DZIEŃ DZIECKA – Co na prezent ???

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 38 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dominika29
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Macie jakiż pomysł na prezent dla chłopca 11 lat? To mój chrzeżniak i chciałabym mu coż fajnego podarować. Myżlałam o mp3, ale czy to nie za wczeżnie?

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

nigdy nie jest za wczesnie na sluchanie muzyki 18 godzin dziennie :d

tygrysek
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

każdy przecież slucha muzyki, dzieciak też. w czym problem?

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Myżlę,że to fantastyczny prezent i chłopak na pewno będzie skakał z radożci 🙂

Tricky
    Członek
    • Odp.: 22
    • Bywalec

mysle, że takim prezentem sprawisz mu radożć.. dla 11 latka to nie musi być jakiż wypasiony sprzęt za 400 zł, szkoda by było jakby zniszczył czy zgubił
    np. taki będzie ok: http://merlin.pl/Odtwarzacz-MP3-Apollo-AP-350-Bolero-1GB/browse/product/208,579861.html

b_sylwik
    Członek
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

mp3 bedzie w porządku 🙂 mały na pewno się ucieszy

justynkalpl
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 35
    • Bywalec

to napewno dobry pomysl, ale mysle ze warto by bylo przeprowadzic maly wywiad i dowiedziec sie czegos wiecej od samego zainteresowanego na temat wyboru prezentu 😀

Lyliaaa44
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

sądzę, że macie racje… kiedyż to się dawało książki :/
    teraz chłopiec bardziej się ucieszy z jakiegoż elektronicznego gadżetu 🙂

Lyliaaa44
    Członek
    • Odp.: 26
    • Bywalec

o zastanawiałam się, jak to jest naliczane 😀
    widzę, że całkowicie automatycznie :)))

to jestem sobie teraz klapeczką :DDDD

1kropelka
    Uczestnik
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

ja mojemu 8-latkowi kupiłam takie coż do grania na komputerze
    http://merlin.pl/Gamepad-TRACER-TRJ-SB-Shark-Blue/browse/product/208,579778.html

pralinka
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

ja mojej chrzeżnicy która ma 5 lat kupiłam taki strój http://www.strojedladzieci.pl/dla_dziewczynek.html#

hostessa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

a co sadzicie na temat kupowania małym dzieciom telefonow komorkowych ?? czy jest jakas granica wiekowa od ktorej mozna sprawic maluchowi taki prezent??

Mirabelka
    Członek
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Zastanawiam się sama… z jednej strony to wygoda, z drugiej ogłupianie dziecka…

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A wedlug mnie kupowanie czyjemus dziecku telefonu komorkowego to glupota. Chyba ze posiada ono juz taki i po prostu dajemu mu nowy model. W przeciwnym przypadku powinno sie zapytac rodzicow tego dziecka czy mozna mu takowy prezent sprawic. Skad wiemy czy rodzice maja zyczenie aby ich dziecko taki sprzet? I to jest tez sprawianie rodzicom kolejnego wydatku ktorego onui moga nie chciec. No bo przeciez ktos karte do tego telefonu kupic musi

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@abi wrote:

A wedlug mnie kupowanie czyjemus dziecku telefonu komorkowego to glupota. Chyba ze posiada ono juz taki i po prostu dajemu mu nowy model. W przeciwnym przypadku powinno sie zapytac rodzicow tego dziecka czy mozna mu takowy prezent sprawic. Skad wiemy czy rodzice maja zyczenie aby ich dziecko taki sprzet? I to jest tez sprawianie rodzicom kolejnego wydatku ktorego onui moga nie chciec. No bo przeciez ktos karte do tego telefonu kupic musi

masz racje.

ja w ogole uwazam, ze rowniez blahe prezenty powinno sie konsultowac, jesli chociaz w niewielkim stopniu moga wzbudzac kontrowersje.

przyklad?
    cienie do powiek made in china dla dziewczynek. osobiscie nie uwazam, zeby bylby to odpowiedni prezent dla dziecka w wieku przedszkolnym i bylabym wkurzona, gdyby moje dziecko taki prezent dostalo.

uwazam, ze ZAWSZE lepiej jest kupic dobra, ladne wydana ksiazke dla dzieci niz dac plame i wyskoczyc z tandeta.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 38 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę