- AutorOdp.
- 31 lipca 2008 at 09:35
oby jak najdłużej 🙂
7 stycznia 2009 at 13:59Dla mnie taką „dopuszczalną” granicą jest 10 lat różnicy, z tym że chodzi mi tu o związek w którym mężczyzna jest starszy od kobiety. Na odwrót nie wiem jak by to było, bo nigdy nie miałam młodszego faceta 🙂
30 stycznia 2009 at 16:57Między mną a moim facetem jest 6, no prawie 7 lat różnicy… ale to naprawdę w niczym nie przeszkadza…
Myżlę że to nie ma znaczenia ile się ma lat, ważne jest uczucie 😉
22 lutego 2009 at 11:26jakież granice muszą być. mnie sie wydaje, że max 5 lat. śmiesznie wygląda 20 letnia dziewczyna obok kolesia w wieku 40 lub wyżej
26 lutego 2009 at 21:34[usunięto_link] wrote:
jakież granice muszą być. mnie sie wydaje, że max 5 lat. śmiesznie wygląda 20 letnia dziewczyna obok kolesia w wieku 40 lub wyżej
A dziwnie wyglądasz, kiedy idziesz z tatą? 😆
a tak serio – moim zdaniem teraz, już mało kto zwraca na to uwagę, jaka jest różnica wieku. Przynajmniej w dużym mieżcie. Poza tym, jak ludzie są troche starsi, to ta granica też jakoż się zaciera.27 lutego 2009 at 07:05Jeżli idziesz z tatą to ok ale nie jeżli idziesz i sie obżciskujesz z takim kimż 😀 🙂 Jeżli to jest naprawde miłożć to tylko gratulować 🙂 teraz tyle sie gada o szukaniu sponsora młodych dziewczyn więc ile w tym miłożci jest to nie wiem, 😀 🙂
3 marca 2009 at 17:52moim zdaniem nie ma to znaczenia
7 marca 2009 at 09:21a ja uważam,że tutaj nie gra różnicy wiek,a zdrowy rozsądek.
20 marca 2009 at 21:04Kiedyż uważałam, że chłopak może być maksymalnie 3 lata starszy, potem to już stary jest, ale jak poznałam mojego Tomka, to już mi nie przeszkadzała różnica 5 lat. Choć pewnie z facetem starszym niż te 5 lat bym się nie związała, ale nigdy nie wiadomo…
24 marca 2009 at 12:32Wg mnie miłożć jest najważniejsza, aczkolwiek…
Przyjaciel mojego faceta ma starszą o 20 lat od siebie kobietę… Kiedy popatrze na moja mame(sa równolatkami) i mojego TŻ(równiez w wieku kolegi) nie jestem pewna, czy to zdrowa kombinacja.1 kwietnia 2009 at 13:52Ciekawy temat 😉 Mam sporo do powiedzenia na ten temat, ale myżlę, że powiedzenie, iż miedzy mną a moim Mężczyzną różnica wiekowa wystarczy. Wynosi… 13 lat! 🙂
6 lipca 2009 at 20:37Jak dla mnie to różnica najwięcej 3 lata i nie ważne czy facet starszy od kobiety czy też na odwrót.
18 września 2009 at 20:23Moim zdaniem miłożć nie zna granic wiekowych w żadną stronę. Mój facet jest starszy ode mnie o 22 lata 😀
19 września 2009 at 06:45ja miałam w związku największą różnicę wieku w górę 7 lat starszego, a w dół 3 lata młodszego. Oba związki były fajne i nie zakończyły się ze względu na różnicę wieku. Natomiast takiego związku jak Mżcichowska & Łapicki zupełnie nie rozumiem, nie wyobrażam sobie i szczerze to aż mi niedobrze na myżl jak ona może się z takim starym dziadkiem kotłomasić w kołdrze
20 września 2009 at 09:28[usunięto_link] wrote:
Moim zdaniem miłożć nie zna granic wiekowych w żadną stronę. Mój facet jest starszy ode mnie o 22 lata 😀
teraz jest Wam ze sobą dobrze, a co będzie za 10 lat?
- AutorOdp.