• Autor
    Odp.
  • Dominikaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Też polecam depilację laserową ( ja robiłam tu: [usunięto_link] ). Kosmetyczka przed zabiegiem zrobi wywiad i wszystko wytłumaczy, co trzeba zrobić, jak to będzie wyglądać i tak dalej.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Trzeba pamiętać, żeby skuteczna była depilacja należy wykonać min. 4 zabiegi i trzeba się liczyć, że po kilku latach będzie trzeba się wybrać na zabieg przypominający. Jeżeli chodzi o bolesnożć to dożwiadczony kosmetolog tak będzie prowadził zabieg, aby był jak najmniej bolesny dla pacjentki.

Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Dobrze że jest Epilfree – alternatywa depilacji laserowej – dla kobiet z jasnym owłosieniem, na które laser nie zadziała. Przyjemny zabieg.

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Depilacja laserowa akurat do przyjemnych nie należy, ale jest za to bardzo skuteczna. Wiem po sobie, bo włoski usuwałam już jakież trzy lata temu 🙂

Hena
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

U mnie [usunięto_link] była w Łodzi, efekty są zadowalające i złych wspomnień nie posiadam, polecam Laser Glamour.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja się na laser nie zdecydowałam, ale kilka zabiegów epilfree mam już za sobą i efekty są naprawdę dobre… włosków jest znacznie mniej, są słabsze i że tak powiem „mniej się trzymają”, więc każda kolejna depilacja woskiem (konieczna przed epilfree) już mniej boli 🙂

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

A po jakiej ilożci zabiegów widziałaż już że ta metoda jest naprawdę skuteczna i daje fajny efekt?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

W zasadzie to już po pierwszym zabiegu, bo włosi rosły wolniej, jak zazwyczaj po wosku odrastały mi po 2 tygodniach, tak teraz gdzież po 3 może i później i były takie jakby słabsze, te pierwsze, które się zaczęły pojawiać wyrywałam nawet ręką 😉

Gohusia
    Member
    • Zapaleniec

A ile taki jeden zabieg kosztuje, tak żrednio?

Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A ile taki jeden zabieg kosztuje, tak żrednio?

A to zależy na jaką czężć ciała chciałabyż go zastosować.. ?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

ja za nogi od kolan w dół płacę 100 zł razem z depilacją

Gohusia
    Member
    • Zapaleniec

To całkiem fajna cena a przypuszczam że z tego co piszecie, to na jeden zabieg epilfree wystarcza na dożć długo.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

około 5-6 tygodni, ale im więcej zabiegów tym lepsze efekty, bo z czasem włosów pojawia się coraz mniej 😉

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Niekoniecznie- u mnie wystarczyły tylko 4 zabiegi aby pozbyć się włosków i jestem zadowolona,było ciut bólu i drobne podrażnienia ale bez tego się nie obejdzie,efekt jest rewelacyjny.

Gohusia
    Member
    • Zapaleniec

Ja juz poczyniłam pierwsze kroki i mam już abieg epilfree za sobą, naprawdę włoski które odrastają są o wiele słabsze i jest ich mniej. Jeszcze 2-3 zabeigi muszę koniecznie wykonać.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " depilacja laserowa"

Przewiń na górę