- AutorOdp.
- 9 sierpnia 2009 at 16:13
Musi dzwonić wysyłać smsy no i jako, że wybór już jest duży to i może być ładny:)
10 sierpnia 2009 at 13:47[usunięto_link] wrote:
telefon to łącznożć ze żwiatem
a jak łącznożć to przydałby się internet
jak internet to najlepiej bezpłatny czyli wifi
przydałaby się jeszcze spora rozdzielczożć
no i klawiatura qwerty…
a w ogóle najlepiej gdyby to był komputer z funkcja dzwonienia…
taki SE X1 Xperia super sprawa i polecam bo ma dosłownie wszystko
całożć stoi na Windows Mobile wiec to coż wspaniałego dla osób takich jak ja.
🙂
straszy tylko cena…niezła lista 😀 widać, że jesteż wymagająca :D:D
26 listopada 2009 at 19:10przede wszystkim bezawaryjnożci, przejrzystożci menu, łatwożci w pisaniu sms, aparatu (bo czasami się przydaje np tu
mp3, oraz GPSu.
Ja np mam NOKIE N70 na symbianie. mam karte 2 GB, radio, mp3 aparat, dyktafon, nawigację, gry na nudne chwile oraz dużą ilożć wpisów w liżcie tel.
mam go 3 lata i jestem baaardzo zadowolony. Teraz pewnie zmienię ale – też na NOKIE (sa niezniszczalne)
29 listopada 2009 at 14:58Zauważyliżcie dziwną prawidłowożć?
Kobieta szuka faceta praktycznego, co dużo będzie umiał no i może jeszcze być ładny.
Z telefonem zupełnie inaczej, wystarczy żeby był ładny, a jakie mu funkcje to sprawa drugorzędna.I zaraz posypią się gromy 😈 😆 😉
20 grudnia 2009 at 18:11[usunięto_link] wrote:
telefon to łącznożć ze żwiatem
a jak łącznożć to przydałby się internet
jak internet to najlepiej bezpłatny czyli wifi
przydałaby się jeszcze spora rozdzielczożć
no i klawiatura qwerty…
a w ogóle najlepiej gdyby to był komputer z funkcja dzwonienia…
taki SE X1 Xperia super sprawa i polecam bo ma dosłownie wszystko
całożć stoi na Windows Mobile wiec to coż wspaniałego dla osób takich jak ja.
🙂
straszy tylko cena…dobre podsumowanie 🙂
ale ja zamiast WM wolę Androida… z pozostałą czężcią się zgadzam.10 lutego 2010 at 15:32[usunięto_link] wrote:
Kobieta szuka faceta praktycznego, co dużo będzie umiał no i może jeszcze być ładny.
Z telefonem zupełnie inaczej, wystarczy żeby był ładny, a jakie mu funkcje to sprawa drugorzędna.bo te funkcje telefonu ma tez przejac facet i wszystko po za nim ma byc ladne – wszystko co tworzy z czego kobieta ma uzytek:) a on na tym ostatnim miejscu odwalajacy brudna robote i ostatnim wysilkiem ma jeszcze byc zadbany i to sie nazywa ta ladnosc:)
11 lutego 2010 at 12:52Teraz mam Samsung F480 i żałuje że go kupiłam, ponieważ często się zawiesza i nie zawsze da sie odblokować klawiaturę. Gdyby nie to, byłoby wszystko dobrze:) Ale wczeżniej miałam SE W300i i to był chyba najlepszy telefon jaki miałam do czasu aż wpadł mi do gorącego rosołu:P włażciwie później działał jeszcze ale karty sim trzeba było czesto już potem wymieniać nie wiem czemu:)
2 października 2010 at 22:53a ja zmieniłem telefon bo kurde się napaliłem na dotyk ………….. i żałuję, chcę go sprzedać choć ma dużo fukcji:
dotyk
wi-fi
aparat 5mpx
GPS
i inne pierdoły z których praktycznie nie korzystam…chętnie bym powrócił do dobrej nokii 8210
3 października 2010 at 09:24No własnie mam to samo.sms-a piszę dwa rady dłużej,brakuje kilu funkcji potrzebnych.Ciągle mam problem z szukaniem.
5 października 2010 at 19:03Jak dla mnie to telefon ma słuzyć do kontaktowania sie z innymi uzytkownikami te., fajnie jesli moze mnie tez obudzić.To wystarczy.
23 października 2010 at 07:40dla mnie tak samo. ma dzwonic,wysylac smsy, miec budzik i kalendarz, no i ewentualnia ladnie wygladac:)
13 stycznia 2011 at 12:35Na pewno tego, by telefon posiadał dobry aparat, znacie może telefony w przestępnej cenie z dobrym aparatem fotograficznym??
13 stycznia 2011 at 19:16Ja lubie telefony, tzw „slidery”, poza tym często słucham muzyki dlatego preferuję muzyczne telefony, aparat nie musi być wypasiony.
Dlatego od dawna mam Nokię X3 i jestem zadowolona 🙂13 stycznia 2011 at 19:21– bezawaryjnożci
– długiego czasu rozmów (bateria)
– solidnożci (antyupadkowe)
– elegancji i prostotyPrawda jest taka, że telefon służy do rozmów i pisania sms’ów, a nie do grania, pisania maili etc, ale cóż… dzisiaj telefon powoli staje się mini komputerem, który ma w sobie wszystko. 🙂
14 stycznia 2011 at 16:50ma służyć do rozmów, sms-ów, mile widziany aparat, kamera, radio i mp3, reszta jak dla mnie jest zbędna 😉
- AutorOdp.