- AutorOdp.
- 29 marca 2008 at 17:40
Z. był wczoraj zestresowany i zmęczony po pracy. W drodze do niego kupiłam lawendowy olejek do masażu i zrobiłam mu niespodziankę, zasnął potem jak dziecko. Ale nie ma tak dobrze, następnym razem będzie masaż erotyczny 😈 😉
30 marca 2008 at 08:13nie ma nic wspanialszego niż dobry masaż.
Byłam na wakacjach w tamtym roku i skorzystałam z orientalnego masażu w Turcji- nigdy nie byłam tak zrelaksowana jak wtedy- polecam wszystkim zestresowanym 🙂31 marca 2008 at 20:13To moze są osoby, które poleciłyby dobry, profesjonalny masaż?
2 kwietnia 2008 at 12:34Mój facet robi żwietny ale się nie podziele 8)
11 kwietnia 2008 at 20:08[usunięto_link] wrote:
ooo masaż to fajna sprawa.
Czasem relaksuje, odpręża, czasem boli, czasem podnieca, czasem łaskocze 😀 jestem na TAKna odprężenie najleprzy masaż pod warunkiem że osoba która go wykonuje ma o tym pojęcie 🙁
12 kwietnia 2008 at 06:49[usunięto_link] wrote:
haha nie zdarzyło mi sie:D Ale na pewno nic przyjemnego 😀
mi sie zdarzyło masz racje nic przyjemnego ajć , jak myżle o tym to mnie wszytko boli 🙁
12 kwietnia 2008 at 07:37źle wykonanym masazem to chyba nawet mozna zrobić krzywde
12 kwietnia 2008 at 11:49a no można.. kiedyż po takim nieudanym na drugi dzień ledwo co z łóżka wyszłam 😛
12 kwietnia 2008 at 12:50masaże trzeba umieć robić, a nie każdy nawet masazysta po szkołach niewiadomo jakich umie masować. Ja kiedys ytrafiłam do takiej amsazystki że dwoma zabiegami niesamowicie poprawiła mi jędrnosć mojego tyłeczka… szok! a jak poddałam się masażowi gorącymi kamieniami, to wyszłam tak zrelaksowana jak po dwóch tyg urlopu…
Także jesli już sie decydujecie to najlepiej kierujcie się opiniami znajomych, którzy juz wypróbowali.12 kwietnia 2008 at 17:45nigdy nie bylam u takiego masazysty z prawdziwego zdarzenia , zawsze albo siostra albo maz mnie masowali ale chyba… powinnam pomyslec o udaniu sie do gabinetu gdzie pozadnie zrelaxuje sie
12 kwietnia 2008 at 19:33mmm… aż mnie naszła ochota na masazyk..ale niestety chłopak zbyt często nie chce robić… :((( a jak już zrobi to zanim sie zrelaxuje to on kończy ;)hehehe
13 kwietnia 2008 at 15:56ojej skad ja to znam … to tak samo jest w moim przypadku 🙁
14 kwietnia 2008 at 08:51Malenka pomyżl, czasem warto troszkę więcej zainwestować i zobaczyć efekty niż płacić za te kremy zele po kilkanażcie złotych całymi miesiącami i wierzyć w autosugestię
Nie ma co ukrywać że żeby ten efekt utrzymać trzeba też troszkę poćwiczyć, jakaż dieta albo kapsułki…
14 kwietnia 2008 at 10:30kapsulki ? masz cos konkretnego na mysli?? cos co naprawde pomaga…
14 kwietnia 2008 at 20:21masaż jak jest dobrze robiony to jest bardzo przyjemny 🙂 ale też efekty głównie są po paru sesjach bo jeden to za mało 🙂 wiem co mówię bo z zawodu jestem masażystką 🙂 a z resztą to też miło łączy partnerów he he szkoda tylko że mój ma straszne łaskotki i rzadko sie daje pomasować
- AutorOdp.