Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 66 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    lizzy
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Z. był wczoraj zestresowany i zmęczony po pracy. W drodze do niego kupiłam lawendowy olejek do masażu i zrobiłam mu niespodziankę, zasnął potem jak dziecko. Ale nie ma tak dobrze, następnym razem będzie masaż erotyczny 😈 😉

pauladolek
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 34
    • Bywalec

nie ma nic wspanialszego niż dobry masaż.
    Byłam na wakacjach w tamtym roku i skorzystałam z orientalnego masażu w Turcji- nigdy nie byłam tak zrelaksowana jak wtedy- polecam wszystkim zestresowanym 🙂

Olisa
    Członek
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

To moze są osoby, które poleciłyby dobry, profesjonalny masaż?

Kamila.C
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mój facet robi żwietny ale się nie podziele 8)

malenka
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

@Assha wrote:

ooo masaż to fajna sprawa.
    Czasem relaksuje, odpręża, czasem boli, czasem podnieca, czasem łaskocze 😀 jestem na TAK

na odprężenie najleprzy masaż pod warunkiem że osoba która go wykonuje ma o tym pojęcie 🙁

malenka
    Członek
    • Zapaleniec

@LadyVic wrote:

haha nie zdarzyło mi sie:D Ale na pewno nic przyjemnego 😀

mi sie zdarzyło masz racje nic przyjemnego ajć , jak myżle o tym to mnie wszytko boli 🙁

punia
    Członek
    • Odp.: 44
    • Bywalec

źle wykonanym masazem to chyba nawet mozna zrobić krzywde

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

a no można.. kiedyż po takim nieudanym na drugi dzień ledwo co z łóżka wyszłam 😛

Mirabelka
    Członek
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

masaże trzeba umieć robić, a nie każdy nawet masazysta po szkołach niewiadomo jakich umie masować. Ja kiedys ytrafiłam do takiej amsazystki że dwoma zabiegami niesamowicie poprawiła mi jędrnosć mojego tyłeczka… szok! a jak poddałam się masażowi gorącymi kamieniami, to wyszłam tak zrelaksowana jak po dwóch tyg urlopu…
    Także jesli już sie decydujecie to najlepiej kierujcie się opiniami znajomych, którzy juz wypróbowali.

malenka
    Członek
    • Zapaleniec

nigdy nie bylam u takiego masazysty z prawdziwego zdarzenia , zawsze albo siostra albo maz mnie masowali ale chyba… powinnam pomyslec o udaniu sie do gabinetu gdzie pozadnie zrelaxuje sie

zanetka65
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

mmm… aż mnie naszła ochota na masazyk..ale niestety chłopak zbyt często nie chce robić… :((( a jak już zrobi to zanim sie zrelaxuje to on kończy ;)hehehe

punia
    Członek
    • Bywalec

ojej skad ja to znam … to tak samo jest w moim przypadku 🙁

Mirabelka
    Członek
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Malenka pomyżl, czasem warto troszkę więcej zainwestować i zobaczyć efekty niż płacić za te kremy zele po kilkanażcie złotych całymi miesiącami i wierzyć w autosugestię

Nie ma co ukrywać że żeby ten efekt utrzymać trzeba też troszkę poćwiczyć, jakaż dieta albo kapsułki…

punia
    Członek
    • Bywalec

kapsulki ? masz cos konkretnego na mysli?? cos co naprawde pomaga…

harima4
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

masaż jak jest dobrze robiony to jest bardzo przyjemny 🙂 ale też efekty głównie są po paru sesjach bo jeden to za mało 🙂 wiem co mówię bo z zawodu jestem masażystką 🙂 a z resztą to też miło łączy partnerów he he szkoda tylko że mój ma straszne łaskotki i rzadko sie daje pomasować

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 66 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę