• Autor
    Odp.
  • baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Najlepiej chyba stosować laser Vectus. Jak ktoż jest z Warszawy to dobrze robią taką depilację w klinice Elite.

Wiosenka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

To może pomyżl o Epilfree jak pisały dziewczyny wyżej? Naprawdę działa 🙂 wystarczy kilka zabiegów. A cena jest rewelacyjna.

patrycjaknut
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A na czym polega ten zabieg Epilfree? Czy jego efekty są trwałe, to znaczy na zawsze czy na przykład trzeba powtwarzać po jakimż czasie/

Ishtar
    Participant
    • Tematów: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A na czym polega ten zabieg Epilfree? Czy jego efekty są trwałe, to znaczy na zawsze czy na przykład trzeba powtwarzać po jakimż czasie/

Ja jeszcze żwieża w tym temacie, ale postaram się pomóc. Najprożciej mówiąc – usuwasz włoski woskiem albo pastą, a potem masz masaż i pani kosmetyczka wmasowuje Ci taki specjalny preparat, po którym odrasta ich mniej i słabsze. Powtarzanie pewnie zależy od tego jak Ci rosną, mnie pani zalecała powrót po ok. 4 tygodniach, ale efekty jako takie są trwałe – zwłaszcza z tego co piszą tu dziewczyny po kilku zabiegach. 🙂

Ishtar
    Participant
    • Tematów: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ja jeszcze żwieża w tym temacie, ale postaram się pomóc. Najprożciej mówiąc – usuwasz włoski woskiem albo pastą, a potem masz masaż i pani kosmetyczka wmasowuje Ci taki specjalny preparat, po którym odrasta ich mniej i słabsze. Powtarzanie pewnie zależy od tego jak Ci rosną, mnie pani zalecała powrót po ok. 4 tygodniach, ale efekty jako takie są trwałe – zwłaszcza z tego co piszą tu dziewczyny po kilku zabiegach. 🙂

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

pewnie częstotliwożć zabiegów to kwestia indywidualna, ale na jak długo można powstrzymać zabieg odrastania włosków, a jak z cena tego zabiegi opóźniającego odrastania włosków?

Zdrowie-i-uroda_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Dla mnie osobiżcie nie ma niczego bardziej skutecznego w kwestii depilacji niż włażnie laser. Wiele osób narzeka na jego cenę,ale w zamian za to na stałe pozbywamy się zbędnego owłosienia i mamy spokój,bez stresu,bólu czy podrażnień. Jeżeli ktoż nie może udać się na zabieg,to zostaje depilator domowy,przy zastosowaniu dobrego kremu czy balsamu,także osiągniemy znakomity efekt.

kasian85
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Ja tez robiłam na kazimierza wlk w Krakowie – bardzo fajny salon i mila obsluga. U mnie skonczylo się na 4 zabiegach i bardzo dobrze, bo do przyjemnożci to nie należy. Na szczężcie polecono mi krem swiss medical , który kupowałam przez stronke [usunięto_link]. Generalnie z zabiegow jestem bardzo zadowolona, jest efekt dlugotrwaly a to najważniejsze 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " depilacja laserowa"

Przewiń na górę