- AutorOdp.
- 8 marca 2008 at 09:51
ja z moim facetem widuje sie raz na tydzień
dlaczego?
kilometry robią swoje.
jednak weekendy zawsze są nasze i jesteżmy nierozłączni przez 2 dni co najmniej:)
również w żwięta i wakacje mieszkamy ze sobą8 marca 2008 at 11:12@Magduż wrote:
Tiaa… a my się widzimy co 3 tygodnie 😕
mieszkacie daleko od siebie?
8 marca 2008 at 12:34Mnie nie przeszkadza fakt ze widujemy sie w szkole. W sumie czasem jest tak,że przez cały dzień się nie widzimy,bo mamy w różnych czężciach szkoły lekcje albo nie mamy czasu.
Choć przyznam się,że 1000000 razy bardziej wole nasze spotkania gdy jesteżmy sami bo w szkole ja nie uznaje czegoż takiego ze sie obżciskujemy i całujemy przy wszystkich… Chce żeby to co było miedzy nami było tylko nasze!
12 marca 2008 at 19:17Mój chłopak ma taką pracę, że przez jeden tydzień ma 1wsze zmiany (6-14) a co drugi tydzień pracuje w godzinach 14- 22… Mieszkamy w odległożci 30km od siebie. I widujemy się tylko w tych dniach kiedy pracę kończy o 14 i całe weekendy spędzamy razem.
Włażnie teraz mamy 5 dni rozłąki- „tydzień tęsknoty”. Ale jakoż sobie radzimy, bo musimy. A na zamieszkanie razem jeszcze za wczeżnie. Oboje nie jesteżmy na to gotowi.12 marca 2008 at 19:32[usunięto_link] wrote:
Co sądzicie na temat widywania sie z chłopakiem co drugi dzień. Czy powinno sie robić przerwy na odpoczecie od siebie na conajmniej 3 dni? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Nie spotykamy się codziennie, ale nie traktuję tego jako „przerwy na odpoczęcie”. Mam swoje zajęcia, mój chłopak też. Poza spotkaniem z nim mam inne potrzeby: spotkania się z koleżanką, pójżcia na basen, leżenia do góry brzuchem i czytania książki, sprzątania (to już akurat nie potrzeba 🙂 ), etc.
13 marca 2008 at 15:36[usunięto_link] wrote:
@Magduż wrote:
Tiaa… a my się widzimy co 3 tygodnie 😕
mieszkacie daleko od siebie?
No troszke… 400 km
19 kwietnia 2008 at 23:05Ja z moim widzę się codziennie.. tzn. pare dni w tygodniu pod rząd np. 3-4 później dzień przerwy i znowu, jednakże czasem któreż z nas ma do załatwienia coż ważnego to przerwa trwa dwa dni ale to sporadycznie..:)
Uważam, że zbyt częste spotkania mogą być później bardziej męczące, chyba,że dzień spędza się w inny sposób niż poprzedni 🙂 ale to też nie zawsze, ja bym mogła z moim ukochanym widywać się codziennie 🙂 a nawet mieć go 24h na dobe i nigdy dożć:) - AutorOdp.