• Autor
    Odp.
  • Yolka
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Cena nie jest z艂a, mam podobny problem i u偶ywam podk艂adu z loreal albo max factor, kt贸re s膮 troszk臋 dro偶sze, bo kosztuj膮 60 z艂.

Polinka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Podk艂adu 偶adnego nie polecam bo tu ka偶dy musi dobra膰 sobie sam, sugerowanie si臋 czyj膮偶 opini膮 nie jest miarodajne. Natomiast je偶eli chodzi o pudry sypkie to mam swojego faworyta- jest to puder Joko Virtual, jest drobno zmielony, dobrze matuje, wydajny a cena poni偶ej 20 z艂 za spore opakowanie.

metamorfoza
    Member
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

A ja u偶ywam na lato podk艂adu: LOr脙漏al Fluid Br膮zuj膮cy Glam Bronze. Jest super, bo bardzo 艂adnie roz偶wietla sk贸r臋 i nie zatyka por贸w a do tego d艂ugo sie utrzymuje. Jest dost臋pny w dw贸ch wersjach- dla blondynek i brunetek. Fajnie podkre偶la opalenizn臋, a je偶li kto偶 nie ma opalonej buzi to fluid daje efekt twarzy mu偶ni臋tej s艂o艅cem 馃檪

sorella
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja ostatnio spotka艂am si臋 bardzo przychylnymi opiniami na temat Revlonu, ale jeszcze sie nie skusi艂am. Testowa艂yscie mo偶e? Ten do t艂utej cery?

Tarina
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Ja u偶ywam Ziemi Egipskiej Bikor i jestem mega zadowolona. Kiedy偶 si臋 nacie艂am na podr贸bk臋 na allegro i od tamtej pory omijam ten portal szerokim 艂ukiem, a porz膮dne rzeczy kupuje tylko w firmowych sklepach 馃檪

Holistic
    Member
    • Odp.: 77
    • Sta艂y bywalec

Podk艂ad matuj膮cy, Fluid Mat And Enhancing – Pierre Arthes
    Dzi臋ki zawarto偶ci sk艂adnik贸w sebum control poch艂aniaj膮cych nadmiar sebum, produkt daje doskona艂y efekt matuj膮cy oraz w spos贸b perfekcyjny r贸wnowa偶y strefy t艂uste i suche.

konnabiegunach
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 94
    • Sta艂y bywalec

Ja u偶ywam pudru sypkiego Inglota, dobrze matuje i jest meeeeeega wydajny 馃檪

Sweet Coffee
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

nie przepadam za kosmetykami inglota poza paznokciowymi…

Polecam co偶 z wy偶szej pu艂ki: vichy dermablend -bezbarwny, idealnie matuje, wyg艂adza i przed艂u偶a trwa艂o偶膰 makija偶u, a z ni偶szej o podobnych w艂a偶ciwo偶ciach, ale nie sypki, tylko w kamieniu Avonu Color Trend -nowy odcien transparentny 馃檪

polin
    Member
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

w plynie- Loreal True Match, sypki- Inglot.

polin
    Member
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

@Zuziaczek wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

w plynie- Loreal True Match, sypki- Inglot.

bardzo spodoba艂 mi si臋 Tw贸j spos贸b dzi臋kowania 馃檪

te偶 uwazam, ze to mile i dosc zabawne, jesli ktos go lubi 馃檪

natka11
    Member
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

a ja lubi臋 roz偶wietlaj膮cy puder w kulkach..

toskanio
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Ziemia IKOS. Dobrze si臋 trzyma, jest wydajna i ma warto偶ciowy sk艂ad. Korzystam od dawna, tak wi臋c opinia nie jest przypadkowa 馃槈

margola_k
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ja zu偶y艂am ju偶 drugie opakowanie podk艂adu Loreal True Match nr 3, idealnie dopasowuje si臋, niemal wtapia w sk贸r臋:), a przy tym nie ma wra偶enia maski. Inna rzecz, ze pudru prasowanego praktycznie nie u偶ywam, co najwy偶ej Avon br膮zuj膮cy w kulkach albo r贸偶 do mu偶ni臋cia policzk贸w.

meggi
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

U偶ywam pudru matuj膮cego w kamieniu z Sephory i jestem bardzo zadowolona. Poza tym bardzo lubi臋 musy do twarzy z Maybelline, fajnie si臋 rozprowadzaj膮 i d艂ugo zostaj膮 na buzi. Nie trzeba co godzin臋 biega膰 i poprawia膰 make-up.

jagoda4
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

U偶ywam pudru matuj膮cego w kamieniu z Sephory i jestem bardzo zadowolona. Poza tym bardzo lubi臋 musy do twarzy z Maybelline, fajnie si臋 rozprowadzaj膮 i d艂ugo zostaj膮 na buzi. Nie trzeba co godzin臋 biega膰 i poprawia膰 make-up.

Tak si臋 zastanawia艂am nad pudrem Sephory,bo jest niedrogi,ale ba艂am si臋,偶e uczula.Nie jeste偶 alergiczk膮?

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " dobre pudry… w kremie,kamieniu i sypkie…"

Przewi艅 na g贸r臋