Czy podobają się faceci z ogoloną głową?

• Autor
    Odp.
  • diabolinka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Pytam, bo pierwszy raz spotykam się z takim facetem. Najpierw byłam trochę przerażona, bo poznaliżmy się w zimie na jarmarku żwiątecznym i miał czapkę na głowie. Pogadaliżmy trochę przy grzanym winie na zewnątrz, ale potem zrobilo mi się zimno w stopy wiec poszliżmy do pobliskiej kawiarenki na gorącą herbatkę. Jak zdjął czapkę, to mnie dosłownie zgięło. ŁYSY JAK KOLANO!!!! Nie wiedziałam gdzie mam wzrok skierować, ciągle lądowałam wzrokiem na tej glacy i nie mogłam się wcale skoncentrować na rozmowie. Facet naprawdę bardzo przystojny, urodziwy i nie rozumiem dlaczego on się na pałę goli. Chociaż nawet mu z tą glacą do twarzy, bo nie każdemu to pasuje. Niektórzy mają brzydką głowę, lub odstające uszy i wtedy wygląda to okropnie. Nie chcę poruszać tego tematu, bo zbyt krótko się jeszcze znamy.
    W pierwszym momencie pomyżlałam, że wypiję tą nieszczęsną herbatę i coż wymyżlę, żeby szybko się go pozbyć, ale potem jakoż to przemyżlałam i stwierdziłam, że co tam, włosy nie palec, odrosną. Teraz przestało mi to przeszkadzać, przyzwyczaiłam się i widzę, że niektórym paniom bardzo się to podoba i wręcz na bezczelnego z nim flirtują.
    A jakie na Was wrażenie robi facet z ogoloną (nie mylić z wyłysiałą) głową?

zuzaz89
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 33
    • Bywalec

Kwestia gustu
    Kiedyż jak byłam młodsza chciałam chłopaka albo łysego albo z długimi włosami. Nie przeszkadzało by mi to, że mój chłopak jest łysy.
    Znaczy wiesz wolałabym,(jak już by miał być łysy), żeby był na łyso obcięty, a nie żeby był już totalnie łysy.

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

mi sie osobiscie nie podobaja lysi faceci moj chlopak ma czuprynke i wogole wyglada jak harry potter i raz sie ogolil czulam sie jakby to byl obcy facet :/

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Nie każdemu facetowi łysa głowa pasuje, więc nie każdy golący się na łyso mężczyzna mi się podoba. Mój partner był kiedyż łysy, widziałam zdjęcie w dowodzie, nie wyglądał źle, wolę jednak jego obecną fryzurę. Na górze dłuższe, bo bokach krótsze.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Musiałabym ocenić czy podoba mi się konkretny facet, dlatego, że taka fryzura nie pasuje do każdego mężczyzny, zależy to od kształtu czaszki, od rysów twarzy itd.
    Nie zakładam, że facet z daną fryzurą mi się podoba, a z inną nie podoba, bo to nie ma sensu. Spotykam kogoż i po prostu wiem czy jego wygląd mi się podoba czy nie.

elvi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Kwestia gustu
    Kiedyż jak byłam młodsza chciałam chłopaka albo łysego albo z długimi włosami. Nie przeszkadzało by mi to, że mój chłopak jest łysy.
    Znaczy wiesz wolałabym,(jak już by miał być łysy), żeby był na łyso obcięty, a nie żeby był już totalnie łysy.

zgadzam sie z tym w 100%

cocalola
    Member
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

bardzo lubie.. ale to ..naprawde.. bardzo bardzo bardzo lubie 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja wolę krótko żciętego, ale łysy jeżliby mi się podobał to czemu nie:)

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Ja też zawsze byłam przeciwna łysym pałą 😉
    Ale ostatnio oszalałam na punkcie takiego jednego co jest obcięty praktycznie na zero. No może ma jakież minimalne paromilimetrowe włoski. No i powiem wam, że facet jest na prawdę niczego sobie 😉 Jak facet ma ładną czachę i słodką buźkę to na łyso wygląda dobrze

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

mi to się łysi zle kojarza :/ spotkałam sie z takimi kilka razy ale to była pomyłka bo mieli kulturke poniżej poziomu :/ nie uogólniam oczywiżcie 😉

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

a wiecie czemu teraz tylu mlodych facetow robi sie calkiem na lyso? mam kilku znajomych co juz im zakola wyszly na czubek glowy i nie chca wygladac glupio wiec juz wola sie golic na zero, badz prawie na zero, niz miec fryzure jak 50-latkek.
    wazne co facet ma w tej glowie a nie co na niej 😉

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Jest mi obojetne czy facet ma krotkie wlosy czy nie ma ich wcale-lysi tez mi sie podobaja..wazne zeby chlopak byl fajny.

cocalola
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link]

tak, lysi mezczyzni sa kompletnie do niczego … 😆

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

e tam… mój jest do wszystkiego… 😉

owszem… goli się na łyso. i to GOLI mszynką do golenia. a nie strzyże. tak lubi. i mu to pasuje. znam trochę facetów którzy to robią, i wcale nie są to drechy z osiedla. fryzura jak fryzura… (lub jej brak 😉 )

cocalola
    Member
    • Stały bywalec

to taki zarcik byl 🙂 zajrzyj na link … 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy podobają się faceci z ogoloną głową?"

Przewiń na górę