• Autor
    Odp.
  • anusia1
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Czy kto偶 sobie to robi艂 i gdzie 馃榾

Ulenia
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ja sobie kiedys robilam w Lublinie w jednym gabinecie kosmetycznym 馃槢 paszki 馃榾
    ale to glupiego robota bo trzeba wykonac przynajmniej 4 zabiegi po ok 300zl i potem ok raz na pol roku bo niektore wloski moga odrastac :/ droga zabawa :/

rastman
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja sobie robi艂em trwa艂膮 depilacj臋 laserem r膮k kilka miesi臋cy temu i ani w艂oska. Najlepiej jasna cera i ciemne ow艂osienie. Ja by艂em w warszawie – xxxxxxxxxxxxx . Og贸lnie polecam cho膰 blondyni i rudzi podobno mog膮 mie膰 problemy. pozdrawiam

edit
    jakubek

Street_man
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 51
    • Sta艂y bywalec

Depilacja laserowa nie jest zalecana dla os贸b, kt贸re maj膮 jasne w艂oski. Laser ich po prostu nie 'chwyta’.
    Depilacje najefektywniej obecnie robi si臋 za pomoc膮 urz膮dzenia Light Sheer (szybka i bezpieczna depilacja).
    Z tego co mi wiadomo, to salon der-med jest najbardziej znany w Krakowie.
    Je偶li kto偶 jest zainteresowany tematem i jest z Krakowa – mog臋 dla niego przeprowadzi膰 research + ewentualne wywiady z ekspertami z niekt贸rych salon贸w.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Pozdrawiam

edit
    jakubek

olivia
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja robilam w krakowie w osteomedzie bikini. Fakt nie jest to tani zabieg i trzeba powtarza膰 ale warto.

aneczka70
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja by艂am w yes w wawie na depilacji laserowej. 馃檪

jagoda4
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Ja robilam w krakowie w osteomedzie bikini. Fakt nie jest to tani zabieg i trzeba powtarza膰 ale warto.

Co jaki czas trzeba powtarza膰 i gdzie by艂a偶 w Krakowie?

[usuni臋to_link]

olivia
    Member
    • Bywalec

Robi艂am na Kazimierza wielkiego w centrum medycznym osteomed. zabieg powtarzany jest co 3/4 tygodnie lekarz ustala to indywidualnie. Zawsze najlepiej sie wcze偶niej skonsultowa膰 i dowidzie膰 ile razy mniej wiecej trzeba bedzie go powtarzac i wjakich odstepach

Verona
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 42
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

Co jaki czas trzeba powtarza膰 i gdzie by艂a偶 w Krakowie?

[usuni臋to_link]

Ja by艂am w Vesunie w Bonarce. Polecam – pe艂na profeska:) A je偶li chodzi o czas, to 4 do 6 tygodni.

madzikas
    Member
    • Odp.: 49
    • Sta艂y bywalec

Robi艂am light sheerem pachy, m贸wi膮, 偶e najlepszy na rynku, ale po 3 razach wci膮偶 mam sporo w艂osk贸w. Co prawda cz臋偶膰 si臋 kruszy i s膮 s艂absze(a w艂osy mam raczej mocne i du偶o), wi臋c podejrzewam,偶e u mnie trzeba b臋dzie wykona膰 z 6-7 zabieg贸w. wszystko zalezy te偶 od parametr贸w.

werkaa
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 606
    • Zas艂u偶ony

A po takim zabiegu mia艂y偶cie podraznion膮 sk贸r臋? Jakies zaczerwienienie czy krostki?

olivia
    Member
    • Bywalec

Ja mia艂am odrobine zaczerwienion膮 skure jakos dwa dni po zabiegu. ale nie krostki tylko takie placki. potem samo zeszlo.

olifffka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja sobie robi艂am w salonie Viviean w 艁odzi u bardzo fajnej Pani Kasi!Ceny maj膮 super – [xxxxx] + fajne promocje. Ja sobie robi艂am paszki bo teraz w lato nie chcialam sobie na slo艅cu zrobi膰 kuku po depilacji,ale zaczyna sie jesie艅 wiec ju偶 bede mog艂a normalnie z nogami sie tam pojawi膰, tym bardziej ze trzeba na kilka tyg odstawi膰 depilator 馃槢

EDIT:kowal2

ola87
    Member
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

a widzia艂y偶cie [xxxxxx]

EDIT:kowal2

bryzja
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Ja poddawa艂am si臋 laserce w okolicach bikini- zaledwie dwa razy, a i tak efekt jest super. Wcale nie mam mega grubych i czarnych w艂os贸w, a zabieg jest bole偶nie zno偶ny, chocia偶 ma艂o przyjemny. Potem ju偶 mi by艂o szkoda kasy na kolejne serie, ale chyba wykupie pakiet na zabiegi w grouponie czy innym portalu grupowych zakup贸w.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " depilacja laserowa"

Przewi艅 na g贸r臋