• Autor
    Odp.
  • Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

I lubisz jak Ci ordynarnie przeżwituje czarny biustonosz przez białą koszulkę?! 🙄

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja pod biala koszulke najczesciej nic nie zakladam 😆

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

W zasadzie nad doborem koloru i rodzaju bielizny myżlę jedynie podczas okresu, na codzień jednak wybór jest uwarunkowany kolejnożcią majtek na 'kupce’. W większożci, zarówno w przypadku majtek i biustonoszy to kolorowizna a nie bielizna.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja bym nigdy nie zalożyła pod białą bluzeczkę czarny stanik, czułabym sie głupio, miałabym ciagle myżli ze każdy gapi się na moj biust bo jest tak wyeksponowany

martha
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

jenożć.. myżlę jednożć kolorów…
    białe z białym… czarne z czarnym… 8)

WomenRule
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja nie przywiązuję aż takiej wagi, żeby bielizna była „z kompletu”… Może najwyżej na specjalne okazje. Oczywiżcie nie oznacza to, że ubieram się zupełnie przypadkowo. Zazwyczaj dopasowuję bieliznę kolorystycznie, ale nie koniecznie wszystko takiego samego koloru. Jeżli mam czarny stanik, to zakładam np. różowe majtki w kropki i wygląda to super. Strasznie lubię zestawiać różne nawet bardziej odjechane zestawy. Co do firm, które robią fajną kolorową bieliznę, to mogę polecić oczywiżcie Victoria’s Secret;), a z polskich firm zdecydowanie Kinga.

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Na 'specjalne okazje’ to zawsze zakładam bieliznę z kompletu, żeby biustonosz pasował idealnie do stringów czy fig. Jednak czasami zdarza się, że bielizna nie jest stricte od kompletu, ale zawsze pamiętam o tym żeby majtki pasowały do stanika (nie ubieram np. beżowego stanika i do tego czerwonych majtek z zupełnie innej parafii – jak już to zawsze znajduję jakiż wspólny mianownik). Lubię ładną bieliznę i staram się ją ładnie dobierać.

agaticzka
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

aluta, faktycznie komfort jest najważniejszy 🙂 z tym, że ja na przykład mam dużo kompletów i dosyć często noszę je „do pary” 😉 natomiast na zakupy, fitness czy do chodzenia po domu mam zupełnie inne (bardziej luźne) komplety „nie do pary” 😉

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

To zależy od sytuacji. Jeżeli idę na uczelnię, albo do pracy, to przeważnie się żpieszę i nie zwracam uwagi czy bielizna jest tego samego koloru. Ale czasami jak mam dużo czasu na wyszykowanie się, to staram się, żeby wszystko do siebie pasowało. Niestety ta duża ilożć czasu zdarza się dosyć rzadko 😉

kiti1986
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

A ja raczej dobieram figi do stanika lub ubieram komplet. Nie mam aż takiego rozrzutu kolorystycznego w mojej bieliźnie, żeby jedna rzecz zupełnie do drugiej nie pasowała, ale tez na co dzień nie przywiązuję do tego aż tak dużej wagi. Chociaż – jasne, że na „wyjątkowe” okazje 😉 wolę jednak założyć komplecik w jednolitym kolorze 🙂

Pogas_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

@mrówka wrote:

jaki kolor ielizny uzywacie czy biustonosz i majteczki musza byc z ego sameg czy je łaczycie np biały biustonosz i białe majtezki lub czarny biustonosz i niebieskie majki

zapraszam do postowania

Niektóre kobiety preferują komplety bielizny, gdyż uważają, że prezentują się bardziej estetycznie niż zestawy biustonoszy i majtek różniących się od siebie kolorami i materiałami. Nie zawsze muszą to być komplety w jednym kolorze, podobnie jak w przypadku odzieży, ważne żeby do siebie pasowały tworząc jednolity strój.

Libra
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

zależy pod kolor czego

Libra
    Member
    • Bywalec

jeżeli masz fajna bielizne np taka [usunięto_link] i jakaż ażurowa sukienka to wiadomo ze wszystko musi współgrac bo inaczej będi ekicha

Libra
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

A ja raczej dobieram figi do stanika lub ubieram komplet. Nie mam aż takiego rozrzutu kolorystycznego w mojej bieliźnie, żeby jedna rzecz zupełnie do drugiej nie pasowała, ale tez na co dzień nie przywiązuję do tego aż tak dużej wagi. Chociaż – jasne, że na „wyjątkowe” okazje 😉 wolę jednak założyć komplecik w jednolitym kolorze 🙂

no tak z tym się zgodzę choć nie zasze musi byc komplet. jak czasem jest cos ni edobrane to też to ładnie wyglada:D

Libra
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

aluta, faktycznie komfort jest najważniejszy 🙂 z tym, że ja na przykład mam dużo kompletów i dosyć często noszę je „do pary” 😉 natomiast na zakupy, fitness czy do chodzenia po domu mam zupełnie inne (bardziej luźne) komplety „nie do pary” 😉

bo pewni emasz te same wszystki

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy bielizna pod kolor?"

Przewiń na górę