Czy wierzycie we wr贸偶by?

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 48 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    olka930
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

mozna wierzyc w numerologie bo cechy cz艂owieka albo sie zna albo nie. a na wrozby itp trzbea uwazac 馃檮

Hard
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@olka930 wrote:

mozna wierzyc w numerologie bo cechy cz艂owieka albo sie zna albo nie. a na wrozby itp trzbea uwazac 馃檮

Oli, w艂a偶nie! Ja czasem wierz臋, a czasem… nie wierz臋 馃榾

filipa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Sama nie wiem czy wierzy膰. Jak by艂am nastolatk膮 przypadkowo trafi艂am do wr贸偶ki i niekt贸re rzeczy o kt贸rych m贸wi艂a sprawdzi艂y si臋:) W horoskopy nie wierz臋, bo si臋 nie sprawdzaj膮.

martatroc
    Cz艂onek
    • Odp.: 90
    • Sta艂y bywalec

Ja si臋 boj臋 wr贸偶ek, wi臋c nie chodz臋. Czyli chyba wychodzi na to, 偶e wierz臋 馃檪

secesja
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

Bo zwykle bywa tak, 偶e wierzy si臋 tylko w te wr贸偶by, w kt贸e chce si臋 wierzy膰.
    Ja staram si臋 w og贸le nie mie膰 z tym styczno偶ci, no poza horoskopami, kt贸re mama czyta mi z gazet przez telefon. Ale od tego nie jestem w stanie uciec. Ale 偶eby tak z w艂asnej inicjatywy do wr贸偶ki i偶膰… Nie, to nie dla mnie.

Panienka2
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Nie wierz臋,ani we wr贸偶ki,ani w 偶adne horoskopy,ani w kaba艂臋.Czasami sprawdzaj膮 si臋 moje sny i to zawsze s膮 to czarne scenariusze.Ale uwa偶am,偶e trzeba by膰 na wszystko przygotowanym i na dobr膮 i na z艂膮 wiadomo偶膰.Takie jest niestety 偶ycie,nikt nam nie zagwarantowa艂,偶e b臋dzie ono us艂ane samymi tylko r贸偶ami,bo ciernie te偶 posiadaj膮,chocia偶 to pi臋kny kwiat.

justy
    Cz艂onek
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

takie lane woskiem kiedy wszystkie scenariusze mozna sobie dorobic i dopisac wlasn膮 wersje? czemu nie:) za miesiac andrzejki 馃檪

http://www.myprivateboutique.pl

jagoda4
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

Czy na tej dacie 偶mierci tyle mo偶na zarobi膰,偶e te posty si臋 nie sko艅cz膮..

Kowal2
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 673
    • Zas艂u偶ony

@serenity30 wrote:

wr贸偶by nie wr贸偶by ale jednak co偶 w tym jest skoro strona z dat膮 偶mierci do sprawdzenia robi furor臋…

To jest w tym,偶e mamy 7 miliard贸w ludzi, wi臋c idiot贸w nie brakuje.

Panienka2
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

O tak lanie wosku w andrzejki,to bardzo dobra zabawa,ale wr贸偶enie i horoskopy,g艂upota.

Mandarynka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Te偶 nie wierz臋, tym bardziej, 偶e w gazetach horoskopy pisze kobieta taka jak my, wymy偶la z g艂owy co tu napisa膰, a wr贸偶ki uliczne to zazwyczaj kobiety kt贸re chc膮 naci膮gn膮膰 na kas臋. Jedyne w co mog臋 uwierzy膰 to biometr 馃檪

vestido
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Nie wierz臋, ale przyznaj臋, 偶e czasami rzuc臋 okiem na horoskop w jakiej偶 gazecie, ale raczej dla zabawy, ani偶eli dla wiary 馃槈

Panienka2
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

A tak,mnie tak偶e czasami leci oko w stron臋 horoskopu,ale tylko po to,aby si臋 po偶mia膰.Tak jak pisa艂am wy偶ej,bardziej wierz臋 w sny ni偶 jakiekolwiek wr贸偶by,bo to jest naci膮ganie ludzi na pieni膮dze i wmawianie im niestworzonych rzeczy. :-

majeranekowa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 33
    • Bywalec

nigdy w 偶yciu 馃檪

kasia2812
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 49
    • Sta艂y bywalec

C贸偶 z wr贸偶bami tak jak z 偶yciem si艂a sugestii jak b臋d臋 my偶le膰 negatywnie to tak b臋dzie
    a je偶li b臋d臋 optymistk膮 to we wr贸偶bie b臋d臋 widzie膰 same pozytywne rzeczy i 偶e sprawdzi si臋 jupi

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 48 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋