• Autor
    Odp.
  • DorotaK
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Ja robi艂am w Warszawie w gabinecie Wasylkowscy i jestem bardzo zadowolona. Koszt takiego zabiegu jest zadowalaj膮cy bior膮c pod uwag臋 efekty. Robi艂am pod pachami i w膮sik i mam nadziej臋, 偶e w艂osy juz nigdy nie odrosn膮

Ishtar
    Participant
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

O rany, kompletnie nie wiem o czym m贸wicie. Co to jest za metoda? 馃榾

DorotaK
    Member
    • Bywalec

Depilacja laserowa – promieniowaniem specjalista usuwa ci w艂oski, niszczy cebulki i juz nigdy nie odrastaj膮. fakt, 偶e zabieg jest nie co odczuwalny, ale da si臋 spokojnie wytrzyma膰. no i potrzeba kilka zabieg贸w, 偶eby mie膰 g艂adziutk膮 sk贸r臋, ale warto z ca艂膮 pewno偶ci膮 i juz na zawsze ma si臋 spok贸j.

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

W艂oski odrastaj膮, jednym wcze偶niej, drugim p贸藕niej, ale odrastaj膮…

Ja raczej polecam metod臋 epilfree, zabieg wykonuje si臋 po depilacji woskiem, po kilku zabiegach mo偶esz uzyska膰 podobne efekty, co po depilacji laserowej (raz na jaki偶 czas b臋dziesz robi膰 zabieg przypominaj膮cy i po k艂opocie z w艂oskami), a jednak cena tutaj jest sporo ni偶sza i nie ma tylu przeciwwskaza艅 co do depilacji laserowej.

Ishtar
    Participant
    • Zapaleniec

U mnie laser nie bardzo, nie powinnam a poza tym jestem blondynk膮. A ta druga metoda m贸wisz, 偶e taniej wychodzi? Jak mniej wi臋cej kszta艂tuj膮 si臋 koszty i jak wygl膮da sam zabieg?

JarekZ
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Mia艂em do偶膰 ow艂osione plecy i 3 razy pr贸bowa艂em depilacji laserowej, kt贸ra nie odnios艂a dobrych efekt贸w. Dopiero gdy kupi艂em urz膮dzenie do domowej depilacji laserowej, to pozby艂em si臋 ow艂osienia.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

U mnie laser nie bardzo, nie powinnam a poza tym jestem blondynk膮. A ta druga metoda m贸wisz, 偶e taniej wychodzi? Jak mniej wi臋cej kszta艂tuj膮 si臋 koszty i jak wygl膮da sam zabieg?

My偶l臋, 偶e ceny zale偶膮 od miasta, najlepiej zadzwoni膰 i zapyta膰. Ja p艂ac臋 oko艂o 100 z艂 za nogi, razem z woskiem. A sam zabieg jest bezbolesny, nawet przyjemny, bo to tylko posmarowanie n贸g takimi dwoma preparatami po depilacji woskiem, a depilacja to juz wiadomo jak wygl膮da 馃槈

bacha11
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Moim zdaniem taka depilacja jest idealna zw艂aszcza przez lato

DorotaK
    Member
    • Bywalec

No tutaj si臋 akurat nie zgodz臋, poniewa偶 kremy po depilacji nie sa tak skuteczne jak laser. Poza tym jak sama wspomnia艂a偶 zabieg trzeba powtarza膰 i to wcale nie rzadko bo nawet kilka razy w roku.

A co do blondynki – sa juz lasery, kt贸re dzia艂aj膮 tez na cienkie i jasne w艂oski tak偶e spokojnie 馃榾

lenka5
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hejka dziewczyny! Mam pytanko, planuj臋 sobie kupi膰 depilator laserowy, taki domowy rzecz jasna, mam straszne krosty po goleniu i mam mn贸stwo problem贸w z tym zwi膮zanych 馃懣 czyta艂am o tym na forach ale ma艂o jest takich bardziej aktualnych, tutaj znalazlam najbardziej w miar臋 aktualny watek: [usuni臋to_link] ale opinie bardziej negatywne ni偶 pozytywne :/ to mnie zachwia艂o, dlatego chodz臋 i pytam, czy warto czy te偶 nie? wiem, 偶e to spory wydatek i jestem tego 偶wiadoma, ale jak wasze opinie z tym zwi膮zane? 馃槢

DorotaK
    Member
    • Bywalec

Moim zdaniem to chyba lepiej ju偶 wybra膰 si臋 do dobrego gabinetu dermatologicznego (mog臋 poleci膰 Wasylkowscy, bo sama tam robi艂am) ni偶 wydawa膰 kas臋 na marnej jako偶ci produkt. Za nawet kilka st贸wek nie kupisz tak dobrego urz膮dzenia, jakim dysponuj膮 profesjonalne gabinety.

Ishtar
    Participant
    • Zapaleniec

A jak wychodzi cenowo ta epilfree w艂a偶ciwie? Rzeczywi偶cie taniej?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no oczywi偶cie… cena zabiegu zalezy od miasta pewnie, ale ja za nogi od kolan w d贸艂 p艂ac臋 w granicach 100 z艂 i to ju偶 z woskiem, raz na 5-6 tygodni, a p贸藕niej ju偶 znacznie rzadziej, to tak na prawd臋 偶aden wydatek w por贸wnaniu do lasera.

Ishtar
    Participant
    • Zapaleniec

No faktycznie – przeliczaj膮c du偶a r贸偶nica jest. Kolejny argument na tak, jak dla mnie.

Kasztan
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Na stronce mo偶na zerkn膮膰 w mie偶cie gdzie sa salony robi膮ce zabieg i porowna膰 sobie ceny zabieg贸w.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " depilacja laserowa"

Przewi艅 na g贸r臋