• Autor
    Odp.
  • Zezowata
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

chyba kto偶 ju偶 pisa艂 o tym wcze偶niej, ale ja sobie chwal臋 taki podk艂ad w kremie z Nivea, kt贸ry dopasowuje si臋 do mojego koloru sk贸ry, kt贸ry tak偶e czasem u偶ywam nawet jako korektor 馃榾 rewelacyjny;) w og贸le nie ma si臋 efektu tapety na twarzy 馃槈

evelka515
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

co wchodze na jakies forum i widze pytanie o najlepszy puder odpowiadam zawsze to samo..Najlepszy jest puder w kremi z [usuni臋to_link]tylko 偶e koszt to ok 60z艂 i nie kazdy moze sobie na to pozwolic.. ale co do ceny ten podklad jest ok bo jest wydajny i starcza na dosc dlugo…

Mokka_Latte
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

Te偶 mam z vivhy dosta艂am gratis do pudru, kt贸ry jest rewelacyjny – drmablend, ale podk艂ad roch臋 zaciemny ,a nie by艂o jasniejszych, ale tak to okey, bardzo nawet:)
    Fajny te偶 niedawno kupi艂am z Oriflame giordani za 30 z艂, a jakos膰 super i idealny kolorek dla mnie 馃檪

Lika
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 49
    • Bywalec

A ja szukam i nie mog臋 trafi膰 na 偶aden fajny, chyba od偶a艂uj臋 i kupi臋 ten vichy cho膰 si臋 zastanawiam bo gdzie偶 s艂ysza艂am 偶e kosmetyki wcale nie s膮 takie dobre hm… Ale ja i tak maluj臋 si臋 tylko w wyj膮tkowych sytuacjach a tak to tylko krem neutralizuj膮cy 馃槈

magdaaa80
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

ja te偶 szukam i szukam, mam do tego cer臋 tr膮dzikow膮, to tym bardziej utrudnia mi to spraw臋. ;/

yanka
    Participant
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Pudry mineralne sa bardzo dobre, tylko w 100% naturalne , takie bez dodatk贸w
    Bo nie zatykaj膮 por贸w, dzia艂aja tez lekko leczniczo bo zawieraja naturalny tlenek cynku 馃檪

toskanio
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Wypr贸bujcie sobie puder w kamieniu – ja mam puder firmy HB, tj. Hildergard Braukmann. R贸偶nica w jako偶ci tego produktu, a kosmetyk贸w z kt贸rych korzysta艂am wcze偶niej jest du偶a. Sk贸ra jest delikatna, nieco matowa. Produkt na bazie zi贸艂 i witamin, chroni sk贸r臋, a nie j膮 niszczy. Mo偶ecie 偶mia艂o testowa膰 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " dobre pudry… w kremie,kamieniu i sypkie…"

Przewi艅 na g贸r臋