- AutorOdp.
- 6 września 2007 at 22:44
[usunięto_link] wrote:
Matko,ależ Casanova z Ciebie!! 😯 😉
Jestem nieżmiałym, skromnym i grzecznym chłopcem. No dobrze, czasem lubię zawstydzać kobiete, mówiąc ze jej nogi byly wczoraj bardzo przyjemne w dotyku. To baardzo przyjemne kiedy następnego dnia rano, boicie sie spojżeć facetowi w oczy, gdy zrobiłyżcie cos nieprzyzwoitego.
7 września 2007 at 10:59[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Matko,ależ Casanova z Ciebie!! 😯 😉
Jestem nieżmiałym, skromnym i grzecznym chłopcem. No dobrze, czasem lubię zawstydzać kobiete, mówiąc ze jej nogi byly wczoraj bardzo przyjemne w dotyku. To baardzo przyjemne kiedy następnego dnia rano, boicie sie spojżeć facetowi w oczy, gdy zrobiłyżcie cos nieprzyzwoitego.
Nieżmiały,skromny,grzeczny… Brzmi naprawdę pięknie 😉
Jakbym zrobiła coż nieprzswoitego z facetem,którego ledwie znam to też bym się wstydzila 😉 😀7 września 2007 at 16:56Widze, za poznaliżmy się od dobrej strony 😀
Moje dziewczyny to… osobny temat 😀
Jestem hasąjacym Casanova, nie jestem za to zwierzakiem 😈
Mam JAKIś rozum 😀Na takich jak ja trzeba uważać 😉
7 września 2007 at 17:19[usunięto_link] wrote:
Na takich jak ja trzeba uważać 😉
Dokładnie tak sobie pomyslałam 😉
18 września 2007 at 20:31Znacie jakiegoż faceta co przeszedł na islam i miał kilka zon?
Prawo muzułmańskie zezwala na poligamie. Prawdą jest, że ogranicza liczbę żon do czterech, pod bardzo surowym warunkiem sprawiedliwego oraz równego ich traktowania, ale ja jako zodiakalna waga zawsze staram sie być sprawiedliwy. Za cudzołóstwo wg. szariatu groziłaby mi kara żmierci, co może nie jest zbyt humanitarne, ale wystarczająco odstraszające. Rodzina dzięki temu, bylaby o wiele silniejsza, liczniejsza, bogatsza. Niestety w krajach w których poligamia jest dozwolona i tak większożć zwiazków jest… monogamicznych. Jedyni Ci o wyższym statusie materialnym moga pozwolić sobie na ten luksus. Od swojej pierwszej dziewczyny dowiedziałem sie, ze u kobiet mieszkających razem (w tym wypadku sióstr) występuje cos takiego jak synchronizacja cyklu owulacyjnego, jakie sa tego konsekwencje, sam nie wiem, bo z nimi nie mieszkałem, czy ja bym to przezyl? Dobrze wiem, ze jedna potrafi dac ostro w kosc, a co dopiero dwie?! Poza tym, nie znam kobiet ktore sa w stanie mieszkac ze soba dluzej niz powiedzmy rok i nie drzec ze soba kotow, a przynajmniej nie obgadywać się za plecami. Pewnie dlatego socjobiolodzy okreslaja stosunki międzyludzkie jako 'monogamiczne ze sklonnoscia do zdrady’. 😉 A poważnie to mam duży kłopot z tymi dziewczynami, ja je obie kocham.18 września 2007 at 21:16Nie pozostaje Ci więc nic innego jak p****żć na islam i założyc harem 😉
18 września 2007 at 21:56[usunięto_link] wrote:
Nie pozostaje Ci więc nic innego jak p****żć na islam i założyc harem 😉
No wlasnie juz mam kastrowanego kota eunucha, wiec nie bede musial wchodzic na gejowskie forum i oglaszac castingu. Mam duze lozko, wiec spokojnie we troje sie wyspimy, wanna tez jest spora wiec nie powinno byc problemu. Moga byc poranne klotnie o lazienke.. Blondynka spedza duzo czasu w lazience, brunetka za to jest bardziej naturalna, ale lubi dlugie kąpiele hmmm kurcze bede musial kupic wieksza szafe, tutaj nie ma szans ciuchy dwoch kobiet sie nie zmieszcza, nie mowiac o butach. Shit happens. Jak je przekonać do tego pomysłu, macie jakies rady? Co prawda juz sie poznaly (chyba nawet podaly sobie reke), ale niestety nie mowia o sobie dobrze i wiem, ze nie przypadły sobie do gustu. Chyba nie pojda na ten uklad, co nie?
Moze najpierw oswiadcze ze bedac na urlopie w meczecie w Istambule doznalem oswiecenia i uwierzylem w Mahometa… pozniej bedzie z gorki… chyba.11 października 2007 at 08:23Szczerze mowiac jestem dzisiaj lekko w kropce. Po tym dlugim romansie (kurde rocznym) na boku ona przeprowadzila powazna rozmowe i powiedziala, ze chce odejsc od swojego faceta. Nie da sie ukryc, ze ich zwiazek przechodzi kryzys w ktorym ja niestety odegralem pewna role. W koncu taka rozmowa musiala nastapic, jak juz sie czara goryczy przelala. Tyle, ze ona chce swoje sprawy wyprostowac i… dac temu zwiazkowi jeszcze szanse. Wszystko byloby OK ja spotykam sie z inna dziewczyna (do ktorej zreszta nie jestem przekonany i jeszcze wiele przed nami), ale… zupelnie nie wiem co z nia zrobic. Dzisiaj mamy sie spotkac i nie wiem w ktora strone pociagnac to co jest miedzy nami. Powiniem zostac jej przyjacielem (bo do tej pory bylem kochankiem i nie wiem czy to jest mozliwe, ostatni raz jak sie z nia widzialem to mi sie wyplakala na ramieniu i sie namietnie calowalismy) czy w ogole zerwac ta znajomosc doszczetnie, szkoda mi tego wszystkiego niszczyc. Zalezy mi na niej i nie mam bladego pojecia jak wyjsc z tego z twarza. Ciezka sprawa i czeka mnie dzisiaj powazna rozmowa :/
11 października 2007 at 09:30@Onione wrote:
Jak dla mnie trudno wyjżć z twarzą ze zwiazku, w którym wciąż ktos kogos z kimż zdradza, ale, to tylko ja i moje dziwactwa. 😉
Rozumiem. Nie zawsze jednak układa sie tak jak Pan Bóg przykazał – po bożemu.
11 października 2007 at 09:48@Onione wrote:
bez nadinterpretacji, bitte.
to że nie akceptuję bigamistów/-istek nie znaczy, ze jestem zapchaną hostiami cizią.
pozdrawiamNie miałem zamiaru pisać tego złożliwie. Troche bardzo sie wszystko pokręcilo i staram sie to wszystko wyprowadzić na prosta, co wcale nie jest takie latwe. Moze gdybys znalazla sie w takiej sytuacji latwiej byloby Ci to zrozumiec.
16 października 2007 at 10:03[usunięto_link] wrote:
Ciezka sprawa i czeka mnie dzisiaj powazna rozmowa :/
Rozmowa skończyła sie tak, ze walnołem drzwiami o 4 nad ranem i wyszedłem. Później dostałem kilka smsow, ze nie powinienem sie tak zachowywać, tym bardziej po takiej rozmowie, ze jej przykro i szkoda itd.
Następnego dnia pojechałem z kumplami w góry, polecam, ale warto sie przygotować na żnieg po kolana 😉20 października 2007 at 10:01[usunięto_link] wrote:
Tymczasem poznałem kobietę z którą spotykam sie od roku, mieliżmy zostać przyjaciółmi, ale nic z tego nie wyszło. Ona jest w 5 letnim związku z facetem i spędziła ze mną kilka nocy, nie wiem jak ona sobie z tym radzi, to żwietna dziewczyna, ale ten układ jest morderczy… i nie wierzę że ona go zostawi. Czy jest jakież wyjżcie z tej sytuacji? Pewnie pozostaje jedynie czekać… bo żadne decyzje nie rozwiążą tych spraw.
hehe-po przeczytaniu pierwszego posta- wiedzalam juz ,jak sie ta sytuacja rozwinie …!!!
TRAGEDIA !!! 😈 😈 😈
laska zdradza swojego partnera (bo sie juz nim znudzila) ,szuka przygody (przyjazni ,hehehe 😆 😆 😆 )- ale ty jej w tym pomagasz !!! 😯
-nie masz szacunku do innych ludzi -tyle ci powiem !!! (mam tu na mysli przede wszystkim faceta tej dziewczyny…!!!)
nigdy nie nalezy angazowac sie w cos tak chorego !!! 😡
albo rybki albo akwarium !!! 👿
nie chce byc z tamtym – to niech zakonczy meczacy ja zwiazek… ❗ … po co oszukuje siebie i innych ? 😈
jak ty o niej napisales: SWIETNA DZIEWCZYNA ??? 😯 🙄
dla mnie to zwykla dziwka ! koniec kropka !
na dodatek: sama nie wie czego chce od zycia!!!boszsze piotr, jaki ty naiwny jestes… 🙄 😕
(no nie, chyba se chipsa podgryze ze zlosci zaraz… 😈 )
20 października 2007 at 10:38[usunięto_link] wrote:
hehe-po przeczytaniu pierwszego posta- wiedzalam juz ,jak sie ta sytuacja rozwinie …!!!
No wiesz ja na poczatku tego romansu tez wiedzialem jak ta sytuacja sie rozwinie 😉
[usunięto_link] wrote:
laska zdradza swojego partnera (bo sie juz nim znudzila) ,szuka przygody (przyjazni ,hehehe 😆 😆 😆 )- ale ty jej w tym pomagasz !!! 😯
Nie da sie ukryc, ze razem sobie pomagamy 🙂
[usunięto_link] wrote:
-nie masz szacunku do innych ludzi -tyle ci powiem !!! (mam tu na mysli przede wszystkim faceta tej dziewczyny…!!!)
No fakt, chyba nikt nie bedzie mial lekko z nią….
[usunięto_link] wrote:
nigdy nie nalezy angazowac sie w cos tak chorego !!! 😡
nie chce byc z tamtym – to niech zakonczy meczacy ja zwiazek… ❗ … po co oszukuje siebie i innych ? 😈
na dodatek: sama nie wie czego chce od zycia!!!Tak tak, dziwka, bo zdradza swojego faceta. W dodadatku bardzo atrakcyjna (co mi nawet mowia moje kolezanki) i nie wie do konca czego chce od zycia.
[usunięto_link] wrote:
boszsze piotr, jaki ty naiwny jestes… 🙄 😕
Eee nie tak bardzo, daje rade 😉
(no nie, chyba se chipsa podgryze ze zlosci zaraz… 😈 )
Widzisz ile emocji 🙂
20 października 2007 at 15:17Piotr napisal:
No wiesz ja na poczatku tego romansu tez wiedzialem jak ta sytuacja sie rozwinie 😉
Naomi:
swietnie- tylko pogratulowac rozumku ! 😕😡
Piotr napisal:
Nie da sie ukryc, ze razem sobie pomagamy 🙂Naomi:
facet- wez sie do roboty a nie za rozbijanie czyjegos zwiazku ! 👿
nie masz do tego zadnego prawa !!! 😈
…znajdz sobie inne zajecie ,niz wlazenie w czyjes zycie z buciorami…
… takie glupie zachowanie ,swiadczy tylko o tobie !!! 😡
..a ja brzydze sie takimi wlasnie osobami…bleeee 😡[usunięto_link] wrote:
Piotr napisal:
No fakt, chyba nikt nie bedzie mial lekko z nią….Naomi:
ty jestes po prostu beszczelny !!! 😡 jak mozesz sie w ogole wypowiadac na temat tego faceta ! 😯
nie znasz go,wiec zamilcz… 😕
poza tym , ty mu na pewno nie dorastasz do piet …!
… laska udowodnila ci sama ,ze tamten jest lepszy 😛
nie potrafila zostawic go dla ciebie – supermenie… 😛 😉
!!!
[usunięto_link] wrote:nigdy nie nalezy angazowac sie w cos tak chorego !!! 😡
na dodatek: sama nie wie czego chce od zycia!!!Piotr napisal:
Tak tak, dziwka, bo zdradza swojego faceta. W dodadatku bardzo atrakcyjna (co mi nawet mowia moje kolezanki) i nie wie do konca czego chce od zycia.Naomi:
tak wlasnie. dla mnie to totalny kurwiszon ktory stuka sie na dwa fronty ![usunięto_link] wrote:
boszsze piotr, jaki ty naiwny jestes… 🙄 😕
Piotr napisal:
Eee nie tak bardzo, daje rade 😉Naomi:
no chyba raczej nie , skoro robisz takie rzeczy ! 🙄 ´poza tym – ktory zakochany facet puscil by swoja przyszla zone sama do innego kraju,do pracy ??? 🙄
tylko naiwniak albo idiota 😆
maile moj drogi to za malo, na podtrzymanie prawdziwego zwiazku !!! 😆-trzeba bylo pakowac manatki i leciec razem z nia,skoro ci tak bardzo na niej zalezalo- a nie lamentowac ,ze dziewczyna znalazla sobie po jakims czasie innego…
🙄
– czemu tu sie dziwic z drugiej strony …??? 🙄
kobieta ma takie same potrzeby jak facet… 😕ty mogles sie spotykac (romansowac) z innymi – a twoja dziewczyna odrazu -fuj ,co ? 🙄
20 października 2007 at 15:45Myżlę, że ryzykowne jest wiązać się z kobietą/albo kimż kto zdradza, bo może zrobić to kolejny raz. Twój związek z narzeczoną się rozpadł, ale czekasz aż wróci? Myżlę, że dobrze, że jesteż w innym związku, ale ten tez Cię wykończy, po prostu wg mnie powinieneż znaleźć sobie kogoż kto byłby dla Ciebie i tylko dla Ciebie.
- AutorOdp.