• Autor
    Odp.
  • rubella15
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Nie wierzę choć często czytam z nudów ;D okazało się, że mój horoskop chiński to strzał w dziesiątkę.

szyms88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

jak pomyżlne, to z chęcią uwierzę 😀

karo_123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

we wróżby jako takie nie, ale w senniki a i owszem 🙂

ka1991
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja przyznam szczerze że w horoskopy wierzę i mam dla Was żwietną stronkę : [usunięto_link] naprawdę polecam, super horoskopy itp 😀 A co do wróżb to jednak troszkę mniej mnie interesują i jakoż mniej w nie wierze, ale horoskopy jak najbardziej.. w końcu się sprawdzają , nie wiadomo dlaczego, ale tak jest 🙂 Wyczytujemy w nich rzeczy które się spełniają, dzieję się to w naszym życiu więc coż w tym jest 🙂

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Nie wierzę we wróżby i horoskopy. Jak dla mnie to głównie autosugestia.

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

To prawda,ale ludzie wierzą we wszystko to co im niby wróżka powie. Czasem są to rzeczy niewiarygodne,a i tak naiwni dają się wpuszczać w maliny,stresując się przy tym niemiłosiernie,np no wróżka im przepowiedziała. Paranoja. Nie wierzę w nic co ma związek z kartami,horoskopami. Wierzę natomiast w przepowiednie typu królowej Saby,to co ona opisała w swojej książecze /czytałam i mam ją/ to wszystko jak do tej pory się sprawdza.Czasami aż strach się bać.

mis11
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Niedawno zacząłem prowadzić bloga o wróżbach. Uważam, że wróżba działa. Problem tkwi we wróżącym i interpretacji. W skrajnych przypadkach można popażć w uzależnienie od wyręczania nas w decyzjach [usunięto_link]

PachnacaAzalia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Ja nie wierzę we wróżby, ale czasami to może być fajna zabawa, np. dla dzieciaków :).

Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

postokroc mowię NIE, jako zabawa spoko, ale trzeba z tym nieco uwważac w odniesieniu do dzieci, bo one łatwo się ekscytują :/

jaskraweslonko
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Macie racje, horoskopy nie powinny być podstawą wiary, że pierwszą rzeczą którą rano robisz jest przeczytanie horoskopu, ale nie uważacie że czasem potrafią poprawić humor kiedy coż z horoskopu czy wróżby się spełni. Każdemu człowiekowi przypada bardziej to dzięki czemu czuje się lepszym człowiekiem, podwyższa mu się samoocena. O takich rzeczach dowiedziałam się na [usunięto_link].

Panienka2
    Member
    • Zapaleniec

Jest jedna rzecz w którą wierzę,to są moje sny,one przeważnie się w 100 % sprawdzają.Chociaż czasami wolałabym,aby tak nie było.

djlevine
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Coż w tym musi być.. Niektóre się sprawdzają..

Agusiek1
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Oczywiżcie, że nie wierzę. Chciaż miło jest czasami poczytać sobie horoskop z dobrą przepowednią i próbowac uwierzyć zwłaszcza, gdy ma się ciężki dzień 🙂

Panienka2
    Member
    • Zapaleniec

hi hi hi – czasami i ja jeżli przepowiednia jest spoko to czytam,jeżli nie po mojej myżli,udaję,żę jej nie ma i nie czytam. Ale kiedyż pamiętam,jako małolatka przecież lało się wosk na andrzejki i wszyscy prawie w to wierzyli.Ustawiało się buty jeden za drugim. A teraz w tych czasach raczej każdy myżli realistycznie,bo to co pisze w horoskopach to same brednie.Przecież to układają zwykli żmiertelnicy. 😀 🙁 Ale czarnego kota jednak omijam z daleka.I jak widzę kominiarza,łapię się za guzik.Głupota,ale taki odruch bezwarunkowy. 😆

Kamyk_419
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Lepiej wierzyć w siebie niż we wróżby !:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy wierzycie we wróżby?"

Przewiń na górę