- AutorOdp.
- 16 kwietnia 2008 at 00:01
mnie zastanawia jaki może być orientacyjny koszt całej sesji, takiej zeby zobaczyć efekty i ewentualnie co ile czasu sobie taką sesję zapewniac
16 kwietnia 2008 at 09:27To jeszcze zależy jaki chcesz ten masaż. Ja sobie chodzę do studia masażu to za taki klasyczny płacę od 50zł, czas trwania około 50min, z kolei relaksacyjny całego ciała 100zł, czas trwania około 45min.
Wiem że jest chyba jeszcze masaż antycellulitowy (ja tam z niego nie korzystam 🙂 nie muszę).Mnie osobiżcie podoba się masaż kamieniami 🙂
(czas trwania masażu: do 60 minut – cena: 140zł)16 kwietnia 2008 at 12:41Czeżć, Jestem masażystą w klubie sportowym Krakow Tigers, więc mogę powiedzie ze masaż ogromnie pomaga w leczeniu kontuzji, z na pewno w regeneracji organizmu. Największe przeciążenia dnia codziennego kumulują się w miężniach szyi i karku więc polecam masaż tych okolic. No i jeszcze masaż stopy jest bardzo fajny 😀
17 kwietnia 2008 at 10:31Dla tych którzy nie potrafią a chcą sie nauczyć..lub chca zeby nauczyc kogos:) masazu polecam strone [usunięto_link]
świetna i dużo technik wraz z opisami:)
Polecam takze szereg ożrodków (oczywiżcie nie wszystkie) SPA, gdzie masaże i kąpiele są na porządku dziennym i oczywiżcie na najwyższym poziomie.
Z badań wynika że Polacy wybierają sie do SPA żrednio 2 razy do roku…myżlę że będzie to w najbliższym czasie stopniowo przyżpieszało – warto zatem sprawdzić dlaczego jest to takie popularne:)18 kwietnia 2008 at 09:36Mysle, ze facet powinien robic kobiecie masaz stop. Nie dosc, ze relaksuje i odpreza to czasem zacheca do czegos wiecej! Oczywiscie tylko trzeba pamietac o zadbanych stopach!
19 kwietnia 2008 at 16:58masaz stop to swietna sprawa i swietnie dziala! wiem cos o tym…
20 kwietnia 2008 at 08:38Hehe tak, tak to jest swietne 🙂
20 kwietnia 2008 at 19:59ogolnie masaze sa wietne bez roznicy czy stop czy czegos innego . wazne zeby miec o tym troche pojecia jak chce sie komus robic:)
22 kwietnia 2008 at 08:30Mi robił chłopak masaż pleców….i do teraz strzelają mi 3 górne kręgi kręgosłupa….
22 kwietnia 2008 at 18:03oj joj , a niepowinnas pujsc do kogos zeby Ci to nastawil??
23 kwietnia 2008 at 09:00tak sie zastanawialam…ale nic mnie nie boli..nie czuje sie jakos niekomfortowo z tym..po prostu jak mocno wyprostuje plecy to mi czasem strzela …:]
Moze stworze w moim mężczyznie wyrzuty sumienia z tego powodu i kaze mu wykupic mi jakis pobyt w osrodku rehabilitacyjnym 😀23 kwietnia 2008 at 17:40kurczę, jakoż nie lubię być masowana – spięta jestem do granic ostatnio i za bardzo zmęczona, żeby przetrwać pierwszy ból
ale masować lubię i podobno umiem23 kwietnia 2008 at 19:12lepiej isc z tym do specjalisty bo za pare lat moze to dac Ci sie we znaki
24 kwietnia 2008 at 08:27Wiedziemka to dobrze, ze umiesz masowac:) ale zeby nie lubiec byc masowana??
. Przeciez to takie ralaksujace i w ogóle. Masaż czasem jest potrzebny wlasnie zebys nie byla taka spieta musisz czesciej z niego korzystac! 24 kwietnia 2008 at 14:29kurczę, jakoż nie lubię być masowana
przez profesjonaliste/kę ?? nie mozliwe zeby nie 1’pomagało 2′ było przyjemne 😉
przez swojego mężczyzne nie możliwe zeby nie 1′ było przyjemne:) bo z pomaganiem moze byc problem:D heheh na moim przykładzie…ale spoko:)
Na majówkę jade z chłopem:p na masażyki
ostatnio glożno jest o Wellness i spa to sie skorzysta poki moge (pozniej moze nie byc czasu) - AutorOdp.