Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 61 do 75 (z 98 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dominikaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Te偶 polecam depilacj臋 laserow膮 ( ja robi艂am tu: http://bio-clinic.pl/depilacja-laserowa-laser-diodowy-2/ ). Kosmetyczka przed zabiegiem zrobi wywiad i wszystko wyt艂umaczy, co trzeba zrobi膰, jak to b臋dzie wygl膮da膰 i tak dalej.

Specjalista Aspazji
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Trzeba pami臋ta膰, 偶eby skuteczna by艂a depilacja nale偶y wykona膰 min. 4 zabiegi i trzeba si臋 liczy膰, 偶e po kilku latach b臋dzie trzeba si臋 wybra膰 na zabieg przypominaj膮cy. Je偶eli chodzi o bolesno偶膰 to do偶wiadczony kosmetolog tak b臋dzie prowadzi艂 zabieg, aby by艂 jak najmniej bolesny dla pacjentki.

Kasztan
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Dobrze 偶e jest Epilfree – alternatywa depilacji laserowej – dla kobiet z jasnym ow艂osieniem, na kt贸re laser nie zadzia艂a. Przyjemny zabieg.

olka_es
    Cz艂onek
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Depilacja laserowa akurat do przyjemnych nie nale偶y, ale jest za to bardzo skuteczna. Wiem po sobie, bo w艂oski usuwa艂am ju偶 jakie偶 trzy lata temu 馃檪

Hena
    Cz艂onek
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

U mnie depilacja laserowa by艂a w 艁odzi, efekty s膮 zadowalaj膮ce i z艂ych wspomnie艅 nie posiadam, polecam Laser Glamour.

Dorota123
    Uczestnik
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja si臋 na laser nie zdecydowa艂am, ale kilka zabieg贸w epilfree mam ju偶 za sob膮 i efekty s膮 naprawd臋 dobre… w艂osk贸w jest znacznie mniej, s膮 s艂absze i 偶e tak powiem „mniej si臋 trzymaj膮”, wi臋c ka偶da kolejna depilacja woskiem (konieczna przed epilfree) ju偶 mniej boli 馃檪

Gohusia
    Cz艂onek
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

A po jakiej ilo偶ci zabieg贸w widzia艂a偶 ju偶 偶e ta metoda jest naprawd臋 skuteczna i daje fajny efekt?

Dorota123
    Uczestnik
    • Maniak

W zasadzie to ju偶 po pierwszym zabiegu, bo w艂osi ros艂y wolniej, jak zazwyczaj po wosku odrasta艂y mi po 2 tygodniach, tak teraz gdzie偶 po 3 mo偶e i p贸藕niej i by艂y takie jakby s艂absze, te pierwsze, kt贸re si臋 zacz臋艂y pojawia膰 wyrywa艂am nawet r臋k膮 馃槈

Gohusia
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

A ile taki jeden zabieg kosztuje, tak 偶rednio?

Kasztan
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

@Gohusia wrote:

A ile taki jeden zabieg kosztuje, tak 偶rednio?

A to zale偶y na jak膮 cz臋偶膰 cia艂a chcia艂aby偶 go zastosowa膰.. ?

Dorota123
    Uczestnik
    • Maniak

ja za nogi od kolan w d贸艂 p艂ac臋 100 z艂 razem z depilacj膮

Gohusia
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

To ca艂kiem fajna cena a przypuszczam 偶e z tego co piszecie, to na jeden zabieg epilfree wystarcza na do偶膰 d艂ugo.

Dorota123
    Uczestnik
    • Maniak

oko艂o 5-6 tygodni, ale im wi臋cej zabieg贸w tym lepsze efekty, bo z czasem w艂os贸w pojawia si臋 coraz mniej 馃槈

Admarkt_pl
    Cz艂onek
    • Odp.: 96
    • Sta艂y bywalec

Niekoniecznie- u mnie wystarczy艂y tylko 4 zabiegi aby pozby膰 si臋 w艂osk贸w i jestem zadowolona,by艂o ciut b贸lu i drobne podra偶nienia ale bez tego si臋 nie obejdzie,efekt jest rewelacyjny.

Gohusia
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

Ja juz poczyni艂am pierwsze kroki i mam ju偶 abieg epilfree za sob膮, naprawd臋 w艂oski kt贸re odrastaj膮 s膮 o wiele s艂absze i jest ich mniej. Jeszcze 2-3 zabeigi musz臋 koniecznie wykona膰.

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 61 do 75 (z 98 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋