• Autor
    Odp.
  • Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Mi tez się raczej nie podobaja. Choc do niektórych to pasuje.

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Mój niunio też jest łysy-tzn goli się na 2mm:D do tego fajne ciałko, opalony i to jest ten typ który mnie kręci;]

Zbereznik
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Prawda jest taka że faceci w okolicy 30 (niedługo ja) golą sie na bardzo krótko zeby ukryć łysine postępującą juz w tym wieku. Przypominają mi się słowa starej piosenki gdy o tym piszę :

Trzeba łysych pokryć papą,
    Lecz funduszy nie ma na to.
    My fundusze zdobędziemy,
    Łysych papą pokryjemy.

Czterech łysych się zebrało,
    Rolkę papy ukrażć chciało,
    Lecz daleko nie uciekli,
    Bo gliniarze ich przywlekli.

Posadzili ich w więzieniu,
    Żeby główki mieli w cieniu,
    Żeby włoski porastały,
    Żeby papy już nie brali.

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

a moim zdaniem odbiera to im czeżć indywidualnożci i osobowożci 🙂

Adusia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

mi sie nie podobaja ogoleni

Tarina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

@Zbereźnik wrote:

Prawda jest taka że faceci w okolicy 30 (niedługo ja) golą sie na bardzo krótko zeby ukryć łysine postępującą juz w tym wieku. Przypominają mi się słowa starej piosenki gdy o tym piszę :

Trzeba łysych pokryć papą,
    Lecz funduszy nie ma na to.
    My fundusze zdobędziemy,
    Łysych papą pokryjemy.

Czterech łysych się zebrało,
    Rolkę papy ukrażć chciało,
    Lecz daleko nie uciekli,
    Bo gliniarze ich przywlekli.

Posadzili ich w więzieniu,
    Żeby główki mieli w cieniu,
    Żeby włoski porastały,
    Żeby papy już nie brali.

To jest racja, że faceci w wielu przypadkach po osiągnięciu okreżlonego wieku po prostu łysieją :/ Mój były facet miał z tego powodu bardzo spore problemy psychicznie i w ogóle przez pewien okres czuł się bardzo niekomfortowo, lecz w dobie Follixin-u łatwo to wyleczyć, niemniej jednak wszystko zależy od faceta. Jedni podchodzą do tego na luzie inni się przejmują.

alatris
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Troszkę wątek odkopię ale chciałam zapytać Cię Tarina o ten follixin, masz jakież opinie, widzę itd. na ten temat ? Pytam bo mój oblubieniec 😛 ostatnio zaczął troszkę łysieć a że jestem zwolenniczką działania zawczasu to pytam:]

Tarina
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Mhm.. z tego co pamiętam to follixin to żrodek na bazie ziół, tam był chyba wyciąg z pokrzywy, no i chyba aloes, cóż nie wiem więcej, lecz pamiętam, że efekt był dobry. Po googlaj trochę :]

alatris
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

No pogooglałam co nieco i troszkę się dowiedziałam, jednak niewiele informacji jest na temat efektów ubocznych follixin-u, słyszałaż coż może na ten temat ?

Holistic
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Jeżli o mnie chodzi zawsze mi się podobali, nie wiem czemu wszak lubię przeczesać palcami gęste włosy faceta. Jednak faktem jest że łysi mnie pociągają 🙂

WeselneZaplecze
    Member
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

Absolutnie!!! ://

rosomak
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Odkopuję trochę temat. Może mi ktoż napisać w pełni obiektywną opinię o tym Follixinie ? Jestem Facetem, który ma problemy wypadaniem włosia heh no i z zakolami. Jak to jest z tym follixinem naprawdę ?

xenia114
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Przestrzegam wszystkich przed zakupem Follixinu. Jest to żrodek niewiadomego pochodzenia. Na opakowaniu brak informacji o producencie, nie wiadomo czy to srodek krajowy czy zagraniczny. W pudełku brak jakiejklwiek ulotki czy instrukcji… Sam kartonik od tych tabletek już wzbudza spore podejrzenia, dziwne opakowanie bez oznaczeń, certyfikatów i wszystkiego tego, czego pełno na klasycznych opakowaniach od zwyklych nawet witamin. Pierwotne informacja o stosowaniu jest zaklejona naklejką z inna informacją. Piersza mówi, że stosujemy 2 tabletki dziennie, a druga, ża 1…. Skład jesty żenujący – skrzyp plny, pokrzywa i podstawowe witaminy w żmiesznie (nawet jak na suplement a nie lek) małych dawkach. Co najistotniejsze ten żrodek w żaden sposób nie pomoże na łysienie androgenowe bo nie ma składników blokujących przemianę testosteronu w skórze głowy. TO NIE JEST LEK! Cała strona tej firmy aż kipi od rewelacji dających nam przekonanie, że to jakiż żwietny żrodek z Ameryki, wypowiadaja się tam Amerykańscy lekarze, a tym czasem ta „Ameryka” mieżci się w Łodzi na Jaracza.Wszystkie te pochlebne opinie na forach to informacje pochodzące od pracowników firmy TUT LOGISTIC sprzedającej ten produkt. Ta firma miesci sie w Łodzi przy ulicy jaracza 83, nie jest to żadne laboratorium ani nic związanego z medycyna czy farmacją. Strach brać tabletki nieznanego pochodzenia. Zmarnowane 160 zł:/

naniulka
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

mi się tam łysi nie podobają, lubię, jak facet ma włosy, w które można wplatać palce i którymi można się bawić 😉

olamik
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Witam,

łysi niekoniecznie, ale z ogoloną głową jak najbardziej mnie to kręci. Oczywiscie główka musi byż zgrabna 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy podobają się faceci z ogoloną głową?"

Przewiń na górę