- AutorOdp.
- 13 maja 2009 at 18:32
Ja u偶ywam od zawsze a nigdy nic nie mialam zastanawiam sie czy poprostu tego sobie nie odpuscic i go odinstalowac. Prosze o glosy 馃檪
14 maja 2009 at 03:45Ja mam ale gdy nie mia艂am te偶 nie mia艂am problemu z wirusami itp.
ale chyba lepiej dmucha膰 na zimne :> w ko艅cu zazwyczaj ma si臋 w komputerze wa偶ne rzeczy niekoniecznie zapisane na innym no偶niku..
14 maja 2009 at 20:29Ja mialam ciagle problemy z wirusami. W koncu moj narzeczony zainstawal mi na komputerze Nortona i teraz problemow nie mam
15 maja 2009 at 06:21ja antywirusa mam i nie zamierzam go usuwa膰, bo czasem wy艂apuje mi jakie偶 drobne wirusy. :))
15 maja 2009 at 20:07馃榾 馃榾 馃榾
a jak mialam porzedniego, z windowsem, to chronil go norton, bo mi moj mezczyzna zainstalowal.
ale wole bez 馃檪16 maja 2009 at 08:31hmm no to wyniki mowia same za siebie, chyba bede musiala za czyms sie rozgladnac. Moze mozecie cos zarekomendowac? Aktualnie mam Avast
16 maja 2009 at 15:50Ja te偶 u偶ywam…i w zwyczaju mam instalowa膰 AV jako jeden z pierwszych program贸w. Temat o antywirusach ju偶 by艂, wi臋c proponuj臋 przejrze膰 馃檪 Je偶eli szukasz darmowego rozwi膮zania, to ostatnio wyszed艂 ciekawy antywirus : [usuni臋to_link] . Wersja beta, ale dzia艂a w porz膮dku. I do tego zainstaluj jeszcze firewalla : [usuni臋to_link]. Chyba, 偶e chcesz zainwestowa膰 w licencj臋 to ju偶 jest troch臋 szerszy wyb贸r:)[/url]
18 maja 2009 at 21:51Chlopak mnie namowil na tego Nortona i fajnie dziala..bo jak na razie nic nie przepuscil.. Ja bym nie ryzykowala odinstalowania takiego programu.. Lepiej zapobiegac niz leczyc…
18 maja 2009 at 22:25Jakby偶 chcia艂a si臋 zdecydowa膰 na zakup antywirusa jakiego偶, to Panda ma promocj臋, 偶e dostajesz 2 lata licencji w cenie 1 roku. Program pracuje w tle prawie nie obci膮偶aj膮c komputera, i po zainstalowaniu nie musisz si臋 raczej niczym martwi膰.
19 maja 2009 at 08:36tak ja mmam program antywirusowy,zawsze sie przydaje,ostrzega mnie czy na danej stronie na kt贸ra chce wejsc nie mam wirus贸w.
24 maja 2009 at 20:33monik22, masz AVG? O ile dobrze pami臋tam ma tak膮 funkcj臋. Jak kiedy偶 mia艂em zainstalowane, to mi przeszkadza艂o troch臋. My偶lenia taki system nie zast膮pi, a mo偶e by膰 myl膮cy.
25 maja 2009 at 13:06Ja te偶 korzystam z avg, innych program贸w szczerze m贸wi膮c nawet nie znam, a ten wydaje si臋 ca艂kiem spoko. Zreszt膮 u偶ywa go wi臋kszo偶膰 moich znajomych, poza jednym kumplem kt贸ry ma jaki偶 pakiet bezpiecze艅stwa, kt贸ry dosta艂 do neostrady…
30 maja 2009 at 16:29Ja mam pand臋- ch艂opak zakupi艂 wersj臋 na 3 kompy i tak poinstalowali偶my sobie wsp贸lnie na laptopach i na stacjonarnym.
Jest ok, nie ma zb臋dnych komunikat贸w i na razie nie zauwa偶y艂am
偶adnego 偶wi艅stwa na komputerze.30 maja 2009 at 16:35oczywiscie ze mam. avast.
31 maja 2009 at 16:07mirabelka a mo偶esz napis膮膰 kt贸r膮 masz Pande?
- AutorOdp.