- AutorOdp.
- 26 września 2014 at 08:49
Też polecam depilację laserową ( ja robiłam tu: [usunięto_link] ). Kosmetyczka przed zabiegiem zrobi wywiad i wszystko wytłumaczy, co trzeba zrobić, jak to będzie wyglądać i tak dalej.
5 listopada 2014 at 10:07Trzeba pamiętać, żeby skuteczna była depilacja należy wykonać min. 4 zabiegi i trzeba się liczyć, że po kilku latach będzie trzeba się wybrać na zabieg przypominający. Jeżeli chodzi o bolesnożć to dożwiadczony kosmetolog tak będzie prowadził zabieg, aby był jak najmniej bolesny dla pacjentki.
5 listopada 2014 at 21:06Dobrze że jest Epilfree – alternatywa depilacji laserowej – dla kobiet z jasnym owłosieniem, na które laser nie zadziała. Przyjemny zabieg.
6 listopada 2014 at 09:53Depilacja laserowa akurat do przyjemnych nie należy, ale jest za to bardzo skuteczna. Wiem po sobie, bo włoski usuwałam już jakież trzy lata temu 🙂
12 listopada 2014 at 18:46U mnie [usunięto_link] była w Łodzi, efekty są zadowalające i złych wspomnień nie posiadam, polecam Laser Glamour.
15 listopada 2014 at 19:13ja się na laser nie zdecydowałam, ale kilka zabiegów epilfree mam już za sobą i efekty są naprawdę dobre… włosków jest znacznie mniej, są słabsze i że tak powiem „mniej się trzymają”, więc każda kolejna depilacja woskiem (konieczna przed epilfree) już mniej boli 🙂
16 listopada 2014 at 23:40A po jakiej ilożci zabiegów widziałaż już że ta metoda jest naprawdę skuteczna i daje fajny efekt?
17 listopada 2014 at 16:51W zasadzie to już po pierwszym zabiegu, bo włosi rosły wolniej, jak zazwyczaj po wosku odrastały mi po 2 tygodniach, tak teraz gdzież po 3 może i później i były takie jakby słabsze, te pierwsze, które się zaczęły pojawiać wyrywałam nawet ręką 😉
26 listopada 2014 at 21:11A ile taki jeden zabieg kosztuje, tak żrednio?
29 listopada 2014 at 14:43[usunięto_link] wrote:
A ile taki jeden zabieg kosztuje, tak żrednio?
A to zależy na jaką czężć ciała chciałabyż go zastosować.. ?
29 listopada 2014 at 18:20ja za nogi od kolan w dół płacę 100 zł razem z depilacją
29 listopada 2014 at 22:08To całkiem fajna cena a przypuszczam że z tego co piszecie, to na jeden zabieg epilfree wystarcza na dożć długo.
21 grudnia 2014 at 20:22około 5-6 tygodni, ale im więcej zabiegów tym lepsze efekty, bo z czasem włosów pojawia się coraz mniej 😉
6 stycznia 2015 at 08:59Niekoniecznie- u mnie wystarczyły tylko 4 zabiegi aby pozbyć się włosków i jestem zadowolona,było ciut bólu i drobne podrażnienia ale bez tego się nie obejdzie,efekt jest rewelacyjny.
31 stycznia 2015 at 12:32Ja juz poczyniłam pierwsze kroki i mam już abieg epilfree za sobą, naprawdę włoski które odrastają są o wiele słabsze i jest ich mniej. Jeszcze 2-3 zabeigi muszę koniecznie wykonać.
- AutorOdp.