Czy wasze marzenia z dzieciństwa sie spełniły ?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 368 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie pamiętam jakie miałam marzenia w dzieciństwie…ale byłam i jestem szczężliwa więc pewnie się spełniają 🙂

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Moje wielkie marzenie o architekturze i jej studiowaniu się spełniło.

tigerka
    Członek
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No u mnie troche sie sprawdzily marzenia z dziecinstwa a reszta sie spelnia takze kestia czasu mysle i mam andzieje… 😉

Madzik1
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

A u mnei sie jeszcze spelnią 🙂

VanillaSky
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Marzyłam o przezroczystej parasolce (wtedy takich nie było) – żeby widzieć „od dołu” jak pada deszcz. Spełniło się!!

ForceRecon
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Jestem o krok od spełnienia marzenia o pracy w policji. Ale dziż dostałam propozycje pracy z całkiem innej branży. Jadę jutro na rozmowę i wszystko się wyjażni.

Julia23
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Nie pamiętam marzeń z dzieciństwa, ale pamietam że od ósmej klasy podstawówki chciałam zostać księgową. I dziż jestem, ale jeszcze wiele rzeczy mam do nauczenia się. Jeszcze moim marzeniem zawsze było mieć normalną rodzinę, ale raczej to nie zmieni sie bo ja prawie swojej nie znam.

MIECZ-NICK
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Chcialam miec dwojke dzieci: polowa sukcesu osiągnięta, chciałam wyjżć za mąz z miłosci: osiągnęlam, chciałam pracować w czymż co mi się bedzie podbać: spełniło się, chciałam być dobrym kierowcą: chyba sie spełnilo.
    Ale tak wiele jeszcze przede mna, ze czuje ze jestem dopiero gdzie moze na poczatku tej drogi?

tygrysek
    Członek
    • Odp.: 1080
    • Maniak

kurczę… a mnie się marzenia z dzieciństwa nie spełniły… ale to dobrze…

jak miałam lat kilka mamusia szyła moim lalkom żliczne ciuszki. no i ja sobie wymyżliłam że będę krawcową… 🙄
    na szczężcie mi przeszło.

później wymyżlałam jeszcze coż o kierowcy rajdowym, pilocie, chciałam być też włażcicielką wesołego miasteczka…

marzenia, a raczej plany, które obecnie realizuję to już nie są z dzieciństwa. i chyba dobrze 😉

Mirabelka
    Członek
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

moje się jeszcze nie spełniło…
    Odkąd miałam 7 lat chciałam zostać szczężliwą mamą i żoną 🙂
    jeszcze czekam…. jeszcze…

tygrysek
    Członek
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm… czyżby to była sugestia, że jeszcze mogę zostać pilotem odrzutowca?
    😀 😉 😀

Zelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

moim marzenie z dzieciństwa było posiadanie wspaniałego faceta, piękny domek, dog niemiecki w ogródku…;d a chcialam zostac lekarzem chirurgiem;];] jak narzie studiuje ratownictwo medyczne i tez sie spelniam;) a pozatym to sie spełniło narazie:mam cudownego niunia i doga Sabę;p

hostessa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

moje marzenia to tez zostac lekarzem… nie udalo sie ale nie zaluje 🙂 moje marzenia i cele zdobywam je malymi kroczkami po trzoszku ale wierze ze sie uda… teraz moim marzeniem jest usamodzielnic sie do tego stopnia zeby zaczac zycie z moim misiem i daze do tego powoli…

Zelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

hostessa widzę że mamy podobne marzenia…tez planuje z moim misiem kupić mieszkanie;] trzymam za Was kciuki pzdr:)

hostessa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

oj kupno mieszkania jest teraz takie trudne…ale nie bede narzekać też o tym marzę i mam nadzieję że każdy kolejny dzień przybliża mnie do jego spełnienia 🙂 kiedyż tak nie myżlałam byłam większą pesymistką ale teraz zmieniłam swoje podejżcie i wiem, że trzeba wierzyć i działać… czasem warto poszukać pomocy…ja przeczytałąm super książkę któa zmotywowała mnie do działania 🙂
    najważniejsze to wierzyć w siebie i w swoje marzenia bo mamy do nich prawo marzenia są dla nas:)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 368 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę