- AutorOdp.
- 29 kwietnia 2015 at 18:00
Najlepiej chyba stosować laser Vectus. Jak ktoż jest z Warszawy to dobrze robią taką depilację w klinice Elite.
9 maja 2015 at 12:05To może pomyżl o Epilfree jak pisały dziewczyny wyżej? Naprawdę działa 🙂 wystarczy kilka zabiegów. A cena jest rewelacyjna.
12 maja 2015 at 21:23A na czym polega ten zabieg Epilfree? Czy jego efekty są trwałe, to znaczy na zawsze czy na przykład trzeba powtwarzać po jakimż czasie/
31 maja 2015 at 12:03[usunięto_link] wrote:
A na czym polega ten zabieg Epilfree? Czy jego efekty są trwałe, to znaczy na zawsze czy na przykład trzeba powtwarzać po jakimż czasie/
Ja jeszcze żwieża w tym temacie, ale postaram się pomóc. Najprożciej mówiąc – usuwasz włoski woskiem albo pastą, a potem masz masaż i pani kosmetyczka wmasowuje Ci taki specjalny preparat, po którym odrasta ich mniej i słabsze. Powtarzanie pewnie zależy od tego jak Ci rosną, mnie pani zalecała powrót po ok. 4 tygodniach, ale efekty jako takie są trwałe – zwłaszcza z tego co piszą tu dziewczyny po kilku zabiegach. 🙂
31 maja 2015 at 12:06[usunięto_link] wrote:
A na czym polega ten zabieg Epilfree? Czy jego efekty są trwałe, to znaczy na zawsze czy na przykład trzeba powtwarzać po jakimż czasie/
Ja jeszcze żwieża w tym temacie, ale postaram się pomóc. Najprożciej mówiąc – usuwasz włoski woskiem albo pastą, a potem masz masaż i pani kosmetyczka wmasowuje Ci taki specjalny preparat, po którym odrasta ich mniej i słabsze. Powtarzanie pewnie zależy od tego jak Ci rosną, mnie pani zalecała powrót po ok. 4 tygodniach, ale efekty jako takie są trwałe – zwłaszcza z tego co piszą tu dziewczyny po kilku zabiegach. 🙂
28 lipca 2015 at 21:04pewnie częstotliwożć zabiegów to kwestia indywidualna, ale na jak długo można powstrzymać zabieg odrastania włosków, a jak z cena tego zabiegi opóźniającego odrastania włosków?
11 sierpnia 2015 at 08:51Dla mnie osobiżcie nie ma niczego bardziej skutecznego w kwestii depilacji niż włażnie laser. Wiele osób narzeka na jego cenę,ale w zamian za to na stałe pozbywamy się zbędnego owłosienia i mamy spokój,bez stresu,bólu czy podrażnień. Jeżeli ktoż nie może udać się na zabieg,to zostaje depilator domowy,przy zastosowaniu dobrego kremu czy balsamu,także osiągniemy znakomity efekt.
9 września 2015 at 21:14Ja tez robiłam na kazimierza wlk w Krakowie – bardzo fajny salon i mila obsluga. U mnie skonczylo się na 4 zabiegach i bardzo dobrze, bo do przyjemnożci to nie należy. Na szczężcie polecono mi krem swiss medical , który kupowałam przez stronke [usunięto_link]. Generalnie z zabiegow jestem bardzo zadowolona, jest efekt dlugotrwaly a to najważniejsze 🙂
- AutorOdp.