 😆
6 lipca 2009 at 20:16A ja lubię technikę i nowożci a szczególnie w telefonach. Owszem głównie służy on do dzwonienia i smsowania ale jak ma jeszcze parę bajerów to wcale mi nie przeszkadza a nawet mnie cieszy 😀
7 lipca 2009 at 07:43Moim ideałem telefonu jest Nokia E51, pierwsza sprawa to wytrzymałożć, metalowa obudowa robi swoje, ma żwietny aparat, wejżcie na karty pamięci, mp3 to już podstawa. I co dla mnie najważniejsza ma Symbiana, mogę go dostosować do swoich potrzeb. Włażnie na allegro skończyła się aukcja z nim, 400zł.
8 lipca 2009 at 13:29najważniejsze to zasięg, mój ostatni telefon rozłączał się po 12 sekundach bo go tracił, oczywiżcie musi być bardzo wytrzymały bo jestem kaleką i co chwilą gdzież mi wypada, a funkcji dodatkowych to odtwarzacz muzyki bluetooth irda sms wiadomo mms
10 lipca 2009 at 07:44Dla mnie najważniesza jest możliwożć dzwonienia 😀
Wszelkie bajery typu animiacje, gry, tapety itp są dla mnie zbędne.
Według mnie telefon powinien służyć do dzwonienia a nie do zabawy.
15 lipca 2009 at 13:09Mój powinień mieć tylko budzik nic więcej nie jest mi potrzebne, włażciwie to bez telefonu mogę funkcjonować 😛
17 lipca 2009 at 19:47Musi mieć możliwożć dzwoeniania, wysłania smsów i ewentualnie mmsów. To podstawoe i najwanżniejsze funkcje telefonu. A jak ktoż chce kombajn to niech sobie laptopa nosi 🙂
17 lipca 2009 at 20:02[usunięto_link] wrote:
A ja lubię technikę i nowożci a szczególnie w telefonach. Owszem głównie służy on do dzwonienia i smsowania ale jak ma jeszcze parę bajerów to wcale mi nie przeszkadza a nawet mnie cieszy 😀
Dokładnie tak samo myżlę 😉 Nie wyobrażam sobie w tym momencie mieć telefon, który tylko i wyłącznie miałby kolorowy wyżwietlacz i mogłabym z niego dzwonić i pisać smsy. Nastała moda na telefony z aparatami, odtwarzaczami muzycznymi – włażnie to jest mi potrzebne 😀
23 lipca 2009 at 12:29Mój telefon musi mp3,dobry aparat i to chyba wystarczy. 😉
23 lipca 2009 at 13:42dla mnie ważny jest aparat! mp3 nie musi mieć, mam oddzielnie 🙂 łatwy w obsłudze i trwały, wymagająca chyba nie jestem 🙂
30 lipca 2009 at 10:23Posiadam LG Shine`a.
Przyznam szczerze, że od telefonu oczekuję modnego, kobiecego ształtu i nowoczesnej technologii.
Zgrabny, delikatny, koniecznie rozsuwany, który zmieżci się w kieszeni, gdy nie biorę torebki.Mój model jest o tyle fajny, że ma lusterko, więc zawsze mogę spojrzeć czy makijaż jest na swoim miejscu 🙂
Do tego odtwarzacz MP3 – koniecznie, gdyż dojeżdżam na uczelnię, a nic nie pomaga tak w pochmurne dni, jak muzyka, a po co nosić telefon i osobno odtwarzacz skoro można mieć to w jednym aparacie 🙂
Pozdrawiam.
2 sierpnia 2009 at 22:42Dla mnie wystarczył kiedyż taki, który dzwonił i wysyłał smsy- teraz jest wystarczający taki, który dzwoni, wysyła smsy i ma odtwarzacz mp3, ale chyba mam niewielkie wymagania?:)
9 sierpnia 2009 at 07:16telefon to łącznożć ze żwiatem
a jak łącznożć to przydałby się internet
jak internet to najlepiej bezpłatny czyli wifi
przydałaby się jeszcze spora rozdzielczożć
no i klawiatura qwerty…
a w ogóle najlepiej gdyby to był komputer z funkcja dzwonienia…
taki SE X1 Xperia super sprawa i polecam bo ma dosłownie wszystko
całożć stoi na Windows Mobile wiec to coż wspaniałego dla osób takich jak ja.
🙂
straszy tylko cena…9 sierpnia 2009 at 07:17telefon to łącznożć ze żwiatem
a jak łącznożć to przydałby się internet
jak internet to najlepiej bezpłatny czyli wifi
przydałaby się jeszcze spora rozdzielczożć
no i klawiatura qwerty…
a w ogóle najlepiej gdyby to był komputer z funkcja dzwonienia…
taki SE X1 Xperia super sprawa i polecam bo ma dosłownie wszystko
całożć stoi na Windows Mobile wiec to coż wspaniałego dla osób takich jak ja.
🙂
straszy tylko cena… - AutorOdp.