• Autor
    Odp.
  • Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

oby jak najdłużej 🙂

fureur
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Dla mnie taką „dopuszczalną” granicą jest 10 lat różnicy, z tym że chodzi mi tu o związek w którym mężczyzna jest starszy od kobiety. Na odwrót nie wiem jak by to było, bo nigdy nie miałam młodszego faceta 🙂

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Między mną a moim facetem jest 6, no prawie 7 lat różnicy… ale to naprawdę w niczym nie przeszkadza…

Myżlę że to nie ma znaczenia ile się ma lat, ważne jest uczucie 😉

mloda__87
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

jakież granice muszą być. mnie sie wydaje, że max 5 lat. śmiesznie wygląda 20 letnia dziewczyna obok kolesia w wieku 40 lub wyżej

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

jakież granice muszą być. mnie sie wydaje, że max 5 lat. śmiesznie wygląda 20 letnia dziewczyna obok kolesia w wieku 40 lub wyżej

A dziwnie wyglądasz, kiedy idziesz z tatą? 😆
    a tak serio – moim zdaniem teraz, już mało kto zwraca na to uwagę, jaka jest różnica wieku. Przynajmniej w dużym mieżcie. Poza tym, jak ludzie są troche starsi, to ta granica też jakoż się zaciera.

mloda__87
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jeżli idziesz z tatą to ok ale nie jeżli idziesz i sie obżciskujesz z takim kimż 😀 🙂 Jeżli to jest naprawde miłożć to tylko gratulować 🙂 teraz tyle sie gada o szukaniu sponsora młodych dziewczyn więc ile w tym miłożci jest to nie wiem, 😀 🙂

joasia4786
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

moim zdaniem nie ma to znaczenia

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

a ja uważam,że tutaj nie gra różnicy wiek,a zdrowy rozsądek.

pinaa89
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Kiedyż uważałam, że chłopak może być maksymalnie 3 lata starszy, potem to już stary jest, ale jak poznałam mojego Tomka, to już mi nie przeszkadzała różnica 5 lat. Choć pewnie z facetem starszym niż te 5 lat bym się nie związała, ale nigdy nie wiadomo…

Elvie
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Wg mnie miłożć jest najważniejsza, aczkolwiek…
    Przyjaciel mojego faceta ma starszą o 20 lat od siebie kobietę… Kiedy popatrze na moja mame(sa równolatkami) i mojego TŻ(równiez w wieku kolegi) nie jestem pewna, czy to zdrowa kombinacja.

youngwind
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ciekawy temat 😉 Mam sporo do powiedzenia na ten temat, ale myżlę, że powiedzenie, iż miedzy mną a moim Mężczyzną różnica wiekowa wystarczy. Wynosi… 13 lat! 🙂

Antenka18
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Jak dla mnie to różnica najwięcej 3 lata i nie ważne czy facet starszy od kobiety czy też na odwrót.

PinkCandy
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Moim zdaniem miłożć nie zna granic wiekowych w żadną stronę. Mój facet jest starszy ode mnie o 22 lata 😀

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

ja miałam w związku największą różnicę wieku w górę 7 lat starszego, a w dół 3 lata młodszego. Oba związki były fajne i nie zakończyły się ze względu na różnicę wieku. Natomiast takiego związku jak Mżcichowska & Łapicki zupełnie nie rozumiem, nie wyobrażam sobie i szczerze to aż mi niedobrze na myżl jak ona może się z takim starym dziadkiem kotłomasić w kołdrze

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Moim zdaniem miłożć nie zna granic wiekowych w żadną stronę. Mój facet jest starszy ode mnie o 22 lata 😀

teraz jest Wam ze sobą dobrze, a co będzie za 10 lat?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dopuszczalna różnica.."

Przewiń na górę