- AutorOdp.
- 10 maja 2010 at 21:32
@Kowal wrote:
Można być inteligentnym i oczytanym oraz dodatkowo wysportowanym
ależ uwierz, że można 😉 Kowi 😆 ja np. takim się staram… być
proszę, tylko mnie nie zbesztaj, żebym sie musiał wylizywać z głębokich ran 🙄[usunięto_link] wrote:
pewnie mozna, czemu nie
i bardzo fajnie Stary, chętnie Ci poprę
[usunięto_link] wrote:
ale skoro inteligentnych jest z 5%, wysportowanych ze 20%, to wychodzi nam tylko 1% inteligentnych i wysportowanych jednoczesnie ;p trzeba dlugo szukac 😀
a tu Ci się coż pomerdało w tej całej matematyce – już nie wiem jaki procent jest SPOKO 😀 może jednak to szukanie nie trwa aż tak długo? 😉 wystarczy trochę wrażliwej duszy!?
10 maja 2010 at 23:49[usunięto_link] wrote:
pewnie mozna, czemu nie
ale skoro inteligentnych jest z 5%, wysportowanych ze 20%, to wychodzi nam tylko 1% inteligentnych i wysportowanych jednoczesnie ;p trzeba dlugo szukac 😀Teoretyzowanie,znam wielu.
🙂
[usunięto_link] wrote:ależ uwierz, że można 😉 Kowi 😆 ja np. takim się staram… być
proszę, tylko mnie nie zbesztaj, żebym sie musiał wylizywać z głębokich ran 🙄To chyba dobrze 😀
11 maja 2010 at 16:44Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
to jest proste, jak ktos ma predyspozycje sportowe to niech siedzi na silce i wyrywa laski na bicepsy, jak ktos ma predyspozycje intelektualne niech czyta ksiazki i wyrywa laski blyskotliwoscia, zaden problem, mysle ze kazdy facet znajdzie cos w sobie na co zlapie fajna dziewczyne
Zawsze można to wszystko połączyć i wypożrodkować. Tacy menadżerowie to wysportowani, pewnie siebie faceci, a nie miękkie kluchy bez prawa jazdy, co ciągle w książkach siedziały. Myżlę, że też totalny tuman nigdy nie będzie prawdziwym mistrzem sportu, bo do tego też trzeba mieć łeb i psychikę
11 maja 2010 at 19:48e tam, Pudzian jest pustakiem a jakos sobie radzi
a co do menadzerow, to dobrymi sa ci ktorzy maja mocna psychike, nie boja sie ryzykowac, maja odpowiednie podejscie i orginalne pomysly, akurat wyksztalcenie nie ma tutaj nic do rzeczy
ale nie trzeba byc menadzerem zeby poderwac laske, gusta sa rozne, wystarczy znalesc w sobie zalety i je eksponowac, zaden problem
11 maja 2010 at 22:26ja tam mimo wszystko lubię wysportowane kobitki 😉 jezUUU, ale żliczne!
najlepiej żeby też coż myżlały i… czuły 😀 zappraszam do sprzeczek 😆19 maja 2010 at 11:43Zupełnie nie rozumiem dlaczego wciąż funkcjonuje stereotyp osoby wysportowanej czy ładnej i głupiej jednoczesnie.
Bywam na naprawdę różnych siłowniach bo oprócz tej jednej na której ćwiczę lubię zwiedzać i odwiedzać inne-spotykam tam masę ludzi, z wieloma rozmawiam i zapewniam Was, że łyse i durne karki siłowniowe zdarzają się naprawdę rzadko.
19 maja 2010 at 15:53moja panna tez chodzi na silke, co nie znaczy ze uwazam ja za glupia haha :d
kazdy niech robi na co ma ochote, mi to tam wisi, pewnie ze wysportowana sylwetka to atut, tak samo jak np, dlugie nogi u kobiet, co nie znaczy ze nie ma innych i facet powiedzmy, niewysportowany, albo dziewczyna bez dlugich nog nie moze sie podobac, wielkie mi halo19 maja 2010 at 16:17Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
e tam, Pudzian jest pustakiem a jakos sobie radzi
Nie nazwałbym go pustakiem. Ma ogromne samozaparcie, pasję, chęć pokonywania coraz to nowych celów oraz smykałkę do biznesu. To bardzo przedsiębiorczy człowiek, który bynajmniej nie tylko nie na samym uprawianiu sportu zarabia, ale również na różnych inwestycjach
- AutorOdp.