- AutorOdp.
- 15 sierpnia 2009 at 02:03
No na tym test labie sporo dobrych opinii zabra艂a Panda. Teraz ch臋tnie przeczyta艂bym w jakiej偶 gazecie bran偶owej wyczerpuj膮ce por贸wnanie antywirus贸w na 2010 rok.
16 sierpnia 2009 at 01:09No tak, to prawda, przyda艂oby si臋 jakie偶 rzetelne zestawienie, ale z tym chyba zawsze najci臋偶ej 馃檪
20 sierpnia 2009 at 11:31ja te偶 :). co do sugestii to mo偶e w nast臋pnej edycji tego programu producent we藕mie pod uwag臋
26 sierpnia 2009 at 21:42ja tam wielkich roznic w programach nie widze.. Uzywalam kiedys chyba kasperskyego, ale teraz kolega wgral mi nortona i jak dla mnie dziala tak samo jak poprzedni.. kolega mowil, ze niby szybszy, ale czy ja wiem..
27 sierpnia 2009 at 20:20Na takich rzeczach to sie faceci znaja – moj mi tam cos grzebie w kompie. Mialam na moim notebooczku jakiegos antywirusa na 30 dni chyba jak kupilam, ale rzeczywiscie wolno mi wtedy komputer dziala – teraz mi facet zainstalowal Nortona i widze ze dziala szybciej. Generalnie moje zdanie jest takie ze trzeba pytac kogos kto sie zna
4 wrze艣nia 2009 at 23:34No tak, zazwyczaj faceci obejmuj膮 rol臋 „znawc贸w” komputer贸w, co nie znaczy, 偶e si臋 znaj膮. Mojej kole偶ance ch艂opak zainstalowa艂 takiego antywirusa, kt贸ry prawie w og贸le nie chroni. Dlatego lepiej zapyta膰 znajomego informatyka, albo kogo偶, kto si臋 interesuje konkretnie zabezpieczeniami komputera, a nie po prostu komputerem 馃槢
6 wrze艣nia 2009 at 20:48No pewnie 馃槢 Ja znam koleg臋, kt贸ry o kompie wie praktycznie wszystko, bo jest „progamerem”, wi臋c wszystko musi by膰 wychuchane, szybkie i wydajne, 偶eby mu gierki 偶miga艂y, ale o zabezpieczeniach?? NIC:!:
8 wrze艣nia 2009 at 07:49o takich znawc贸w to pe艂no ;)ale co zrobi膰 nie ka偶dy ma znajomych od ochrony kompa przed wirusami
14 wrze艣nia 2009 at 00:36No tak, ale wiesz 馃槈 O tym powinni w szko艂ach uczy膰 馃槈
16 wrze艣nia 2009 at 06:30patunia….. 馃檮 w szko艂ach uczy膰 to mo偶e i co偶 tam ucz膮 ale kto dzisiaj dos zko艂y chodzi 偶eby si臋 uczy膰? 馃槅
18 wrze艣nia 2009 at 16:29Tyyy 馃槢 No ale co偶 w tym jest… Raczej 偶ycie towarzyskie kwitnie… Ale ja z informatyki pami臋tam, jak kole偶 nas uczy艂 robi膰 kopiuj-wklej i to prawym przyciskiem myszki, wi臋c wiesz 馃槅 W膮tpi臋, by to si臋 bardziej zmieni艂o 馃槢
18 wrze艣nia 2009 at 17:07masakra, ja pisa艂am na informatyce programy…bardzo du偶o si臋 nauczy艂am i jestem o t膮 wiedz臋 szcz臋偶liwsza, bo nie musz臋 z ka偶d膮 pierdo艂膮 lata膰 do mojego faceta 馃檪
19 wrze艣nia 2009 at 19:26Ja mia艂em zak艂adanie poczty, rysowanie w paincie i inne pierdo艂y zupe艂nie niepotrzebne. Szkoda, 偶e nie ucz膮 jak si臋 porusza膰 po sieci, jak radzi膰 sobie z problemami z systemem i mo偶e nawet programami ze sprz臋tem.
19 wrze艣nia 2009 at 21:39Wielu nauczycieli sama tego nie wie 馃檨
20 wrze艣nia 2009 at 23:52No tak, tu le偶y pies pogrzebany… Nieodpowiednie osoby na nieodpowiednim stanowisku… Isztar – zazdroszcz臋, 偶e pisali偶cie programy 馃檪 Te偶 bym tak chcia艂a… Mo偶e przynajmniej jakbym patrzy艂a na programiki, kt贸re m贸j Luby teraz na zaliczenia pisze, to bym nie postrzega艂a tego, jak czarn膮 magi臋 馃槈
- AutorOdp.