• Autor
    Odp.
  • Porzeczka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja też na codzień nie dobieram> Wychodzę z założenia, że jak nigdzie się nie rozbieram, to najważniejsze, żeby stanik dobrze modelował biust pod bluzką, a nie żeby był pod kolor majtek.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie przywiązuje do tego wagi.
    Jakoż nie robi mi różnicy czy mam na sobie pomarańczowe szorty i biały biustonosz czy tam czarny biustonosz i różowe figi… no kto by się tym przejmował… 🙂

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Ja raczej dobieram staniki do tego, co będę miała na sobie — bo uważam, że jeżeli spod czarnej koszulki wyjdzie fragment czarnego ramiączka, to nie ma tragedii, ale jeżeli wyjdzie białe, to już przejaw złego smaku.

A góra do dołu? Hyh, mam specjalne komplety na specjalne noce, ale na co dzień mi to raczej zwisa. Bardziej się skupiam np. na tym, żeby mi nic nie wylazło spod spodni : P

MagicSilence
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

A ja roznie jak mi sie trafi. Jak jest „specjalna okazja” to zakladam komplet. Na codzien nie zwracam na to uwagi zbytnio:)

ja mam podobnie:)

ja to samo 🙂

Muszę przyznać, że mi też się tak zdarza, jednak zwykle staram się nosić ładną bieliznę i raczej komplety dobrych marek ponieważ:

1. samopoczucie i samoocena wzrasta, a wiecie jak to jest ważne
    2. żwietnie się wygląda ;), a jeżli ktoż pyta o bieliznę, to chyba chce ją pokazać … 🙄
    3. prane w ręku bardzo długo zachowują doskonały wygląd

Dla przykładu, noszę niezwykle często komplet Fire firmy Konrad ( [usunięto_link] ), piorę równie często, zwłaszcza stringi i powiem wam, że ciągle wygląda tak jak na początku, co przy jego cenie ma duże znaczenie.

sweetnimph
    Member
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

A ja lubie nosić bieliznę pod kolor, staram sie żeby była przynajmniej mniej więcej dobrana np. biały stanik błekitne majteczki a nie biały stanik i rażąca zieleń z dołu. Uwielbiam bieliznę i ogromną radożć sprawaia mi jak rano decyduje jaki koloorek i jaki krój założe. Każdy ma jakież małe zboczenia ;P

Monaw
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

zboczenie bieliźniane mam i ja – kupuję bielizny od gorma i jestem strasznie dumna jak otwieram swoją szufladę z bielizną włażnie – a tam same żlicznożci i zapach perfum… ale nie o tym!

staram się nosić komplety na co dzień. Czuję się z tym bardzo sexy. Ale mam pewien problem – bo staników nie piorę po każdym użyciu a majtki tak i teraz nie wiem co robić – kupować więcej majtek do jednego wzoru staniczka czy jednak prać razem? Jak robicie?

sweetnimph
    Member
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

Myżle, że nie ma sensu prać stanika po jednym założeniu przynajmniej ja nie widze takiej potrzeby i tak nie robie. Pomysł z tym żeby kupować więcej majtek dopasowanych do stanika jest super 😀 chyba zaczne tak robić bo mam podobny problem 😉

MagicSilence
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Myżle, że nie ma sensu prać stanika po jednym założeniu przynajmniej ja nie widze takiej potrzeby i tak nie robie. Pomysł z tym żeby kupować więcej majtek dopasowanych do stanika jest super 😀 chyba zaczne tak robić bo mam podobny problem 😉

Przyznam, że to żwietny pomysł! Będę teraz w moim sklepie [usunięto_link] wystawiać obok kompletów również pojedyncze sztuki do kupienia, aby można było obok kompletu kupić dowolną ilożć identycznych majteczek. Ja to dobrze posłuchać czasami mądrych ludzi! :)))

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

dostałam na walentynki belizne komplet i wyglada przecudnie jak majteczki sa z takiego samego materiału jak biustonosz 🙂
    chyba zaczne tak kupować

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

😆

a wczesniej nie wiedzialas, jak to wyglada?

mrowka
    Member
    • Zasłużony

parvati wiedziałam dskonale wiedziałam tylko ze teraz mam swoj komplet i sie nim ciesze:p

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

😆

a wczesniej nie wiedzialas, jak to wyglada?

Też się zdziwiłam. 😉

Mrówko, tzn. tylko widziałaż na zdjęciach, ale sama nosiłaż bieliznę zupełnie niedobraną?

mrowka
    Member
    • Zasłużony

chodzi mi o to ze nie miałam jeszcz3e kompletu kolorystycznie miałam ale materrialwoow nie:p jak rozumiecie:D

cheethka
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

ja zazwyczaj dobieram bieliznę pod kolor, mam swoje ulubione kompleciki i firmy i nie noszę je tylko na specjalne okazje. żwietne modele ma firma triumph, niestety są dosyć drogie, z polskich firm polecam Konrada i Donne, całkiem ciekawe wzory i nieduże ceny, tylko rozmiarówka nie jest zbyt wysoka, raczej typowa do miseczek F

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

Ja zakładam majtki i biustonosz tego samego koloru.
    Jeżeli chodzi o bielizne pod top to rózne,ale zazwyczaj pod biały top zakladam czarny biustonosz:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy bielizna pod kolor?"

Przewiń na górę