- AutorOdp.
- 22 sierpnia 2007 at 16:29
[usuni臋to_link] wrote:
wiec niech skrywa te swoje uczucia – ja i tak wiem ze mnie kocha… 馃槼
No wlasnie 馃槈 Wiadomo ze nasi faceci nas kochaja nawet, gdy nie okazuja specjalnie uczuc bo inaczej by z nami nie byli 馃槈
A moze to jest takie meskie to skrywanie uczuc? Heh nie wiem….Faceci sa dziwni 馃槅22 sierpnia 2007 at 17:19ja jestem z facetem juz 8 lat i on pierwszy powiedzia艂 „kocham ci臋” i m贸wi to do dzis bardzo cz臋sto. kiedy nie ma go u mnie 1 albo wiecej dni to gdy dzwoni m贸wi ze mnie kocha i 偶e sie st臋skni艂. Przytula mnie bardzo czesto najchetniej to by mnie w og贸le nie puszcza艂 馃槅 je偶li chodzi o sprawy finansowe to on zawsze stawia[ale kiedy ja pracow艂am to tez p艂acilam bo wiem 偶e on mi nigdy niczego nie 偶a艂owa艂 i cieszy艂o mnie to ze moglam cos mu kupi膰 lub zap艂aci膰 za cos] kiedy jade na zakupy i np. kupuje bluzke to on przewaznie chce za to zaplacic[czasami go dopuszczam 馃槅 ale nie za czesto bo nie lubie i nie umi臋 wykorzystywac ludzi]. zawsze moge na nim polegac i porozmawia膰 o wszystkim. nie puszcza przy mnie b膮k贸w 馃槅 ale czesto mu sie odbija. Do mojej kom贸rki leci pierwszy jesli us艂yszy dzwonek 馃懣 , jesli chce gdzies wyj偶膰 z kole偶ankami to musze sie duzo nadenerwowa膰[ale na ca艂e szcz臋偶cie nie przywiazuje zbytniej wagi do kolezanek i wsp贸lnych wypad贸w bo wole z nim gdzie偶 wyj偶膰 i w jego towaarzystwie czuje sie lepiej]. no co tu duzo m贸wic jest troche zazdrosny ale juz sie do tego przyzwyczai艂am i gdyby sie co偶 zmieni艂o to pomysla艂abym ze mnie nie kocha. Na imprezach zawsze jest przy mnie nie idzie do koleg贸w pic, nie oglada sie za innymi dziewczynami. Jestem jego pierwsz膮 dziewczyn膮 a kiedy pytam sie go czy nie ma ochoty spr贸bowac jak jest z inna to odpowiada 偶e ja mu w zupe艂no偶ci wystarczambo jestem cudowna w 艂贸zku, ze nie mysli o innych bo go to nie interesuje bo on mnie bardzo kocha i chce byc tylko ze mn膮.
a ze mnie to taka zo艂za 馃槈 prawie wog贸le nie m贸wie ze go kocham, nie okazuje zbytni czu艂o偶ci[ale u mnie to tak juz jest bo ja nie okazuje uczuc jakos nie moge sie prze艂ama膰 i nie chodzi tylko o mi艂o偶膰 do faceta]
je偶li chodzi o sex to czasami co dziennie a czasmi 2tyg. przerwy r贸znie to z tym bywa. Jedno co mnie smuci to to 偶e nie mam orgazmu pochwowego i musi mnie w inny spos贸b doprowadza膰[kiedys mia艂am ale tylko w jednej pozycji… w samochodzie na tylnym siedzeniu pozycja naje藕dca ale teraz nie robimy juz tego w samochodzie] no i jeszcze nie lubie kiedy m贸wi do mnie 'zajmij sie mn膮” albo „zr贸b mi loda” jakos nie przepadam za robieniem loda i zawsze mnie to denerwuje. Ale po za tym w sexie z nim jest dobrze nie ma rutyny bo lubimy experymentowac 馃槈
oczywiscie tak r贸偶owo to ca艂y czas nie jest bo tez sie k艂ocimy, ale nie mamy cichych dni powiemy to co mamy powiedziec aczasami l臋c膮 ostre s艂owa a potem kiedy juz emocje opadn膮 wszytko wraca do normy. Po tylu latach mysle ze jest ca艂kiem ok w naszym zwi膮zku cho膰 ja nie jestem zbyt w po偶膮dku w stosunku do niego, ale to chyba przez to ze zawsze by艂am ciekawa jak to jest z innym no i po cz臋sci przez to ze kiedy inni sie bawili ja siedzia艂am w domu albo dlatego ze sie uczy艂am albo dlatego 偶e rodzice uznali ze nie dla mnie sa dyskoteki[no chyba 偶e szkolne] i inne imprezy bo ja jestem za smarkata i mam si臋 uczy膰 馃懣 馃懣 no i zrobili ze mnie „dzika” kt贸ry nie umie sie nigdzie odezwa膰 i wszystkiego sie wstydzi[ale to juz inna bajka bo to nie na temat]5 listopada 2007 at 17:55Widz臋, 偶e temat z sierpnia, ale mo偶e warto od偶wie偶y膰. A poza tym jestem na forum obcas贸w od niedawna, wi臋c pewnie jeszcze nie raz b臋d臋 od偶wie偶a艂a niekt贸re tematy 馃檪
Przeczyta艂am kiedy偶, zdaje si臋 w Charakterach, 偶e m贸zg m臋偶czyzny przypomina troch臋 m贸zg cz艂owieka autystycznego. A jak wiadomo ludzie z autyzmem maj膮 problemy z emocjami. Wniosek: podobie艅stwo w budowie m贸zgu co偶 powoduje… Nie mo偶na por贸wna膰 przeci臋tnego m臋偶czyzny do cz艂owieka z autyzmem, ale co偶 rzeczywi偶cie w tym jest, powszechnie bowiem wiadomo, 偶e nie maj膮 a偶 tak rozbudowanej sfery emocjonalnej jak my kobiety 馃榾
Dlatego nie dziwi mnie, 偶e nie s艂ysz臋 tego co chcia艂abym us艂ysze膰. Z drugiej strony doceniam inne sposoby okazywania mi艂o偶ci. I my偶l臋, 偶e tak jest lepiej. Nie s艂ysz臋 „kocham” ale czuj臋 to w codziennych sytuacjach, nie s艂ysz臋 „t臋skni艂em”, ale czuj臋, gdy spotykamy sie po kilka dniach niewidzenia (w naszym przypadku to max 3-4 dni, poza jedn膮 d艂uuuug膮 przerw膮, gdy wyjecha艂am).
Czasami chcia艂abym poza odczuciem, tak偶e us艂ysze膰 i m贸wi臋 o tym mojemu facetowi. Z trudem to do niego dociera… C贸偶, jest jaki jest. A ja go kocham takiego jaki jest.PS. ten artyku艂 nie dawa艂 mi spokoju, wi臋c pr贸bowa艂am go znale藕膰 on-line i jest! [usuni臋to_link] polecam, bo artyku艂 naprawd臋 ciekawy.
16 listopada 2007 at 18:50Szczesciary… 馃槬 Ale dorbze,ze chociaz Wam sie uklada i zycze szczescia ! 馃檪
Ja bylam z chlopakiem ponad 2 lata , widac bylo ile opisywalam i jak kochalam…. lecz jednak nagle oznajmil,ze mnie nie kocha i nie mamy wspolnych teamtow i chcial zebysmy zostali przyjaciolmi…ale ja stanowczo powiedzialam NIE! I rozeszlismy sie… Cos czuje,ze nigdy juz mnie nikt nie pokocha a ja juz tez nie zaufam i nie poczuje tego uczucia… 馃檨 馃槬 馃檮
POWODZENIA DZIEWCZYNKI I MEZCZYZNI !!! 馃檪
16 listopada 2007 at 18:58[usuni臋to_link] wrote:
Cos czuje,ze nigdy juz mnie nikt nie pokocha a ja juz tez nie zaufam i nie poczuje tego uczucia… 馃檨 馃槬 馃檮
ojjj tigerko wiem co czujesz bo przezywam to samo..staram sie sobie powtarzac, ze wszystko bedzie ok i wkoncu cos bedzie musialo sie zmienic na lepsze..ale jakos nie chce dotrzec..najwazniejsze zebysmy teraz w ciezkich chwilach nie zamykaly sie tylko wrecz przeciwnie wychodzily do ludzi..samotnosc jest najgorsza..i wierze ze wkoncu uda nam sie wyjsc z tego dolka 馃檪 Pozdrawiam cieplutko 馃檪
16 listopada 2007 at 19:16Oj dziewczynki… Niebo86 i tigerko zobaczycie wszystko si臋 u艂o偶y. Wiem, 偶e 艂atwo si臋 m贸wi ale tak na pewno b臋dzie. Wiem, 偶e musi byc Wam ci臋偶ko, ale g艂贸wki do g贸ry 馃檪
Takie fajne dziewczyny nie mog膮 si臋 do艂owac przez facet贸w, oni tego nie warci 馃檪16 listopada 2007 at 19:25[usuni臋to_link] wrote:
Oj dziewczynki… Niebo86 i tigerko zobaczycie wszystko si臋 u艂o偶y. Wiem, 偶e 艂atwo si臋 m贸wi ale tak na pewno b臋dzie. Wiem, 偶e musi byc Wam ci臋偶ko, ale g艂贸wki do g贸ry 馃檪
Takie fajne dziewczyny nie mog膮 si臋 do艂owac przez facet贸w, oni tego nie warci 馃檪wiecie jedno Wam musze przyznac potraficie podniesc czlowieka na duchu..nawet nie macie pojecia jak sie ciesze ze tutaj do Was trafilam
buzki:*:*16 listopada 2007 at 20:59od tego tu jeste偶my aby si臋 wspierac 馃槈 chocia偶 tyle mo偶emy 馃檪
17 listopada 2007 at 21:02[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
Oj dziewczynki… Niebo86 i tigerko zobaczycie wszystko si臋 u艂o偶y. Wiem, 偶e 艂atwo si臋 m贸wi ale tak na pewno b臋dzie. Wiem, 偶e musi byc Wam ci臋偶ko, ale g艂贸wki do g贸ry 馃檪
Takie fajne dziewczyny nie mog膮 si臋 do艂owac przez facet贸w, oni tego nie warci 馃檪wiecie jedno Wam musze przyznac potraficie podniesc czlowieka na duchu..nawet nie macie pojecia jak sie ciesze ze tutaj do Was trafilam
buzki:*:*To ja sie pod tym podpisuje! Dziekuje Niebo86 i abi to sie nazywa dobra rada i podniesienie na duchu to mile .. 馃檪 :*
Pozdrawiam!!!! 馃槈
- AutorOdp.