Wy艣wietlanie 8 wpis贸w - od 91 do 98 (z 98 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    baasiek
    Uczestnik
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Najlepiej chyba stosowa膰 laser Vectus. Jak kto偶 jest z Warszawy to dobrze robi膮 tak膮 depilacj臋 w klinice Elite.

Wiosenka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

To mo偶e pomy偶l o Epilfree jak pisa艂y dziewczyny wy偶ej? Naprawd臋 dzia艂a 馃檪 wystarczy kilka zabieg贸w. A cena jest rewelacyjna.

patrycjaknut
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

A na czym polega ten zabieg Epilfree? Czy jego efekty s膮 trwa艂e, to znaczy na zawsze czy na przyk艂ad trzeba powtwarza膰 po jakim偶 czasie/

Ishtar
    Uczestnik
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

@patrycjaknut wrote:

A na czym polega ten zabieg Epilfree? Czy jego efekty s膮 trwa艂e, to znaczy na zawsze czy na przyk艂ad trzeba powtwarza膰 po jakim偶 czasie/

Ja jeszcze 偶wie偶a w tym temacie, ale postaram si臋 pom贸c. Najpro偶ciej m贸wi膮c – usuwasz w艂oski woskiem albo past膮, a potem masz masa偶 i pani kosmetyczka wmasowuje Ci taki specjalny preparat, po kt贸rym odrasta ich mniej i s艂absze. Powtarzanie pewnie zale偶y od tego jak Ci rosn膮, mnie pani zaleca艂a powr贸t po ok. 4 tygodniach, ale efekty jako takie s膮 trwa艂e – zw艂aszcza z tego co pisz膮 tu dziewczyny po kilku zabiegach. 馃檪

Ishtar
    Uczestnik
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

@patrycjaknut wrote:

Ja jeszcze 偶wie偶a w tym temacie, ale postaram si臋 pom贸c. Najpro偶ciej m贸wi膮c – usuwasz w艂oski woskiem albo past膮, a potem masz masa偶 i pani kosmetyczka wmasowuje Ci taki specjalny preparat, po kt贸rym odrasta ich mniej i s艂absze. Powtarzanie pewnie zale偶y od tego jak Ci rosn膮, mnie pani zaleca艂a powr贸t po ok. 4 tygodniach, ale efekty jako takie s膮 trwa艂e – zw艂aszcza z tego co pisz膮 tu dziewczyny po kilku zabiegach. 馃檪

Miska26
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 501
    • Zas艂u偶ony

pewnie cz臋stotliwo偶膰 zabieg贸w to kwestia indywidualna, ale na jak d艂ugo mo偶na powstrzyma膰 zabieg odrastania w艂osk贸w, a jak z cena tego zabiegi op贸藕niaj膮cego odrastania w艂osk贸w?

Zdrowie-i-uroda_pl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Dla mnie osobi偶cie nie ma niczego bardziej skutecznego w kwestii depilacji ni偶 w艂a偶nie laser. Wiele os贸b narzeka na jego cen臋,ale w zamian za to na sta艂e pozbywamy si臋 zb臋dnego ow艂osienia i mamy spok贸j,bez stresu,b贸lu czy podra偶nie艅. Je偶eli kto偶 nie mo偶e uda膰 si臋 na zabieg,to zostaje depilator domowy,przy zastosowaniu dobrego kremu czy balsamu,tak偶e osi膮gniemy znakomity efekt.

kasian85
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja tez robi艂am na kazimierza wlk w Krakowie – bardzo fajny salon i mila obsluga. U mnie skonczylo si臋 na 4 zabiegach i bardzo dobrze, bo do przyjemno偶ci to nie nale偶y. Na szcz臋偶cie polecono mi krem swiss medical , kt贸ry kupowa艂am przez stronke http://naporost.pl. Generalnie z zabiegow jestem bardzo zadowolona, jest efekt dlugotrwaly a to najwa偶niejsze 馃檪

Wy艣wietlanie 8 wpis贸w - od 91 do 98 (z 98 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋