- AutorOdp.
- 8 grudnia 2009 at 09:20
Pytanie dla pieknych Pan… Czy wysportowana sylwetka (nie mam na mysli skoksowanej sylwetki ala Pudzian, ale bardziej typ fitness) jest atutem podczas podrywu. Jak duze ma to dla Was znaczenie?
8 grudnia 2009 at 10:14Dla mnie nie ma żadnego.
8 grudnia 2009 at 13:21Moze od innej strony… Mi nasuwaja sie takie stwierdzenia. Im Kobieta jest mniej atrykcyjna tym chyba mniej zwraca uwage na wyglad partnera (w tym sylwetke). Im bardziej atrakcyjna tym wieksza…
Poza tym piekne Kobiety maja zazwyczaj piekne kolezanki, wiec majac atrakcyjnego fizycznie (z wysportowana sylwetka) partnera czuja sie lepiej w gronie swoich kolezanek niz gdyby mialy przecietnego fizycznie faceta (lub jakiegos chuderlaka / grubasa). Czy to prawda?8 grudnia 2009 at 17:23[usunięto_link] wrote:
Im Kobieta jest mniej atrykcyjna tym chyba mniej zwraca uwage na wyglad partnera (w tym sylwetke). Im bardziej atrakcyjna tym wieksza…
Poza tym piekne Kobiety maja zazwyczaj piekne kolezanki, wiec majac atrakcyjnego fizycznie (z wysportowana sylwetka) partnera czuja sie lepiej w gronie swoich kolezanek niz gdyby mialy przecietnego fizycznie faceta (lub jakiegos chuderlaka / grubasa). Czy to prawda?hahaha, chłopie, czego Ty się napaliłeż?
Zamiast kombinować – leć na siłownię!
Jak będziesz wysportowany to przekonasz się na własnej skórze jak to jest 🙂8 grudnia 2009 at 21:00😕
12 grudnia 2009 at 23:42Ja i moje piękne koleżanki stawiamy raczej na urok osobisty a nie na wysportowaną sylwetkę 😛
13 grudnia 2009 at 02:53Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
Ja i moje piękne koleżanki stawiamy raczej na urok osobisty a nie na wysportowaną sylwetkę 😛
A co sądzicie o tym, jak facet powiedzmy ma ogólnie trochę miężni i kawał chłopa z niego, budzi respekt, tle przy tym lekko słodko troszeczkę niezdarny jest? Zakładając, że ma urok osobisty, ale niestety typowo koleżeński 🙁
13 grudnia 2009 at 08:35A mnie się tam wysportowana sylwetka-czy to bardziej kulturystyczna czy fitnessowa podoba. Ale to już moje osobiste zboczenie zawodowe:p Mój Ukochany jest przypakowany,na siłowni wszyscy moi kumple są przypakowani i wyglada to bardzo fajnie,estetycznie itd-nie uwierzę,że ktokolwiek woli chuderlaka z płaską klatką niż ładnie wyrzeźbionego,atletycznego mężczyznę (nie mówię o nalanych,nażwinionych koksach bez karku!)
Zresztą nie ma co ukrywać,że w 1szej chwili zwracamy uwagę na wygląd-a dopiero później poznajemy charakter,poziom inteligencjii i decydujemy czy mamy ochotę bliżej poznac daną osobę czy nie! Ani sam wygląd ani sam super-charakter tu nie wystarczy!
13 grudnia 2009 at 11:03Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
Ani sam wygląd ani sam super-charakter tu nie wystarczy!
Doskonale się z Tobą zgadzam 8)
14 grudnia 2009 at 15:15😕
14 grudnia 2009 at 16:40nowe wcielenie samyka 😆
14 grudnia 2009 at 17:02juz to chyba mowilem, apropo tego co gada ten przychlast emce:
ostatni miesiac ze wszystkich sil staralem sie uwolnic od jakiejs panny, dzien w dzien mnie meczyla, milion smsow dziennie, wszelkimi sposobami staralem sie ja przekonac ze nie jestem zainteresowany, ale uparla sie glupia
dodam ze bynajmniej nie bylo jakas oblesna, calkiem ladna, ale ciagle gadala i to straszne glupoty, usta sie jej nie zamykaly
a wygladam jak patyk, mam 190 cm wzrostu i 70 kg wagi
nie wiem jak oblesnym, nudnym, nieciekawym, glupim trzeba byc zeby nie wzbudzac niczyjego zainteresowania14 grudnia 2009 at 20:05😕
6 stycznia 2010 at 09:21„Czy wysportowana sylwetka jest atutem”?
Oczywiżcie że jest, ludzie uzurpują sobie prawo do oceniania innych na podstawie wyglądu i ubioru. Nazywają to pierwszym wrażeniem. Inną sprawą jest, że tzw. pierwsze wrażenie można łatwo zmienić, ale to nie temat na ten wątek.
Poza tym, wysportowana sylwetka żwiadczy wyłącznie dobrze o włażcicielu/włażcicielce. Dlaczego ktoż, kto np. uprawia jakiż sport, ćwiczy systematycznie na siłce bo to po prostu lubi miałby się oglądać za laskami z nadwagą? Bo charakter się liczy? 🙂
11 stycznia 2010 at 04:34😕
- AutorOdp.