• Autor
    Odp.
  • piotr
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Prawda jest taka że jak s*** nie da to pies nie weźmie…. 😀
    Chłopak po prostu korzysta jak może 😀

dokladnie!

Dziewczyny ona jest na prawdę rewelacyjna w łóżku, włażciwie to jest bezbłędna. Na samą myżl robi mi się gorąco… to po prostu czuć w powietrzu.
    Wiecie co sie czuje gdy jest sie blisko siebie? Wtedy kiedy jest bardzo spontanicznie i gdy nigdy nie wiadomo jak nasze spotkanie sie skończy, to na prawdę jest baardzo pociągające. Rozumiemy sie często bez slów i myżlimy o tym samym. Uwielbiam ja całować w parku, na schodach na ulicy, w bramie, u mnie w mieszkaniu. Szczerze mówiąc jest mi wszystko jedno czy ona ma chłopaka, męża, dzieci, babkę bez dziadka, czy ja mam dziewczynę, wiem ze ona ze mnie nie zrezygnuje i ja z niej tez i bynajmniej… nie chodzi tylko o sex – nigdy tak na prawdę o to nie chodziło.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

I dobrze, że coż pomiędzy Wami jest, chociaż nie chciałabym żyć jako trzecia.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

brrr… ciężko się przegryźć przez ponad 4 strony takiej emocjonującej dyskusji… 😀

ech „biedny” piotrze, to Ci się oberwalo…
    powiedz proszę jedno, bo chyba nie wszystko rozumiem, a tygryski mają z reguły bardzo małe rozumki: chcesz z Nią być, czy nie?

btw. jeżli do kogoż możnaby tu mieć pretensje, to tylko do osoby zdradzającej, ALE:
    nie dziwmy się, że facet broni kobiety, na której (chyba) mu zależy (piszę „chyba”, bo jak już mówiłam nie wszystko rozumiem 😉 ), powinnysmy to uszanowac.

piotr
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

chcesz z Nią być, czy nie?

Nie będziemy ze soba. Jest 100 podowow dla których nie będziemy razem i drugie 100 dla których siebie nie zostawimy. Wiec nie zastanawialem sie nad tym. Moze kiedys w przyszlosci, dla mnie zawsze liczylo sie „tu i teraz”.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm… no ciekawe… coż… w takim razie z powodu niezrozumienia i nieznajomożci tematu odwołuję pytanie i wyłączam sie z tej dyskusji. (ale obserwować będe-może zrozumiem 😉 )

piotr
    Member
    • Zapaleniec

Kończąc ten wątek sprzed prawie 2 lat 😉

Ja jestem z kimż innym. A ona jest sama na własne życzenie.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

no i może to i lepiej 😀
    ale pewnie jesteż teraz o wiele szczężliwszy 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " do kobiet"

Przewiń na górę