- AutorOdp.
- 23 lutego 2009 at 12:11
podklad plynny: tylko bourjois 10hrs sleep effect.
uzywalam podkladow z wyzszej i sredniej polki, ale ten pasuje mi najbardziej.
puder sypki: estee lauder lucidity.
w kamieniu nie uzywam.
moim ostatnim odkryciem jest mineralny puder l’oreala, ktory zastepuje i podklad i puder sypki. bardzo polecam.
aaa no i moj ukochany puder w kulkach: meteorites guerlain.
23 lutego 2009 at 19:17[usuni臋to_link] wrote:
aaa no i moj ukochany puder w kulkach: meteorites guerlain.
Ja najbardziej lubi臋 kulki z Oriflame, Giordani Gold. Fajne s膮 馃檪
30 kwietnia 2009 at 16:19B臋d膮c w UK kupi艂am sobie podk艂ad w kompakcie z Revlonu. Jestem nim zachwycona! Zabra艂am zapas do domu:) Zosta艂y mi jeszcze dwa opakowania a u siebie w mie偶cie nie widzia艂am takiego nigdzie 偶eby sobie kupi膰 jak mi si臋 sko艅czy:(
1 czerwca 2009 at 11:52a ja u偶ywam pudru w kamieniu z constance carroll-jak dla mnie jest super
8 lipca 2009 at 19:54ja sypki – inglot (ten w s艂oiku) podk艂ad lirene city matt jest super!
20 lipca 2009 at 20:28Ja u偶ywam z rimmela Lasting finish 400 natural beige i najbardziej mi pasuje,wczesniej u偶ywa艂am podk艂adu z max factora,z revlonu,ale nie pokrywa艂y moich niedoskona艂osci.
1 sierpnia 2009 at 10:52je偶eli ju偶 u偶ywam pudru, to tylko Inglota, w takich przezroczystych pude艂eczkach, sa genialne.
6 sierpnia 2009 at 20:17tak jak pisa艂am wcze偶niej, wi臋c zgadzam si臋 z przedm贸wc膮 馃檪
17 sierpnia 2009 at 10:54najlepszy jaki dot膮d u偶ywa艂am to podk艂ad z Oriflame Urban Shield, ma fajn膮 konsystencje, bardziej p艂ynn膮 przez co 艂atwo si臋 rozprowadza- kosztuje ok 20z艂, a pudru u偶ywam sypkiego lub w kamieniu z Inglot :)maj膮 du偶y wyb贸r odcieni i dobrze si臋 trzymaj膮 馃槅
25 sierpnia 2009 at 12:34a ja od d艂u偶szego czasu my偶l臋 o kupnie pudru w musie 馃槅 chyba pora odwiedzi膰 najbli偶sz膮 drogeri臋 i co偶 takiego sobie sprawi膰
2 wrze艣nia 2010 at 14:18ja obecnie mam rimmel stay matte.
ale kurcze jakos troszke ciemnawy kolor sobie wybra艂am, doradzcie jak dobrac dobry kolor dla skory:/2 wrze艣nia 2010 at 20:26Ja poszukuje pudru w kamieniu….zwanym zemia egiptu…nie mam pytan do tego co wyprawia ten puder….moze go uzyc kobieta o kazdym kolorze skory a kolor wybierasz sama w zaleznosci ile razy przecigniesz pedzlem mozesz uzyskac zwykle wyrownanie skory lub im wiecej razy to zrobisz delikatnie tonujesz kolor….ale nie jestem ewna nazwy wiec moge sie mylic czy aby napewno mi oto chodzi ostatni raz udalo mi sie go zdobyc dawno i nie mam orginalengo opakowania z nazwa
16 wrze艣nia 2010 at 14:06Tak偶e u偶ywam wspomnianego przez Dziewczyny Lirenne City Matt (tiramisu) – bardzo dobrze matuje. Sypki puder mi si臋 sko艅czy艂 i rozgl膮dam si臋 za nowym – w oko wpad艂 mi puder z Vipery (kupi艂am sobie dzi偶 szmink臋 i korektor pod oczy z tej firmy – fajne kosmetyki za nisk膮 cen臋 ). 馃榾
4 pa藕dziernika 2010 at 11:46Ja u偶ywam pudr贸w mineralnych.
27 stycznia 2011 at 15:23mam niestety problem z p臋kaj膮cymi naczynkami na twarzy i 偶wietnie kryje ten defekt podk艂ad p艂ynny Pharmaceris cena te偶 nie jest bardzo wyg贸rowana ok. 35 z艂 w aptekach, polecam.
- AutorOdp.