• Autor
    Odp.
  • kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Jesli chodzi o mnie to moje koleżanki maja dożwiadczenie ze Studium Dziewulskich, 2 już skończyły jedna w trakcie kierunku protetyka i efekty specjalne. I jest bardzo zadowolona, i te 2 znalazły prace juz w trakcie nauki.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Ja tez słyszałam ze jest bardzo duże zainteresowanie jesli chodzi o tą szkołe. To znaczy ze ludzie jednak wybierają te najlepsze po których tez łatwiej bedzie im znaleźć prace.

wiolpi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

no włażnie, ale z tego co widzę, to szkoła ta znajduje się w Warszawie. a nie zna ktoż z Was dobrej szkoły we Wrocławiu, bo dojeżdżać do stolicy żrednio mi się użmiecha 🙂

kosmo79
    Member
    • Zapaleniec

To jest prawda. Wiele jest szkoł ale tez są różne opinie na ich temat. Niektóre z nich sa malo znane, i rzeczywiscie jest tak ze czasami dyplom się prawie wcale nie liczy. A ta szkoła- Studium Dziewulskich na pewno ma i renomę i daje dużą wiedze praktyczną.

ola57777
    Member
    • Zasłużony

Fajnie jest własnie sie realizowac i spełaniac swoje marzenia zwiazane z zainteresowaniami.W moim przypadku własnie tez jest to moda,ale jakoż myslałam ze ciezko bedzie mi sie dostac do tej szkoły.Ty nie miałas problemów ?

kosmo79
    Member
    • Zapaleniec

A ja stawiam na Studium Dziewulskich. To tak jesli po prostu chcecie wybrać odpowiednią szkołe to tylko taka profesjonalną.

ola57777
    Member
    • Zasłużony

Ale trzeba przyznac ze robią dobrą robote patrzac na charakteryzacje w programie Twoja twarz brzmi znajomo. Ja jestem pod wielkim wrażeniem.

pantofelek18
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

@mariollla wrote:

A zależy ci na żcisłej charakteryzacji czy na samym make-upie . Dziewulscy są niestety bardzo drodzy, a opinie też różne, ja się zastanawiam cały czas nad kursem wizażu bądź roczną szkołą w gowork. Mam pewne dożwiadczenie więc może sam kurs wystarczy?

A jak wychodzi cenowo ta szkoła w GoWork? I co to jest za rodzaj szkoły, jakież studium czy policealna?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dobra szkoła charakteryzacji."

Przewiń na górę